JMPM -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.10.2011 9:16:29)
|
Hvala vam na lepim recima. Faza definitivno nije, jer traje mesecima. On ustvari nikada nije bas lepo ruckao. Napreduje lepo, sicusan je, mrsuljast, ali ZDRAV! Dr. je zadovoljna sa njim, ali ne znam da li bi dr. bio zadovoljan sa mojim zivcima. Nemate pojma kakv je to osecaj kada ne mozes da nahranis dete danima, mesecima, kada ono odbija bilo kakvu hranu sem dve stvari koje voli. Tu me minavb savrseno razume. Stvarno nemate pojma sta je to i budite srecne, ma presrecne kada vam deca tako lepo ruckaju. Oni nece malaksati kao ovo moje cudo malo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image] . Tek sinoc je dosao sebi i poceo da se igra kao i svaki dan, sakupio je snage. Dr. kaze da je to jako opasna stvar i da je dobro sto sam na vreme stigla po njega...on je juce na svakih sat uzeo po zalogajcic hleba ili kokicu ili slatkis. Tako je uspeo da dodje sebi do uvece. Danas ga nisam odvela u vrtic. Jutros u 4.15h je ustao i trazio da jede krema i hleba. Naravno da sam skocila iz kreveta i dala mu. Pojeo je tri zalogaja, malo smo se izigrali i opet je zaspao do 7h. Kada je ustao opet je trazio da rucka ali samo kiflu. I tu je pojeo dva-tri zalogaja. Meni je juce zeludac stao i ledja su mi se ukocila jer sam se sa njime u rukama savijala da dohvatim ranac u vrticu i da ga presvucem i spremim da mozemo kuci. Nije mogao da mrdne od mene...uzas, ne zelim ni da se secam vise te slike kako je izgledao. Njemu nikakvi sirupi za apetit nisu pomogli. Kod njega je problem sto je jako gadljiv i povrati ako mu stavim nesto u usta sto on ne zeli. Jednostavno nece da proba hranu. Ako mu pipnem usne sa necim obrise se rukavom da slucajno ne bi liznuo. Muka nevidjena! Sve u svemu, dosao je sebi i odlicno je, ponasa se kao i svaki drugi dan. Milsilm da ce ako nastavi da ide u vrtic biti samo do spavanja. Ovo mucenje sa hranom ce izgleda da traje u nedogled. Pa bolje da bude kod kuce i rucka ono sto voli nego da mu se ne daj Boze nesto desi u vrticu. Hvala vam jos jednom i sorry za veliki post.
|
|
|
|