Skoki -> RE: Oko čega se svađate s partnerom (18.9.2009 10:17:52)
|
Ufff...dobra tema...[sm=bravo.gif] Mm i ja smo potpuno razliciti. Svadjamo se oko svega, svakodnevno. Od najmanjih sitnica kao sto je ostavljanje carapa i majci svuda po kuci, do kosenja trave u dvoristu. Mada se ne slazemo ni oko velikih stvari, kada smo kupovali kucu, ratovali smo mesecima, o sredjivanju kuce necu ni da pominjem, on je morao u sve da zabode svoju njusku, zato sada nemamo nista na prozorima. Ja htela lepe zavese i jastuke da sasijem u istoj boji, a on hteo venecijanere, niko nije hteo da popusti, ja zato sto on ne brise prasinu, pa ne zna sta znace glupi venecijaneri, a on iz meni ne znanih razloga. Zato se sada nervira svaki dan kada nam komsije gledaju u tanjir sta jedemo. Tako je bilo tokom celog opremanja stana, i sada mi plaforenje stoje u ormanu i cekaju da budu okacene. Evo skoro smo se pokrvili oko kupovine kola, covek otisao i uzeo novog punta na kredit, ja popizdela. Pricamo vec neko vreme da uzmemo kola, a s`obzirom da se moj tata bavio time, naravno ja se posavetujem sa njim i odlucimo da uvezemo renault scenica 2005 godiste. A moj mm ode meni iza ledja i digne kredit za punta, u fazonu ja kupio auto. Kreten nas zarobio sa kreditom na 7 godina za jebenog punta. Znaci leteli su tanjiri po kuci..[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Sve u svemu, kada se sabere i oduzme, nazalost NOVAC cini ljude. MM je kupio taj auto samo zato sto ga je ON PLATIO. Da sam mu trebala ja to sigurno ne bi uradio. Tako da pod parolom cist racun duga ljubav, mm i ja strogo drzimo podeljene plate i svako radi ono sto moze da plati. Jedina stvar u kojoj se fantasticno slazemo je sex. To mozemo da konzumiramo i kada ne razgovaramo.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|