RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vonavoj -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (7.5.2012 15:03:17)

lilla [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (7.5.2012 17:25:24)

Pamtim i bolje dane [sm=smiley1.gif]

Sanchy -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (7.5.2012 17:31:22)

Bezveze,vreme se pogorsalo i sad virim iz kuce ko mis a i inace sam opterecena svim i svacim ...grozan period.,grozan...

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (7.5.2012 18:02:40)

Opušteno. Prija mi ovo zahlađenje (ne bi valjalo da potraje al na dan je taman), Žaba je nešto ekstra mazna danas tako da ništa nisam radila, ceo dan se mazim sa njom, valjamo se po krevetu i gnjavimo. Uživancija!!!

ivannna -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (9.5.2012 21:09:33)

trudna sam!!!! cudan,neverovatan i divan osecaj!

Figaro88 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.5.2012 10:44:13)

Cudno,hormoni mi divljaju,cas se smejem pa mi se place pa pobesnim[sm=zmeden.gif]Jadan mm[sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.5.2012 10:45:19)

Ko pregažena mačka.I to-brzim vozom [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.5.2012 13:11:16)

uznemireno,opet me iznervira TA ZENA i opet sam dozvolila sebi da me to pogadja i dotice.a,lepo sam rekla-ne vidim te,ne cujem te.

tanjica85 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.5.2012 13:17:44)

sjajno. ne znam sta cu pre i kako cu da platim, a samo kupujem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.5.2012 13:28:56)

napeto

sojcica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.5.2012 21:11:21)

smoreno

vonavoj -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.5.2012 21:28:11)

osecam se kao kreten[sm=smiley22.gif]

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.5.2012 21:53:14)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Bas sam to htjela da napisem za sebe . Jbt , toliko se trudim a ljudi sve nezahvalniji . Ne treba meni spomenik ali jedno hvala je sasvim dovoljno. Bas mi se [sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.5.2012 21:53:30)

ivanana cestitam, najlepsi osecaj na svetu.[sm=smiley1.gif]
von, zasto?[sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (10.5.2012 22:08:58)

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Bas sam to htjela da napisem za sebe . Jbt , toliko se trudim a ljudi sve nezahvalniji . Ne treba meni spomenik ali jedno hvala je sasvim dovoljno. Bas mi se [sm=smiley19.gif]

bas to,jbt,ubi se oko deteta,da bude rucak,oprano,ispeglano,sve...a mm ceka da mu nacrtam sta i kako da odradi..nista sam ne vidi[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]..a sta tek da ocekujem od drugih ljudi!

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.5.2012 0:27:06)

IZVORNA PORUKA: ivannna

trudna sam!!!! cudan,neverovatan i divan osecaj!

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mihi -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.5.2012 0:38:58)

Ja sam besna na mm da je bliže uf, elem danas zove i kaže (njegovom ocu je 19. maja godišnjica) i ja već rekla iako je gusto s vremenom ipak do tamo ima skoro 300 km, Miloša nema ko da čuva tj mama mi ide na operaciju katarakte dva dana pre toga ali ajde dogovoriću se sa siterkom da odradi dane i da ga čuva da ja idem. Tek on kaže treba da ide i Luka to nema smisla a Luka 30. maja završava školu znači za ove dve nedelje ma sve žive kontrolne i pismene i subotom i nedeljom pripreme za prijemni. Sve je to maslo sveki kojoj on ne može da objasni situaciju kakva jeste nego meni pegla vijuge. Ona je prošle subote zvala i Luka joj objasnio bla bla da ne može da dođe ona ljuta spustila slušalicu. I u ostalom da li dete od 15. godina treba da ide po pomenima kad je već takva situacija. Joj samo da se javi......

mihi -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.5.2012 0:39:40)

IZVORNA PORUKA: mihi

Ja sam besna na mm da je bliže uf, elem danas zove i kaže (njegovom ocu je 19. maja godišnjica) i ja već rekla iako je gusto s vremenom ipak do tamo ima skoro 300 km, Miloša nema ko da čuva tj mama mi ide na operaciju katarakte dva dana pre toga ali ajde dogovoriću se sa siterkom da odradi dane i da ga čuva da ja idem. Tek on kaže treba da ide i Luka to nema smisla a Luka 30. maja završava školu znači za ove dve nedelje ma sve žive kontrolne i pismene i subotom i nedeljom pripreme za prijemni. Sve je to maslo sveki kojoj on ne može da objasni situaciju kakva jeste nego meni pegla vijuge. Ona je prošle subote zvala i Luka joj objasnio bla bla da ne može da dođe ona ljuta spustila slušalicu. I u ostalom da li dete od 15. godina treba da ide po pomenima kad je već takva situacija. Joj samo da se javi......

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.5.2012 8:16:15)

Mihi, ma iskuliraj ih sve. Gde bre deca da idu na pomene. Aj nek ih ne maltretira. Jos dete ima prijemni.

ivannna -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.5.2012 13:11:25)

prijemni je bitniji!

vonavoj -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.5.2012 13:17:20)

ma kakvi pomeni i dace,to nije za decu,ok da ste blize i da nema obaveze koje su bitnije..
.joj,starijim ljudima je samo to bitno...mom dedi je u nedelju 40 dana,i baba toliku famu oko toga pravi...moram i kolace da pravim,ko ce sve doci,sta ce se jesti..to samo da se ne obruka, da "svet" okolo prica kako je bilo...mrzim too[sm=lev.gif]

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.5.2012 13:54:40)

vonavoj,zeno,razumem i shvatam te i u pravu si,ali...cuvaj zivce!
mihi[sm=smiley31.gif]trudi se da se iskontrolises,od nervoze samo tebi bude gore,a ne njima.jao!ta recenica-a,sto dete ne ide na pomanu me tako podseca na ovog mog i na njegovu mamu,samo im pomane u glavi[sm=smiley29.gif]

mihi -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.5.2012 14:21:20)

Ma da nije frka oko kraja godine i prijemnog išao bi (bez obzira što se ja ne slažem sa tim da decu treba vući po groblju al ajde). Ali mene pogodio mm koji je rekao da ja njega tentam da ne ide[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. A da ne pričam da ga je mama zvala i naređivala ko treba da dođe sve. Užasno sam se iznervirala.

tanjica85 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.5.2012 14:24:43)

ivanna, cestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], divno

mihi, samo polako [sm=kuza.gif]

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.5.2012 14:26:15)

verujem ti[sm=smiley13.gif]ma,ti vodi racuna o deci i uradi onako kako je najbolje za njih.naravno da draga mama ima special wishes!uf,i ja se iznervirah[sm=hudicek1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>