Misha i Ljisha -> RE: Karakter ljudi i kraja u kome živimo (26.9.2014 6:05:32)
|
Zivim u Vojvodinu u selu[sm=smiley36.gif] to sve govori ahahahh...Sve svakoga zanima, a niko nema muda da te pita licno, sto ti daje ogroman prostor za jednostavne manipulacije i intrige ahhahaaha...Npr. Jedna baba mi kaze u junu "jao sto imas lep ten", i ja kazem "hvala". e sad ona je cekala da ja razvezem pricu gde sam bila sta sam radila ali ja to znam pa sam eto jednostavno odgovorila. aman pocrnela sam u basti, na njivi [sm=jezicek.gif]. A tek sto su svi bili zainteresovani za razlog mog razvoda, to tek ne mogu da vam opisem. Kako nisu culi da smo se smi svadjali i tukli i td. Kako to iz cista mira. A niko nije smeo ni da me pita da li sam se razvela ahahahah... Srecom sam blesava i pravim se blesava i zivim dalje od sela na salasu pa nemaju materijala da pricaju bilo sta. Usporeni su svi, sto je opet odlika Vojvodjana. Ja imam srece pa imam sjajan komsiluk, ali da budem iskrena u mom komsiluku nema puno starosedeoca, jedni su Bosanci, drugi su Srbijanci, treci su se doselili iz NS, cetvrti su Šokci i td. Svi se super slazemo i ispomazemo. Ali iskreno mislim da su svi Cenejci da ne bi bilo tako dobro. Ovako nam je ko sto kazu "komsija pa Bog", a to se vidi bas u zimskim danima kad smo svi zaglavljeni zbog snega, kad ne moze niko do prodavnice pa delimo ono sto imamo i td.
|
|
|
|