|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Oko čega se svađate s partnerom
13.6.2012 19:25:14   
vonavoj
svadjam se oko toga sto je mutav i smotan,uvek ga je sramota da pita negde nesto,iako mu treba nesto..konkretno danas sam se toliko iznervirala,zamolim ga da ode u socijalno i da pita sta nam treba za zdravstveno u HR (znam da imamo pravo na osiguranje,pokriveno nasim doprinosima) i on se pravi blesav,te nece moci da ide sutra,te ne zna gde treba da ide,sta da trazi,od koga da traziuser posted image user posted image user posted image
je*ote,nece ti niko pojesti jezik!!! kako mene nikad nije sramota,to radim za moju guzicu...svi imamo jezik da pitam,taj ce neko odgovoriti,preusmeriti te gde treba..

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 376
13.6.2012 19:28:24   
MicinaMama
Mi se prepiremo oko toga jer mom muzu je sve mrsko u kuci da uradi kada dodje sa posla,ali bukvalno sve mu je mrsko...samo se izvrne na krevet i ni makac!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 377
13.6.2012 19:45:25   
red3lilu
Mi se uglavnom ne svađamo u smislu da vičemo i nadglašavamo se... Ali večito se nekom igrom reči takmičimo čiji je veći...
jednostavno ne može da mu uđe u glavu da kad živiš u kući, a imaš malo dete, neizbežno je da svakodnevno bude bilo koje vrste nereda... i večita polemika oko spremanja...

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 378
20.6.2012 11:40:34   
peca
Ja se sa mojim mm uglavnom ne svadjam, iznervira me ponekad itd. ali bas da se svadjam ne.... U zadnje vreme smo dosli do nerazumevanja, a bogami bice i svadje, i to sve zbog macke user posted image On je ziveo u kuci, i ja sa njim, tamo ima dvoriste, nije neko ali je ipak dvoriste, i imamo macku jedno pet godina. Ja sam na tu macku svojevremeno bila "ljubomorna" pricala sam da je vise mazi od mene user posted image Ta macka je navikla na svoju slobodu, navikla je da vitla po dvoristu po ceo dan, a kuci dodje da jede i da prespava, prava skitara, i svi smo bili srecni. Pre nego sto sam ja ostala u drugom stanju odlucili smo da predjemo kod mene da zivimo, u pitanju je stan, i sta smo mogli sem da je povedemo sa sobom. Patili smo svi zajedno dok se ona nije navikla na uslove zivota u stanu, ali i to je proslo, navikla se na stan, na pesak itd. U zadnje vreme on je sa mackom u svadji, vise je i ne konstatuje, ne mazi, ne igra sa njom, kako prodje "sutne" je, kad mu se mota oko nogu pogotovo. Rekao mi je da se "resim" macke, i kad Jovana propuzi da nece da je vidi u stanu user posted image Ja sam se kao samo smeskala, kapiram ok nervira ga ali ne misli ozbiljno... ak je rekao ako ja to ne uradim, da ce da je stavi u kola i samo da je negde usput istovari... user posted image najgore je sto mislim da bi mozda i bio u stanju da tako nesto uradi... Ja volim zivotinje ali sam prema njima "ravnodusna" uvek gledam da ima vode, hrane, da je ocetkam i to, ali da se nesto gnjavim sa njima ne volim, to je neka ljubav iz potaje sto bi ja rekla user posted image mojoj sestri se ker penje na glavu, jedu zajedno za stolom i sl. kod mene to ne moze. Elem, vrhunac je bio kad je odnegde dovukla bubasvabu u stan, i setala se ispod krevetca, ogromna, fuj ! I ja sam poludela... mislim da je to bila kap koja je mm prelila casu ( vec jednom je donela bubu u stan, ne znam odakle ih vadi, u stanu ih nemamo, ali posto setka po komsijskim terasama, ko zna,mozda je pokupila negde na fasadi, ipak su ovo stare zgrade ali ja sam je isbacila a mmu to nisam prijavila) user posted image user posted image user posted image Nisam pametna sta da radim, ovaj je bas poludeo, zao mi macke user posted image user posted image user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 379
20.6.2012 12:09:38   
Snelle
Ja obožavam životinje, ali ako će neka da pravi razdor između mene i mm, i probleme u braku, poklonila bih je nekome. Nadam se da mi nećeš zameriti, ali slažem se sa tm, kad dete propuzi, po meni je mačka višak u stanu. Da je kuća u pitanju druga stvar bi bila.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 380
20.6.2012 12:16:42   
peca
Pa mi smo je i uzeli kad smo bili u kuci ... Nemam ja nista protiv ni da je udomim negde ali gde user posted image Ne bih volela da je izbaci negde na ulicu user posted image Dala bi je nekom, i kupovala bi joj hranu i sve ako mora. Nadam se da nece doci do toga. Sta mu sad odjednom smeta macka pff... Pa sta i ako je beba tu, to je cista kucna macka, koja ne moze da steti, cak i ne ulazi u sobu gde je JOvana, ja joj ne dam ali eto, on se resio da je se resi, a ja nemam resenje, i nisam pametna user posted image user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 381
20.6.2012 12:16:46   
lanajelena
I ja se slazem sa tm,zivotinja i dete u stanu nikako,znam da ce me sad razapeti oni koji to podrzavaju ali meni je to grozno user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 382
20.6.2012 12:20:24   
peca
Ok jelena, ali aj budi pametna, sta ja sad da radim ??? user posted image user posted image user posted image
Kao prvo, Masha je bila stanar ovde kad se pojavila Jovana ako me kapiras ... Nisam ja nju dovela u trudnoci ili pre mesec dana... Ja sve i da hocu nemam kome da je dam user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 383
20.6.2012 12:22:11   
Snelle
Peco, imaš preko Studija B akciju za udomljavanje životinja, pa ih nazovi, a možeš i ovde da ostaviš oglas da poklanjaš macu.
Mačka, koliko god bila čista, linja se i prenosnik je toksoplazmoze, a još kad ti dovuče bubašvabu koja je "najprljavija" od svih insekata....

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 384
20.6.2012 12:25:15   
Verus
peco nadjite maci dom; nije da se ne slazem sa tm ali sam stava da ako si imao zivotinju i odjednom postane nepotrebna ili smeta zbog bilo kog razloga, ne mozes samo da zaboravis na tu odgovornost jer ti odjednom nije po volji. Pa nije macka kriva sto je sad beba tu i sto se vas zivot promenio u zadnjih pet godina. VEOMA bi bilo neodgovorno samo "baciti" macku negde. Ipak oni zavise od nas.... Gldaj da nadjes dom ili nekoga negde na selu ko bi je uzeo. Nemoj te ga samo izbaciti negde..

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 385
20.6.2012 12:28:22   
cockic
ja nisam zivotinjomrzac ali za kuce i macke mislim da im je mesto definitivno napolju,a macka je posebna prica ja mislim da moze da donese svakakvu zarazu jer se valja i jede sta stigne pa dodje u krevet user posted image

ja mislim da macke najvise prenose alergija cak vise nego kucici,i iskreno moje misljenje je ne zivotinje u stanu.dvoriste je ok user posted image
moj brat je alergican na maciju dlaku mukica oci mu se skroz zavore i nateknu uzas kad smo prvi put to videli sokirasmo se,a sve od macke.

ja kazem volim zivotinje ali ne u stanu user posted image odo ja skroz u drugu temu izvinjavam se.ja htedoh reci da se slazem sa pecinim muzem.

izvini peco verujem da si se vezala za nju ali to je moje misljenje user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 386
20.6.2012 12:31:42   
peca
Verus, da ja hocu tako, ne bi stavljala ja ove tuzice i ne bi pisala o tome... Ja stvarno nemam nikog na selu, svo moze drustvo zivi po stanovima i imaju kuce, uglavnom i ne vole mace... Sto ti kazes , nije maca kriva nista... Ja sam potpuno na njenoj strani, ali dzaba... A sta ona pa radi, lezi na njenoj kockici po ceo dan, sunca se uziva... pfff....

Cockic nisi citala, MI SMO ZIVELI U KUCI, sta sam trebala da uradim kad smo se preselili jbg ??? user posted image

< Poruku je uredio peca -- 20.6.2012 12:33:14 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 387
20.6.2012 12:32:36   
lanajelena
Kazi tm da je ti jako volis i da se slazes sa njim da zelis da ode(ako stvarno zelis) ali da ti da vremena da joj nadjes pravi dom ili tako nesto

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 388
20.6.2012 12:33:18   
minavb

IZVORNA PORUKA: Verus RR

peco nadjite maci dom; nije da se ne slazem sa tm ali sam stava da ako si imao zivotinju i odjednom postane nepotrebna ili smeta zbog bilo kog razloga, ne mozes samo da zaboravis na tu odgovornost jer ti odjednom nije po volji. Pa nije macka kriva sto je sad beba tu i sto se vas zivot promenio u zadnjih pet godina. VEOMA bi bilo neodgovorno samo "baciti" macku negde. Ipak oni zavise od nas.... Gldaj da nadjes dom ili nekoga negde na selu ko bi je uzeo. Nemoj te ga samo izbaciti negde..

Apsolutno se slažem. Mačka koja je puštena da šeta slobodno, prosto mora da vam donese neki ulov kojim će se pohvaliti i zaslužiti vašu pažnju. To je njihova priroda i protiv toga se ne može. Ja za te svrhe imam miševe igračke.
Ja živim sa dve mačke u stanu. Moje mačke ne izlaze napolje, kućne su. Vrlo su čiste i mnogo ih volimo. Vanja ih obožava i tako im se raduje, ma milina. Inače, ruski naučnici su objavili istraživanje koje je potvrdilo da su mačke posebno važne za dobro vaspitanje i razvoj inteligencije kod dece. Moja mama tvrdi da ću umreti od mutirane mačeće dlake u stomaku, a ja čekam od Mihi potvrdu da je to budalaština, pa da mami večno začepim usta.user posted image
Sa mm se ne svađam, mars je napistio naše polje braka.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 389
20.6.2012 12:34:19   
tanjica85
Peco, najbolje je da macku udomite i svi mirni i zadovoljni.

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 390
20.6.2012 12:41:34   
peca
minavb, ne znam da li si citala sve sto sam pisala. I ona je sad kucna macka, ali kad je na terasi, skokne do komsijke terase, i tu se sunca ili sta god vec radi. Ne seta se po kraju, ipak smo mi na trecem spratu, i znam sta znaci kad ulovi nesto, donese, pohvali se, sve mi je jasno, i stvarno nemam nista protiv da imam macu i bebu, a nemam protiv ni da je udomim, ali nemam gde, ni kod koga, tanjica kaze udomi je i resen problem... ali kako to da uradim? Nikad nisam udomljavala kucnog ljubimca, uglavnog sam ih "sahranjivala" ... Ako vi znate nekoga ok, javite mi.... ne znam.... ufff.... iznervirah se user posted image

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 391
20.6.2012 12:43:15   
minavb
Kontaktiaj ARC, NOA udruženje i slična udruženja, okači oglas na forum životinjsko carstvo, na fb... pokušaću da ti pomognem, udomila sam puno mačića ali sa odraslom macom je to teško.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 392
20.6.2012 12:53:53   
peca
Hvala mina user posted image izguglacu ta udruzenja a evo golubcica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i to prilicno skoro !!! Nemoguce da je ne voli, ne znam sta ga je spopalo... U stvari ima "problem" sa njom od kad smo presli u stan... Ali izgleda nije bio toliko izrazen dok nije dosla Jovana user posted image

user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 393
20.6.2012 12:54:11   
Snelle
Peco, mоžda se muž u međuvremenu predomisli. Meni je nepojmljivo da bi neko tek tako mogao macu da izbaci na ulicu. Njih ili voliš ili ne voliš, a da ih ne voli, ne bi mogao da živi 5 godina sa njom u kući/stanu.

Postavila si sliku dok sam postovala, a ona ide u prilog ovome što sam napisala.
Maca je diiivna!

< Poruku je uredio Snelle -- 20.6.2012 12:55:23 >

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 394
20.6.2012 12:55:42   
minavb
Peco, poslala sam ti ja već nešto na pp. user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 395
20.6.2012 16:34:51   
JasnaM
Peco izbori se sa muzem, prosto sa vama je vec 5 godina i ja ne mogu da shvatim da neko moze da se odvoji od ljubimca i sa manje staza a kamoli nakon 5 godina. Navijam da maca ostane jer tesko je udomiti vec odraslu macku, s obzirom da napustenih stenaca i macica koje "ljubitelji" zivotinja izbacuju ima na hiljade, tako da je velika konkurencija i prosto neko ce radije uzeti mace neko odraslu macku.

Za one koji podrzavaju varijantu izbaciti macku/ili psa, najbolje da nemaju bilo kakav kontakt sa zivotinjama ni u dvoristu.

Imam bebu i imam psa u stanu. Kad sam ostala trudna prvo pitanje ljudi bilo je a sta cete sa psom. Pa lepo nista, moje kuce je tu bilo pre bebe i deo je moje porodice, divno je prihvatio bebca a i bebac psa, a kad bebac jos malo poraste vec vidim kakve ce ludorije zajedno da prave.

p.s. mozda nekom moze zvucati cudno, ali ja bih se pre razvela nego dozvolila da mi muz izbaci ljubimca.

Peco, imas moju podrsku da zadrzite macu user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 396
20.6.2012 17:06:27   
Shishica
Oko toga sto je grub, sto me oslovljava glupim imenima i misli da je to tepanje, sto se dogovorimo oko necega, a onda se pravi blesav kad to treba da se realizuje..kao: "Staaa, o cemu ti to?"
Oko njegovog velikog stomaka i nevoljnosti da to sredi (daleko sam ja od savrsenog, ali sto je preterano preterano je..).
Zbog rodbine user posted image

(odgovor članu JasnaM)
Direktna veza do poruke: 397
22.6.2012 11:21:13   
Anoniman
oko toga sto kada sam pod stresom on ne sme da mi se obrati , na njega prebacim sve svoje trenutne frustracije , tako mi je valjda najlakse . i nekad se desi da skoro ne progovorim sa njim dok god malo ne popusti problem .. uvek na kraju ispadnem kokoska i izvinjavam se sto puta ali to je jace od mene

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 398
22.6.2012 12:34:33   
pandina

IZVORNA PORUKA: ribizla
izvinjavam se sto puta

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
22.6.2012 15:02:11   
lanajelena
JasnaM svi imamo drugacija misljenja po pitanju zivotinja,u NS sve manje vidim da se setaju deca a sve vise psi i macke i to me uzasno nervira,moja komsinica koja ima stvarno slatku kucu koja je nazalost bila na operaciji i ona je bila ocajna ali u toku naseg razgovora ona mi kaze ti me kao majka razumes kako mi je(meni je to bolesno da se uporedjuju deca i zivotinje)...ti uporedjujes muza sa zivotinjom i pre bi nju zadrzala user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

drugi prodjaj
VVVV

Da li je drugi porodjaj laksi od prvog (ako su oba bila prirodna)?

Laksi je (58%)

Isti je (32%)

Tezi je (10%)

Ukupan broj glasova: 125

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here