RE: Survivor (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Survivor (2.5.2025 6:50:48)

Marame neprekidno nose.... Da nisu bubice tu sakrivene...? 🤔

dunja RR -> RE: Survivor (2.5.2025 14:18:06)

Meni je fascinatno to što se s vremena na vreme potencira ne pranje zuba, a svi imaju holivudski bele zube sve vreme [sm=smiley36.gif] Bukvalno kao da su ih birali po lepim zubima.
Sandra i Ksenija sa protezama, pa nema šanse da ne zapne nešto od hrane, i da budu onako čiste proteze osim ako ih detaljno ne izribaš, kažem iz iskustva ;)

dunja RR -> RE: Survivor (2.5.2025 14:22:21)

I možda smo pisali već, ne sećam se, ove godine prvi put imaju uvek hranu kao nagradu, ko pobedi, pa i kad se igra za plemenski imunitet. Ranije se koliko se sećam nije dobijala hrana kao nagrada kada je igra za ispadanje. Zato maltene niko i nije smršao, ili su smršali malo, ne kao ranijih sezona. Sada su vidljivije smršali samo oni koji baš kidaju na poligonu, npr na Marku se primeti. Videh negde da Hrvati komentarišu da je Iva sada deblja nego kada je ušla, a stvarno deluje tako (mada meni je ona uvek nekako baš lepa).

dunja RR -> RE: Survivor (2.5.2025 14:26:36)

I još mi je baš upadljivo što su Liz i Miloš brži ili izjednačeni u brzini na poligonu sa protivnicima koji su od njih mlađi po 20 i više godina, posebno Liz. Ne znam čime se bavi ona inače, čak i ne deluje nešto kao previše sportski tip, zapravo su i ona i Miloš onako malo kabastiji, posebno što se nogu tiče, ali su brzi kao munje. I inače, a posebno za svoje godine. A ne priča se baš puno o tome.

Ivanka 75 -> RE: Survivor (2.5.2025 16:04:37)

Zao mi sto su zeleni izgubili sinoc.
A i nisu nesto smrsali, gledam ih, svi okrugli. 

Ana RR -> RE: Survivor (2.5.2025 16:24:35)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Marame neprekidno nose.... Da nisu bubice tu sakrivene...? 🤔

Jesu, vide se. Ranije su nosili torbice preko ramena, ovi sad u maramama.

Ivanka 75 -> RE: Survivor (2.5.2025 19:41:44)

Tek sinoć ukapirala 😂

dunja RR -> RE: Survivor (20.5.2025 10:58:25)

Ja nisam imala pojma da je finale kasnije, odnosno da su se vratili posle 3 meseca, mada znam da je sve snimano još zimus. Čini mi se da su se i takmičari iznenadili...

Možda je produkcija to uradila jer su prethodnih godina curele informacije o pobedniku?

Ana RR -> RE: Survivor (21.5.2025 12:25:46)

Koliko su se ugojili [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nisu im baš učinili uslugu sa ovom pauzom od 3 meseca.

Nadam se da će Lucijano ispasti večeras, a volela bih da pobedi Lara.

Od naših mi je svejedno ko će pobediti, niko mi nije ostavio neki poseban utisak. Ksenija mi se ne dopada, Matija i Uroš su mi ok ali Uroš je malo sposobniji na poligonima pa neka bude da navijam za njega.

dunja RR -> RE: Survivor (21.5.2025 18:53:23)

Ja navijam za Uroša, Matija se nije video uopšte, potpuno mi je nezanimljiv i nije nešto sportski tip, a time se bavi. Nit je nešto brz, nit dobro gađa.
Isto bih volela da ispadne Lucijano, a Lara da pobedi.

Videla sam danas na nekom događaju Stefana, pobednika prve sezone, skroz je fin i deluje vrlo sportski tip, viši je nego što sam mislila.

A moje mlađe dete me pitalo tokom jučerašnje epizode, mama šta se desilo Kseniji :D Svi su se ugojili, osim Uroša, jeste i on ali ne puno kao ostali. Ksenija se baš usporila zbog kilaže.

Tiziana -> RE: Survivor (21.5.2025 20:37:04)

Meni je Matija iz nekog razloga simpa jos od picetks, ali bas bas nije pokazao apsolutno nista tako sa ne bi bilo fer da pobedi.Ksenije mi je GROZNA. Realno je da Uros pobesi. Bio je stvarno korektan u medjuljudskim odnosima, a konstantno dobar u igrama.I ja kod zutih navijam za Laru.

Ivanka 75 -> RE: Survivor (21.5.2025 21:40:09)

Kako su uspeli da se sakriju 3 meseca? 

Ivanka 75 -> RE: Survivor (21.5.2025 21:41:58)

Navijam za Laru, kod zelenih ni za koga 😁

dunja RR -> RE: Survivor (22.5.2025 10:54:46)

Tizi, i meni je Matija na početku bio simpatičan, ali posle se nije video, ni na poligonu ni inače, samo se smeje i to je sve [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 34 35 [36]