RE: Šminkanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Ana RR -> RE: Šminkanje (12.3.2016 10:07:37)

Mislim da je problem kod tog ljubičastog karmina baš to što je mat. Da je sjajan skroz bi drugačije izgledao. Ja nisam ljubitelj mat karmina niti karmina uopšte ali zato obožavam mat senke.

jess021 -> RE: Šminkanje (12.3.2016 10:32:08)

Branki, taj sto si okacila je bas lep, ali to mi je vise ciklama boja.
MM, jeste taj, ali verovatno ga sda imaju svi proizvodjaci.
Ana, ali tad ne bi bili in[sm=smiley1.gif]
Stvarno, oun grad devojaka sa istim obrvama, sto bi rekli Dragan i Gorica, kao bananice i istim karminom, uzas!

aleksandrici -> RE: Šminkanje (12.3.2016 10:37:42)

Ni ja nisam ljubitelj mat šminke odnosno ruža.Ali mat senke obavezno koristim jer imam spuštene kapke i senke druge mi se preslikaju ,ne mogu ni ajlajner,precrtavam mi se.Volim rumenilo da imam dobro,nekako mi ono da onaj prozračni ten koji volim.Naravno i kapmaskaru da mi naglasi oči i da mi spušteni kapci ne dođu do izražaja.Kap parfema je neizostavni deo šminkanja.

Ana RR -> RE: Šminkanje (12.3.2016 10:43:00)

IZVORNA PORUKA: jess021

Ana, ali tad ne bi bili in[sm=smiley1.gif]
Stvarno, oun grad devojaka sa istim obrvama, sto bi rekli Dragan i Gorica, kao bananice i istim karminom, uzas!

Pa ja sam ionako daleko od in [sm=smiley36.gif]

Joj ćuti, tek obrve me užasavaju... stvarno su sve devojke kao klonirane.

branki* -> RE: Šminkanje (12.3.2016 12:12:53)

Haha,kako me nasmejaste[sm=smiley36.gif]sad prvi put cujem taj izraz-bananica obrve!ali,znam na sta mislite.

vonavoj -> RE: Šminkanje (12.3.2016 15:45:52)

Meni sad stigao neku oriflame 5u1,dugotrajni..odlican je ...bas dugo stoji na usnam,350din...probacu da nadjem..ljubicas_ti je.ali ne kao ti tamni! OVAJ VIVID

IvanaSK RR -> RE: Šminkanje (12.3.2016 19:38:36)

Meni to crveno[sm=zmeden.gif]

vonavoj -> RE: Šminkanje (12.3.2016 19:47:23)

Ivana,nece da otvori boju,samo pocetnu stranu ruzeva..za moj mora dole da se klikne..vivid violet.

IvanaSK RR -> RE: Šminkanje (12.3.2016 19:52:52)

Ahaaa, sad videh, skroz je ok.

gagana83 -> RE: Šminkanje (13.3.2016 11:42:52)

Ja volim mat karmine. I cak mi se svidja i taj ljubicasti sto ga svi sad furaju, ali da li ste primetile da sve vise devojaka nosi sive i plave karmine?
E to mi je stvarno bljak.

Animsaj9 -> RE: Šminkanje (13.3.2016 11:57:34)

ja sa ovako belim tenom sa tim ljubicas_tim, plavim ili sivim ruzom bi izgledala kao mrtva

branki* -> RE: Šminkanje (2.8.2016 20:37:22)

Mnogo volim sminku,obozavam!
U liliju je na popustu maks faktor puder skin luminajzer,sad je 1000,a bio je 1700 i maks faktir bronzer,sad je 500,a bio je oko 800.
[img]http://www4.slikomat.com/13/0802/bvf-IMG-20.jpg[/img]
Takodje,kupis dva dove antiperspiranta,treci je gratis.
Ovi ruzevi su po 130 din,essence.
[img]http://www4.slikomat.com/13/0802/k8-IMG-20.jpg[/img]
A,uz ovu maskaru i to nizoj ceni,nego sto je maskara,dobijes i vestacke trepavice.ionako mi trebaju za svadbu,a maskara nece da se baci.
[img]http://www4.slikomat.com/13/0802/zrm-IMG-20.jpg[/img]

IvanaSK RR -> RE: Šminkanje (2.8.2016 20:40:30)

Sreca te znam šminku, inače krenu da krivim vrat. [sm=smiley36.gif]

Khaleesi -> RE: Šminkanje (2.8.2016 20:47:06)

Super :-) davno nisam kupila neato sebi od sminke

branki* -> RE: Šminkanje (2.8.2016 20:51:10)

Ne znam sto su mi naopako slike[sm=smiley13.gif]

Animsaj9 -> RE: Šminkanje (10.10.2016 16:29:33)

jao sad sam na instagramu gledala neki prodaju sminku , sve to super izgleda na slikama , i kao firmirano Mac ,Nude ...
a sta stigne kad narucis , nemam pojma , niko od njih ti nece reci da je laznjak

vocicana -> RE: Šminkanje (10.10.2016 16:44:51)

Anim, ja radim sa sminkom, vecina stvari nije original, ali odlicna kopija koja je dugotrajna, ne razmazuje se i ne pravi svinjariju od lica. Za izbor ruzeva, to je veoma skakljivo, dok ne vidis na licu mesta, ne znam koliko je moguce izabrati pravu nijansu.
MAC najobicnija olovka za konturisanj eusana, ne kosta manje od 20 e po komadu, o puderima iste marke necu ni da govorim, jer MAC i Kryolan su profi marke, koje se koriste na filmu i u pozoristu, samo set kontur korektora od firme Kryolan, sa oko 50 nijansi, kostaju 400 e.
Zato se opusti ako nadjes nesto sa povoljnom cenom, jer ce dobro da se pokaze, msm da ima preterivanja na drustvenim mrezama, takodje msm da ibolgerke malo preteruju i sa reklamama i sa cenama.

gagana83 -> RE: Šminkanje (10.10.2016 16:45:59)

Pogledaj cenu i sve ce ti biti jasno. Te "Naked" palete sto se na FB i Instagramu prodaju za hiljadu - dve ima i kod Kineza.
Originalna Naked paleta u radnjama kosta 50-60e.

gagana83 -> RE: Šminkanje (10.10.2016 16:52:26)

Meni nije jasno sto neko to kupuje. Pod uslovom da zna da je fejk.
Gore sam pomenula kopiju Naked palete koja kosta oko 2000 cini mi se. Za te pare se moze kupiti ooodlicna Nyx paleta senki, a Maybelline paleta u Lilly-ju kosta jos manje, oko 1300 din (paleta od 12 senki cini mi se)

emicaa -> RE: Šminkanje (24.2.2017 18:11:11)

nasla sam neke sjajeve za usne ili tako nesto sto daju efekat uvecanih usana.Jeste li cule ili isprobale tako nesto prije nego sto bacim pare.Nije bas jeftino

choopa choops -> RE: Šminkanje (24.2.2017 18:28:49)

emice nisam.

Nego da napišem...Znate onu Malena kozmetiku za Dž. E pa prije nekoliko navalila L da kupi šminku i ja reko ajde neku jeftinu čisto da se zanima. I uzmem joj Malena sjaj za usta-mat, košta 0,99€. I dođemo kuci, namazem se ja da probam. Ljud moji ekstra [sm=smiley36.gif] Traaaaaaaaaaaje. Onako bude baš mat, kao kreonom da se iscrtaju cijela usta. Naravno da sam kupila u svakoj boji sutradan za sebe

Jedini problem je što je dosta suv, pa ko i inače ima suva usta, ne bi trebalo da uzima, ali ja stavim labelo pa to i bas mi dugo traje. Ne pamtim da mi je neka super skupa sminka toliko dugo trajala...

nata11 -> RE: Šminkanje (24.2.2017 18:31:20)

Emice ako su to oni sto peckaju meni su uzasni. To toliko pucketa i pecka po usnama da ne mogu ni na sta drugo da se skoncetrisem.

IvanaSK RR -> RE: Šminkanje (24.2.2017 18:37:41)

Pretpostavljam da su to te sto peckaju. Emice, prinesi upaljac usnama, dobices isti osećaj [sm=smiley36.gif]
Meni se nisu nesto posebno svidele.

mali_mis -> RE: Šminkanje (24.2.2017 18:42:18)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Pretpostavljam da su to te sto peckaju. Emice, prinesi upaljac usnama, dobices isti osećaj [sm=smiley36.gif]
Meni se nisu nesto posebno svidele.

Emice, samo pazi da ne izgledas kao neki, koji se ne skidaju sa tv [sm=smiley36.gif]
A i ako pucketa, ti kupi one pucketave bombone da se zasladis, dok pucketa na sve strane [sm=zz_mstickle.gif]

Probao neko Lumps sminku? Imaju neke simpaticne senke za oci.

Ana RR -> RE: Šminkanje (24.2.2017 19:49:19)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

nasla sam neke sjajeve za usne ili tako nesto sto daju efekat uvecanih usana.Jeste li cule ili isprobale tako nesto prije nego sto bacim pare.Nije bas jeftino

Imam ja to, Emice [sm=smiley36.gif] zove se Lip Fusion XXL, dobila sam ga u jednoj parfimeriji u Kanadi kada sam kupovala parfem tj dobila sam pun neseser kremica i koječega. Probala sam jednom i više nikad [sm=smiley36.gif] imaš osećaj da usne gore, jaaako pocrvene a da su nešto veće... ja nisam primetila.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>