lavicamaja -> RE: MRKH Sindrom (22.11.2010 14:01:40)
|
Pepino, vidis, tad mi nista o tome nisu rekli, jer sam imala 16. godina, a mislim da su trebali. Jer sad kad razmislim, neke stvari mi nisu jasne, jer mislim da su trebali da nastave sa daljim analizama, a ne samo tako grubo da mi kazu: NECES NIKAD DOBITI MENST., MATERICA JE MALA, NERAZVIJENA I NECES MOCI DA RODIS. Samo su me poslali kod njihovog psihologa na razgovor, da bih kao lakse sve prihvatila i to je to. Radila sam i hormonski test i rekli su mi da je sve OK. Kasnije je usledio strah i otpor prema doktorima i nikad nisam visse isla na pregled. Ali, mislim da cu uskoro morati iako jos uvek osecam neku vrstu straha. Samo ti mogu reci da me otprilike jednom mesecno, nekad i jednom u dva meseca, jako zaboli stomak sa desne strane, dole. Normalno sam razvijena, visoka, tezina u skladu, jer su mi rekli da su svi sekundarni organi lepo razvijeni, sto je posledica dobre funkcije jajnika. Hajde, molim te, ako budes u mogucnosti, pitaj mamu da li se seca sta se desilo sa njenom koleginicom, bas me zanima njena prica. P.S. Izvini, malo sam se raspisala. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|