BubaBubica -> RE: Zarada preko interneta???? (19.5.2016 0:59:03)
|
Ana, vidiš nije loše ni ilustracije, ja znam crtati ovako po zidovima pa si mi baš zagolicala maštu pa sam odgledala par tutorijala da vidim odprilike kako to rade i probala i ja nešto, doduše ja nemam illustrator ali imam PS, i evo rezultata [img]http://www4.slikomat.com/13/0518/vfb-PicMon.jpg[/img] Mislim da imam šanse sa ovim, slikati znam samo još da odlučim šta. Ovo još nisam završila i ne znam kakav će biti kraj [sm=smiley36.gif] Znam da slike moraju biti jako jako dobre, ja sam uspela da prođem na sajtu Alamy, sve četri slike što sam poslala su prošle i primili me, sad mogu da kačim slike na prodaju. Probaćemo videćemo [sm=smiley36.gif] Khaleesi ja sam otvorila devizni račun i čim uplatim nešto evrića na njega, povezaću ga na PayPal i preko njega će mi stizati uplate, ako ih bude bilo [sm=smiley36.gif] mada svejedno planiram da otvorim i prodavnicu na Etsy-ju da prodajem nakit što pravim pa će mi svejedno služiti. Ne znam da li je potrebno reći da mi glava puca od ovoga što pokušavam da shvatim kako sve funkcioniše da mi ne propadne talenat u ovoj pustoj zemlji?
|
|
|
|