peca
|
Ja se sa mojim mm uglavnom ne svadjam, iznervira me ponekad itd. ali bas da se svadjam ne.... U zadnje vreme smo dosli do nerazumevanja, a bogami bice i svadje, i to sve zbog macke On je ziveo u kuci, i ja sa njim, tamo ima dvoriste, nije neko ali je ipak dvoriste, i imamo macku jedno pet godina. Ja sam na tu macku svojevremeno bila "ljubomorna" pricala sam da je vise mazi od mene Ta macka je navikla na svoju slobodu, navikla je da vitla po dvoristu po ceo dan, a kuci dodje da jede i da prespava, prava skitara, i svi smo bili srecni. Pre nego sto sam ja ostala u drugom stanju odlucili smo da predjemo kod mene da zivimo, u pitanju je stan, i sta smo mogli sem da je povedemo sa sobom. Patili smo svi zajedno dok se ona nije navikla na uslove zivota u stanu, ali i to je proslo, navikla se na stan, na pesak itd. U zadnje vreme on je sa mackom u svadji, vise je i ne konstatuje, ne mazi, ne igra sa njom, kako prodje "sutne" je, kad mu se mota oko nogu pogotovo. Rekao mi je da se "resim" macke, i kad Jovana propuzi da nece da je vidi u stanu Ja sam se kao samo smeskala, kapiram ok nervira ga ali ne misli ozbiljno... ak je rekao ako ja to ne uradim, da ce da je stavi u kola i samo da je negde usput istovari... najgore je sto mislim da bi mozda i bio u stanju da tako nesto uradi... Ja volim zivotinje ali sam prema njima "ravnodusna" uvek gledam da ima vode, hrane, da je ocetkam i to, ali da se nesto gnjavim sa njima ne volim, to je neka ljubav iz potaje sto bi ja rekla mojoj sestri se ker penje na glavu, jedu zajedno za stolom i sl. kod mene to ne moze. Elem, vrhunac je bio kad je odnegde dovukla bubasvabu u stan, i setala se ispod krevetca, ogromna, fuj ! I ja sam poludela... mislim da je to bila kap koja je mm prelila casu ( vec jednom je donela bubu u stan, ne znam odakle ih vadi, u stanu ih nemamo, ali posto setka po komsijskim terasama, ko zna,mozda je pokupila negde na fasadi, ipak su ovo stare zgrade ali ja sam je isbacila a mmu to nisam prijavila) Nisam pametna sta da radim, ovaj je bas poludeo, zao mi macke