veselicaa -> RE: Kakva vam je zaova ako je imate (10.2.2017 15:28:51)
|
IZVORNA PORUKA: veselica Divna zena,prava dama,obozava moju decu i toliko dobar odnos imamo da ogovaram muza kod nje.I uvek je realna [sm=smiley1.gif] Ovo je bilo za rodjenu sestru mog muza.Jos uvek isto misljenje,sada obozava i Ninu stalno nas zove da dodjemo i dovedemo je,saljem joj slike i snimke stalno bas je voli. A moram da pohvalim i drugu zaovu,sestru od rodjene tetke mom muzu,to je tek divna devojka.Kada mi se operisla A dosla je iz Krusevca za Nis,samo da je vidi.Donela joj svasta i sedela sa njom dok smo mm i ja otisli u dvoriste bolnice da malo predahnemo.Kada sam se porodila sa Ninom,dosla je iz Krusevca za Kosovsku Mitrovicu,samo zbog nas.U porodilistu mi donela ogromnu kesu sa poklonima za bebu.S je obozava,stalno se cuju preko mesendzera,saljem joj slike i snimke svaki dan,obozava moju decu.Za mene kaze da sam joj najbolja drugarica i da me voli vise od brata ahahhah.Nije bila od septembra kod nas i treba sad neki dan da dodje a ja je zezam da ce morati da plati kartu i za prtljag jer je nakupovala mnogo poklona smizlama [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|