|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zajednički novac u braku
15.7.2011 16:04:19   
Klarita
Epa, ja ne umem sa parama, koliko imam u novcaniku, toliko bih potrosila...nikad mi nije rekao ni rec, jer da kucnem u drvo, stvarno dobro zaradjuje, tako da mu moja plata dodje sica, ali kada se desilo da sam za dva dana potrosila 30000 njemu je bilo zao, nije bio ljut i nista mi nije rekao, ali sam shvatila da ja stvarno ne umem da trosim novac...sada kada mi stigne porodiljsko, ja mu lepo dam sve do dinara, pa neka mi on daje...nikad mi nije rekao rec zasto ovo zasto ono. Kad god potrazim da mi, imam i slobodu da uzmem koliko mi treba i kasnije mu kazem. XY puta se desilo da budem u gradu sa 100 din u novcaniku, prodjem pored nejgove radnje i uzmem novac, samo mu uvece kazem i to je to. Ponekad mi bude zao sto moram da mu potrazim, ali se brzo vratim u realnost sama, jer ne umem, jednostavno, ne umem da trosim novac. Ja kad udjem u market kupim toliko gluposti da je to zastrasujuceuser posted image
Ali kad god smo poveli razgovor o novcu, uvek je bilo NAS NOVAC, NASA KOLA...itd. O steku ga retko pitam, ja ni ne zelim da znam nista o tome, jer odmah mi proradi mozak sta bi gde mogli i kako da ga potrosimo, istovremeno krene da me muci a, sta ako ga potrosimo, pa ne bude ni za hleb kasnijeuser posted image On je velika stekara, svaka mu cast i razmislja mnogo daleko, za razliku od mene koja bih zivela od danas do sutra. Verovatno velikog uticaja ima i to sto mi je kao studentu sve bilo malo, sto sam morala dobro da se stiskam iz nedelje u nedelju, pa sad imam neku sigurnost i odjednom mnogo vise para nego onda, pa mi je jos uvek lepo da trosim i ne razmisljam, ne znam....ali smatram i dalje da je u braku SVE ZAJEDNICKO.
Ako se on, Magde, ne seti, zasto ga ne podsetis...porazgovarajte o tome, jer cini mi se da je tebe sramota da potrazis od njega, a on misli da je tebi super i tako, da ti nista ne fali...samo ste trenutno upali u mali nesporazum, ali nista strasno, sve se da resiti jednim dobrim i otvorenim razgovorom.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Zajednički novac u braku
15.7.2011 18:04:24   
magde
ZNACI ovako..ja ne kazem da mi ne daje ali samo ako potrazim znaci ja nisma neko dete malo pa tat daj mi pare znaci ja sam od 18 god radila i imala svoj novac oduvjek nije fer sad zbog neke greske nemam para ja zelim da on se sam seti i ostavi mi bar 2000 3000 denare ili dinare pa kad trosim hajd trosim znaci sve za kuce ne za mene i on kaze sve sto trosis zelim da znam i pisi u knigi on vodi i knjigu sta trosi i ja moram da kazem tako da nemogu da sakrijem ni 10 denare to je uzas nije fer da potrosim a on i ako kupim mastike da kazem a joj to smara bas epa ne zelim njegov novac ako je tako da mi vodi racuna do dinar...to je nervoza bas i da ga pitam i ako mi da pare dali smem ovo dali ovo smem preko telefon pa i ja zelim svoeglavo da kupim nesto nisam malo dete jel tako.......a pare nosi on ....kad smo kod roditelja tata mi je trosadgija ne pije ne pusi ali je gurman kupuje za kuce i zato pare i sad cuva mama tako fukcioniraju ok ako ih tat drzi nista od to ali to je dogovor razgovarla sam ali dgabaaa

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Zajednički novac u braku
16.7.2011 0:03:33   
choopa choops
Imamo zajednicki posao, pa je sav novac zajednicki, tako da ne znam kako bi bilo da je drugacije. Ali sigurno bi sve pare ile na hrpu pa koliko ko potrosi user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Zajednički novac u braku
17.7.2011 15:56:46   
Lu
Znači Magde, problem je u tome što on hoće da zna za svaki dinar koji ti potrošiš, vodi knjigu vaših troškova i sve zapisuje, jel tako radi i sa novcem koji ti zaradiš ili te za tvoju plaću ne pita, nego samo sad kad si tražila novac od njega?
Jel zapisuje  baš sve što on potroši, recimo; novine, cigarete, piće s prijteljima, pa to traži i od tebe?

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Zajednički novac u braku
17.7.2011 23:52:54   
magde
zdravo svima ja ponovo na ovu temo...Ovako je u stvari...sad nemam ja svoj zaraboten novac...ali i kad sam ga imala isto je bilo nista se nije smenilo....kako prvo on ne pusi retko pije i retko izlazi ali kad ide da kupi nesto DA zapisuje ali...on men ene pita je ovo mogu da kupim pa pocemu da ga i ja pitam..e sad nisam mislila ja sad videla neku odeco da je 3000 ili skupljije e tad moram da ga pitam naravno ali bre boze on mi kaze da ga pitam za bilo sta vezano oko dece makar i to bila neka obicna majica i MORAM da ga zovem na mob ili da idemo skupa pa sta sam ja malo dete....user posted image user posted image pa i ja zelim kao svaka majka izlazi i slucajno vodo neku lepu maicu i kupije ne bi bilo normalno da ja to vidim i zamislite izlazim napolje iz lokal i javljam se d aga pitam kao TATMOGU i idam ako smem da kupim UZAAAS ja hocu da imam oko 3000 ili 4000 za ceo mesec i sa kupim kupim ja nikad nisam nista kupilo sto ne treba narocito ne za mene nikad ja sam na posljedno mesto makar sto mi i sad treba sa ova moja uzasna kilaza deformirana potpuno sam haos ....

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Zajednički novac u braku
18.7.2011 22:55:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking RR

Mislim da svi ljudi rođeni 27. aprila imaju neki specifičan ukus koji niko živa na planeti ne razume. Mislim da bi mm i tm trebalo da idu zajedno u šoping, sigurno bi se "našli" :)

IZVORNA PORUKA: Tash

Ustvari, ni ja ne idem sa njim kad on kupuje. On i ja imamo sasvim različit ukus, i kompletno je besmisleno da idemo zajedno.






user posted image user posted image user posted image


IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Mama mi je pred smrt šapnula: Kad jedeš, okreni glavu, da ne vidi koliko si pojela, prebaciće ti kad tad u životu!

Moja mama je uvek imala svoj novac, a raspolagala je i tatinim. Baka i deka su je obožavali, poštovali, i imali puno poverenja u nju. Tata je i posle 3 dece, voleo najviše na svetu. Hoću da kažem da je imala SAVRŠEN život, ali je imala svoj novac, i NIKADA (od svoje 25 godine) nije zavisila ni od koga!

Dakle, ja nekako volim da žena ima svoj štek, svoja promanja, svoj krov nad glavom...jer, ja stvarno verujem da me samo smrt neće zaobići, a sve ostalo može da mi se dogodi..

Bila sam 9 meseci bez primanja, muka mi je bilo da od nekog tražim..ili da mi neko daje..nekako nemam ja osećaj da je zajedničko, ako samo on donosi, a oboje odnosimo, ta matematika meni nije baš jasna!

i što moj tata kaže: U se, na se i poda se (nisam sigurna dal sam dobro napisala )



user posted image

Mislim da je bitno da žena ima svoj novac čak i ne toliko da bi stvarala svoj štek, već da se ne bi osećala bzvz. Ja se osećam totalno idiotski ako nemam primanja i živimo samo od mm-ove plate. Osećam se beskorisno.

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 31
   RE: Zajednički novac u braku
19.7.2011 8:57:14   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tash


Mislim da je bitno da žena ima svoj novac čak i ne toliko da bi stvarala svoj štek, već da se ne bi osećala bzvz. Ja se osećam totalno idiotski ako nemam primanja i živimo samo od mm-ove plate. Osećam se beskorisno.


Ja se naprotiv ne osjećam beskorisno i idiotski iako ne donosim direktno novac u kuću, ali pridonosim na drugi način.
Jedan je to što ne kupujemo 80% hrane koju ja sama proizvedem, zaposlena sam ponekad i 10 sati dnevno, a ostale načine neću ni da pominjem jer nije tema za to.
Ne treba ženama stvarati komplekse ako nisu u mogućnosti da zarade novac ili su se samovoljno odlučile za nešto drugo, biti beskoristan je individualan pojam!user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Zajednički novac u braku
19.7.2011 9:49:14   
Anoniman
Lu, ženama okolina nameće "obavezu" da privređuje i da bude domaćica u isto vreme. U potpunosti zavisi od supruga kako će se odnositi prema svojoj supruzi kad/dok ona ne radi. Znam porodicu u kojoj samo m radi dok ž vodi racuna o deci i kući. On zahteva kuvan ručak i ne dolazi u obzir da jede isto dva dana. Jednom su i deca i ona bili bolesni, ali je morala da kuva da se on ne bi naljutio. Da sam na njenom mestu, odavno bih počela da radim i to popodne kad je on kod kuće kako bi on sam morao da pazi decu jer to "nije" posao.
Kod nas se zna d aje novac zajdnički, kad god mi nešto treba, obavestim ga o tome i ako je "investicija" opravdana, nikada sene buni. Kad su veće stvari u pitanju, npr. laptop, prvo se oboje dobro raspitamo o cenama i sl, ne kupujemo na prečac.
Nemam sopstveni "štek", za sad.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 33
   RE: Zajednički novac u braku
26.7.2011 19:02:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Mama mi je pred smrt šapnula: Kad jedeš, okreni glavu, da ne vidi koliko si pojela, prebaciće ti kad tad u životu!


user posted image Meni se ovo desilo. Moram pod anoniman. Tako me potreslo. Mislila sam da je sala u pitanju ali pocelo je da se ponavlja, cesto. Sve u stilu "Jedes kisu Boziju"! (ne znam da li se uopste ovako pise). A ja 56 kg na 174 cm, pa sad da sam neko bure i nisam. Ne radim trenutno, sa user posted image sam, ionako se lose osecam jos sada i to. Sinoc sam nakon jednog takvog komentara otisla i izbljuvala se - evo ti tvoja vecera user posted image
Ne znam, nakon ovoga sam ubedjena da zena treba da ima  svoj novac, za svaki slucaj.

(odgovor članu moja ciklama)
  Direktna veza do poruke: 34
   RE: Zajednički novac u braku
29.7.2011 16:34:11   
oxy7
Evo i ja da kažem koju... Ja volim da imam štek sa strane za koji mm ne zna, to mi je sasvim ok, ionako više potrošim iz tog šteka za kućne potrebe, za dijete, kupim njemu nešto...Novac je zajednički, ali ipak ja malo više kontrolišem stvari jer mm nema mjere ponekad, ima običaj da kupi i što treba i što ne treba, voli da časti društvo (što je lijepo, ali ne baš svakoga, naročito one što bi se prije ubili nego jednu kafu da plate), Aleksu kad vodi u šetnju kupio bi mu sve što mu izmami osmjeh na lice.
Zato sam ja, po njegovim riječima, ponekad dosadna i prigovaram isuviše, ali se uvijek ispostavi da nisam pretjerala. Nemamo novca za razbacivanje, pa je normalno da bar jedno od nas povede računa da ga bude dovoljno za sve što nam treba. A da ga pitam mogu li kupiti majicu za dijete, otići kod frizera ili kozmetičarke, stvarno bi mi straaaaaašno smetalo, ne mogu to ni da zamislim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Zajednički novac u braku
29.7.2011 16:48:41   
bebać
Joj ne znam, ja kad iščitam to gore sve, mislim ne dao Bog, ali meni to dodje vid maltretiranja. Mislim, na to zapisivanje šta se kupilo, i to ' da puno jedeš'user posted image . Tim ženama mogu samo da preporučim ' da rade' pod hitno ili šta god, ali da imaju svoj keš.

Što se tiče ovoga, ja sa ovim zaista nemam primjedbi. Pisala sam, kad se ima trošimo ko kako hoće i šta kome treba...m(održava auto, cigarete,jede vani,popije piće...kupuje alat i dijelove za posao...) a ja(hrana,dijete,higijena,računi,garderoba,piće,cigare.....)...

Nemam taj problem da kupim ako mi se šta svidi na prvu(a pri tome imam novac u novčaniku) i na sreću, nikad nisam krila da bi sebi kupila nešto. Mada sam i ja troškali, opet više znam usmjerit novac nego m. On ako automatski ne uloži u nešto, njemu novac iscuri onako u hodu....


_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 10:23:52   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Dove

Svesno otvaram novu temu jer su mi neophodni konkretni i direktni odgovori bez ustrucavanja.
Pisala samo problemu na forumu Kako se slazete sa svekrvom???Pa molim moderatore da temu ostave otvorenu samo par dana.
Problem je u novcu koji stoji kod roditelja,s tim sto dever i jetrva imaju svoje tokove,a mene za isti ucenjuju.I ja sam pre nedelju dana obustavila svaki moguci rad u kuci.Jer mi je receno kad potrazis nema,a jetrva obucena od glave do pete.Primera radi od pocetka godine do sad kupila je oko 6-7 pari trenerka a ja samo jedne...
Malo pre mi MM rekao ne moras da radis ali da znas kad potrazis da ides kod tvojih nece da ti daju ni za put.E zato vam se i obracam.Da li da nastavim po svome ili da jednostavno popustim,vratim se na staro,da gledam jetrvu kako kupuje a za mene nema,ili pak da dozvolim da me svekrva ucenjuje za novac.
H E L P!!!


IZVORNA PORUKA: tijatija

Nije mi jasno , ima te li vi nekog prihoda u kuci? Dali ti muz radi ili ti?


IZVORNA PORUKA: Dove

pOLJOPRIVREDA I SVI SMO U ZAJEDNICI,ALI PROBLEM JE STO ZA NJIH IMA A ZA NAS NEMA.dECA JOJ NOSE ORIGINAL PATIKE,MOJE KUPUJE KOD KINEZA...I TAKO GODINAMA.sAD JE JOS GORE NE RADIM NISTA PA ME UCUNJEJU,A JA SAMO HOCU DA ZNAM STA JE MOJE I DA SE I JA OBUCEM...USLOVNO RECENO!!!



_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 10:30:35   
tijatija
Dove to je bas zeznuta situacija user posted image , jedino da probas da popricas sa mm oko toga da to nije u redu i jedino ce te. naci neko resenje ako ima isto misljenje sa tobom.Sve je to ok kad je zajednicki posao u pitanju ali opet nemogu da svatim da se bas tako strogo drze pare kod jedne osobe a ima ih dosta u kuci, pa cak kad ti treba za licne svari (ulske ili neznam ti ja sta vec) moras da trazis od svekrve... Kad sam zivela posle svadbe sa njegovima nesto malo davali smo odredjenu svotu novca kuci (stvar dogovora za hranu i komunali) a ostatak je narvno bio kod nas...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 10:59:02   
Dove
Sve te razumem,nije ni kod nas tako strogo,ali problem lezi u tome da
mi ne vozimo robu u Bg nego dever i jetrva.I onda ona ode u Tempo pa sta joj treba kupi od tih para,a ono sto nam daju po malo ne mora da trosi,dok ja neznam gde cu ih pre.Dalje kad god ide a to zna da bude svakog dana ona ucar po neku hiljadarku a sigurno znam da deveru naplacuje ONU STVAR.I onda ona lepo kintu kesira a ja bez dinara.I tako evo vec sesta godina.Verovatno bih ja cutala jos,ali mi je kvrcnulo u glavi kad mi svekrva rekla kad potrazis nema,a zna sta i kako se radi.Ja nikad nisam bila u prilici kad mi se svidja neka stvar bez razmisljanja da je kupim,dok ona trosi nemilice.I bre nisam duzna da radim za niciju decu.Ali sad me ucenjuju da ne idem kod mojih pa sam u zabludi da li da nastavim sa ovim inatom ili jednostavno da se pomirim sa svime i da cutim?MM ovoga puta ne zeli da se mesa,jeste mi krivo,ali ni on nema resenje.

< Poruku je uredio Dove -- 19.9.2011 11:00:13 >

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 11:05:55   
Brana
Dove,ja bih na tvom mestu pod hitno trazila svoj izvor prihoda tj.posao...ne bih dozvolila da me neko ucenjuje za pare ni po koju cenu,a pogotovo svekrva...Porazgovaraj sa tm,ali definitivno nesto morate promeniti,jer u suprotnom cete uvek biti ucenjivani i nipodastavani,a to ce uvek biti izazivac velikog stresa koji ce vremenom postajati sve veci,i moze stvoriti neke vece probleme...To je moje misljenje...
user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 19.9.2011 11:10:11 >


_____________________________

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 11:12:41   
LJuBiP

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Mama mi je pred smrt šapnula: Kad jedeš, okreni glavu, da ne vidi koliko si pojela, prebaciće ti kad tad u životu!

Moja mama je uvek imala svoj novac, a raspolagala je i tatinim. Baka i deka su je obožavali, poštovali, i imali puno poverenja u nju. Tata je i posle 3 dece, voleo najviše na svetu. Hoću da kažem da je imala SAVRŠEN život, ali je imala svoj novac, i NIKADA (od svoje 25 godine) nije zavisila ni od koga!

Dakle, ja nekako volim da žena ima svoj štek, svoja promanja, svoj krov nad glavom...jer, ja stvarno verujem da me samo smrt neće zaobići, a sve ostalo može da mi se dogodi..

Bila sam 9 meseci bez primanja, muka mi je bilo da od nekog tražim..ili da mi neko daje..nekako nemam ja osećaj da je zajedničko, ako samo on donosi, a oboje odnosimo, ta matematika meni nije baš jasna!

i što moj tata kaže: U se, na se i poda se (nisam sigurna dal sam dobro napisalauser posted image )


Slažem se u potpunosti...Mislim da porodica ima mnogo više poštovanja prema ženi koja je materijalno situirana u odnosu na onu koja to nije...Mada, sa neke strane to nije u redu, jer žena rodi decu, vaspitava ih, ima gomilu sitnih kućnih poslova...ali opet jedino je ispoštovana kad zarađuje....user posted image


_____________________________

Da li bi ljudi mogli biti bolji? Mogli bi, ali niko neće prvi da počne. Svi imaju loša iskustva. Nismo li se malo puta zaklinjali da ćemo biti bolji? I neki stvarno postanu bolji, pa ispadaju naivni. Jer su oni drugi - postali još gori.

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 11:14:39   
tijatija
I ja se slazem sa Branom , morate pod hitno to da resite, samo mi nije jasno da neko moze da te ucen juje da podjes kod tvojih, i moji su 700 km udaljeni od mene stvarno neznma kako bi reagovala kad bi mi rekli nemozes kod tvojih user posted image user posted image user posted image ali ja ipak mislim da moras sa mm da se dogovoris da nesto resi jer bez njegove podrske nemozes nista user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 11:15:33   
Olga75
Dove , jedino resenje ti je da se zaposlis negde drugde ili da i ti pocnes da naplacujes onu stvar svome muzu

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu LJuBiP)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 11:17:09   
Dove
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 11:19:02   
Dove
Olga ljubavi,nemam odakle da mu naplatim.I on radi ali novac ne ide preko njegovih ruku,nego isto kao kod mene samokoliko mu daju.A to svakako nije dovoljno da pokrije troskove za mene,njega i decu.Kazem mu ja u sali po nekad DOKLE CES DA Juser posted image NA VERESIJU?Ali daleko od toga da bih ga ucenjivala time.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 11:24:33   
Brana
Ali stvarno ne mogu da verujem da neko i to naplacuje kao tvoja jetrva..user posted image
Moracu kada mi se muz zaposli da mu naplatim dobru sumu na mesecne rate,i to sa sve kamatom..user posted image


_____________________________

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 11:25:41   
Dove
Veruj...Procitaj moj post na poslednjoj stranici teme Moj dever.Da se ne ponavljam,i onako sam dosadna kao puser posted image !!!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 11:27:38   
Brana
IZVORNA PORUKA: Dove

Veruj...Procitaj moj post na poslednjoj stranici teme Moj dever.Da se ne ponavljam,i onako sam dosadna kao puser posted image !!!

Ma gde si dosadnauser posted image ..ja sam se malo nasalila...zao mi je sto imas takve ljude u svom okruzenju...user posted image user posted image


_____________________________

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Zajednički novac u braku
19.9.2011 11:48:30   
Lu
Dove, ja mislim da je tvoj muž kriv za situaciju, ili neka traži vaš dio koji će biti jednak njihovom ako radite isto, ili tražite drugi posaouser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: Zajednički novac u braku
20.9.2011 10:31:37   
Dove
Nema nama spasa.MM je tako navikao,jos plus dok je bio momak to mu bilo extra.Imao parice uvek,ali sad nas je troje i to nije dovoljno.Pricam mu ja i sve on razume al jednostavno NE UME DA SE SUPROTSTAVI.Saliom se ja sa njim pa mu kazem udri rukom od sto i kazi
OCU SVOJ DEO NECETE DA ME PREVARITE!!!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here