RE: Nezgodni udarci i padovi! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zgode i nezgode

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (9.6.2017 15:24:43)

Upravo sam sedela na terasi i razmisljala koliko modrica imam na nogama[sm=smiley36.gif]
Milena,Andrea je naucila da padne na dupe,ali se desi da ponekad i nosem poljubi parket[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (9.6.2017 15:30:25)

Onaj dan kad sam isla na ekskurziju sa decom. Obilazila sam ih i kako sam krenula da sednem tako je decak povukao ono za naslon ruke da me je udario. Prebrojala sam sve zvezde. SAd mi je ogromna modrica.

Anck Su Nmaun -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (15.6.2017 10:40:34)

Pre neki dan je poljubio beton 5 puta i nista a u utorak malo pao i pocepao usnu [sm=smiley13.gif]

degu -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (15.6.2017 13:10:19)

Meni se Doda bas razbija, nekako uvek na glavu. Neki dan je skakala po krevetu i udarila se u naslon, umalo nije arkadu razbila. Oko joj je bilo ljubicasto i oteceno.
Par dana pre toga je oderala lice na beton, opet na glavu. Neki dan je skakala po dvosedu, ja sam sedela pored nje, tata na podu i ona je proletela izmedju nas opet na glavu. Imam onaj cupavi tepih, njoj se ocrtala ona donja strana tepiha na celu od udarca, malo je falilo u neku igracku da se zabije. E pola mi zivota oduzme.

Dragce86 -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (4.7.2017 14:36:24)

Uh, ja sma se jako isprepadala kad mi je bebica prvi put pala sa njihalice ( pokusala da sedne sa 4 i po meseca ) a ja je nisam nikad pre toga vezivala i tap na tepih na lice i stomak. Srecom, samo se isprepadala nista nije povredila ali sam ja bila celi dan kao luda i zagledala je sa svih strana. :D Srecom, proslo sve dobro. Sad je vezem gde god idemo kolicima ili kad je u njihalici :P

Duškić -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (4.7.2017 14:40:42)

Uh, moj je leteo jutros i tako se razvalio..a koliko je tresnuo nine ni plakao nego iskolacio oci, udario zadnjom delom glave. A to je sekunda jedna, hoce da se penje na krevet.

IvanaSK RR -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (4.7.2017 17:01:13)

I moja je danas letela iz krevetca. Ja pored nje, glavu okrenula na sekund. Nije mnogo plakala, ali mrzim padove.

Dragce86 -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (5.7.2017 18:07:10)

Ajoooj, znaci, kod svih isto, ja sam u tom trenu bas kritikovala sebe i mislil da sam najgora mama iako mi je suprug rekao da se to desava stalno i svima :)

dddaca -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (11.7.2017 17:45:10)

Eh da i moj tako prica, ne daj Boze da mu se mezimica povredi

emicaa -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (11.7.2017 22:17:19)

David je juce ujutru pao sa krevetai i udario celom.Ima plavu fleku.Buter je pomogao oko otoka ali plavilo je tu.Inace malo je plakao,cim je ugledao Doru sve je prestalo [sm=smiley1.gif]

dddaca -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (11.7.2017 23:13:38)

Brzo oni to zaborave, vise se mi uplasimo nego oni. Kad se setim samo kako sam se tresla prvi put kad je pala. Mislim da sam i ovde pisala o tome

veselicaa -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (12.7.2017 22:14:41)

Emice ljubi srecka,brzo da prodje :*

dddaca -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (12.7.2017 22:34:19)

I tako, dok ja pisem na ovoj temi, moje se dete sinoc skotrljalo sa kreveta [sm=smiley1.gif] Velika je, nisam ocekivala. Samo sam cula plac i dok sam stigla vidim je kako sedi na podu. Srecom brzo je zaspala.

emicaa -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (13.7.2017 7:28:58)

Dddaco i Dori se nekad desi da padne.Davidu se povukla modrica vec.

IvanaSK RR -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (13.7.2017 8:07:27)

Padnu oni i kad su veliki.
Moj i sa devet godina padne nekad nocu sa kreveta, i nastavi da spava na podu [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (13.7.2017 13:03:17)

Mi juce dok setali,S hoda ispred nas,jede kornet i samo odjednom pade,odrala koleno i lakat joj bas modar.Nije se ni pozalila a meni pripalo muka jer sam videla kako svom tezinom pada na lakat,uhhh presekla sam se.

dddaca -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (13.7.2017 16:43:56)

Emice, nije bilo strasno. Cak nista nije ni lupilo [sm=jezicek.gif] sampo sam je cula kako place, ali brzo se smirila. Vise me sad brine ovo sto veselica pise. Kad se zatrci, pa poleti pravo na kolena

Anck Su Nmaun -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (14.7.2017 12:12:52)

Ma kad su veliki nece im biti nista. I T je sad na moru sopila s kreveta i nastavila da spava.

emicaa -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (14.7.2017 12:45:03)

meni je zao oguljenih Dorinih koljena.Njoj su od kad prvi put obuce kratko pa sve dok opet ne pocne oblaciti dugo koljena plava ili oguljena

Sanjalicaaa -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (14.7.2017 14:47:22)

Došla sam da napišem isto što i Emica. Znači G kolena su katastrofa. Najsvežije je od juče, sapleo se i pao, ogulio po ko zna koji put koleno. Samo je odrao, nije strašno, ali malo malo pa se uhvati za koleno, boli ga.

AnaTamara -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (14.7.2017 14:52:30)

Moja je non stop modra [sm=hudicek1.gif] ne gleda kuda hoda, padne, onda je ja izgrdim, ali sad ima foru kako padne skace i govori Dobro sam :)

AnaTamara -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (14.7.2017 14:55:17)

Ali imam jedan problem, mozda sam omasila temu, ali ako neko zna neka mi pomogne. Naime, mala je bila u Luna parku na onom toboganu na naduvavanje, spustala se sa rodjakom, u jednom momentu je izasla placuci kaze da je rodjaka udarila slucajno tamo dole. Kada smo dosle kuci, skine se da piski vidim tackicu krvi na gacicama, ispregledam je :) nema nigde nista. Sta mislite da moze biti?

IvanaSK RR -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (14.7.2017 15:06:08)

AnaTamara, ja bih je odvela kod lekara.

Sanjalicaaa -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (14.7.2017 15:13:46)

Glupo pitanje, ali jesi li sigurna da je krv?
Ako se žali da je boli i ja bih je odvela lekaru.

dddaca -> RE: Nezgodni udarci i padovi! (14.7.2017 15:18:06)

Ni ja ne bih previse razmisljala, vec bih je za svaki slucaj odvela kod lekara

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>