mtajcica83 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (25.4.2013 19:35:48)
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Tajci, uzmi bilo sta sto ti izaziva fizicki napor i udri dok ne padnes od umora. To je jedino sto mene izvlaci iz depresije. Mnogo puta su me ljudi zezali zbog mog krecenja, molovanja, stavljala sam fasadu na kucu apsolutno sama 5 dana a onda sam dobila pomoc., farbala sam ogradu koja ide oko placa koji ima 40 KVM, uvodila sam struju zajedno sa muzevljevim drugarima, okretala prase na raznju, ma sta sve nisam radila u protekle tri godine. Ali kad pomislim da bih zbog svih problema koje sam imala verovatno zavrsila na psihijatriji, mnogo je bolje sto sam fizickim naporom izbacivala stres iz sebe. Sada samo masem lepezom i uzivam. Svakom dodju bolji dani[sm=smiley1.gif]Ljubim te puno. Ne daj se. Imas jedan odgroman ljubac iz Beograda[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Hvala Verka..Ma nesto mi se skupilo danas sve, bas sam totalo out...ali probacu to,nemam pojma sto bi mogla sad fizicki da radim da se umorim...U pravu si, naci cu vec nesto..I ti imas jedan ogroman poljubac iz HN...[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|