RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 13:05:20)

To sam se i ja pitala. Ona od 9.1. je imala visoku temperaturu, upala pluca, na rendgenu senka, vodali je po kv, ali hvala bogu imamo ponzanike i veze, pa je taj dr iz kv poslao za beograd, bila prosle nedelje dr. reakoa da sumnja na cistu, dlaku, neku fleku, jer je kao mala imala astmu, iskljucili su tu mogucnost, ali je na skeneru napisano nepoznata radioloska promena, mamma mi je zdravstveni radnik, i juce ih je primila ta dr. i kada sma zvala mamu kada mi je rekla dijagnozu, sok! Ja sam bas mislila pozitivno, a sada ovo, i evo ne mogu ni dajedem, ni d aucim, u petak imam ispit , ni da se posvetim detetu, nista! Oni su gore u bg, uzeli su odmor i nasli stan da joj budu blizu, i sada samo cekao tu operaciju, i tu biopsiju, dr, je rekao da je na vreme dovedena, i da s enada najboljem ! Tako ce i biti , moram biti pozitivna!

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 13:54:17)

Budi pozitivna! Ako doktor tako kaže, oni obično ne lažu po tom pitanju. Barem iz mog iskustva. Tetka mog muža je umrla od raka pluća u oktobru, žena je bila vitalna, zdrava, sve naj ali veliki pušač. Doktor je na prvom pregledu rekao da nema dobre prognoze. Tako je i bilo. Tvoja sestra je mlada, na vreme je to sve viđeno. Biće to sve ok! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 15:45:07)

Hvala lelaigor na podrsci, bice, mora da bude, pa tek sto je upisala fax, jaka je ona, mora da bude![sm=smiley31.gif]

bea83 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 15:47:33)

UM, samo da te jako [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 15:49:11)

Tu smo jedni za druge! [sm=smiley27.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 15:53:32)

IZVORNA PORUKA: bea83

UM, samo da te jako [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] I ja tebe Bea, zbog sve ove guzve nisam cestitala Viktoru rodjendan, neka mu je srecan i da ga slavi duggggo dugoo!

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 15:53:59)

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Tu smo jedni za druge! [sm=smiley27.gif]

Hvala[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 15:54:50)

UM , glavu gore I pozitivno samo . Mora biti dobro! [sm=smiley31.gif]

Ja se osjecam nekako smuseno . Danas smo odradili jos neku papirologiju I moj djecak krece u skolu .

Kad prije?! [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 15:55:59)

Nado[sm=smiley31.gif]

Eeeee proleti vreme dok trepnes[sm=smiley13.gif]

bea83 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 15:57:21)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: bea83

[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] I ja tebe Bea, zbog sve ove guzve nisam cestitala Viktoru rodjendan, neka mu je srecan i da ga slavi duggggo dugoo!

Ma pusti rodjendan, bio je 10 dana pod temperaturom, nismo ni osetili rodjendan. Samo zdravlje. Drži se

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (11.2.2014 16:07:49)

Znam kako Vam je , i mi smo drugi tako proveli, proliv, povracanje, temperatura 10 dana! Ne ponovilo se ni vama, ni nama!

Ljubimo vas[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Malo oft je li sada bolje?

Olga75 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (13.2.2014 11:32:11)

danas prilicno lose
prosle nedelje je moja prijateljica operisala karcinom dojke - 37 godina
a pre neki dan se kum mog brata slogirao - 32 ogdine
jbm ti [sm=smiley13.gif]

Verolina -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (13.2.2014 12:03:46)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

To sam se i ja pitala. Ona od 9.1. je imala visoku temperaturu, upala pluca, na rendgenu senka, vodali je po kv, ali hvala bogu imamo ponzanike i veze, pa je taj dr iz kv poslao za beograd, bila prosle nedelje dr. reakoa da sumnja na cistu, dlaku, neku fleku, jer je kao mala imala astmu, iskljucili su tu mogucnost, ali je na skeneru napisano nepoznata radioloska promena, mamma mi je zdravstveni radnik, i juce ih je primila ta dr. i kada sma zvala mamu kada mi je rekla dijagnozu, sok! Ja sam bas mislila pozitivno, a sada ovo, i evo ne mogu ni dajedem, ni d aucim, u petak imam ispit , ni da se posvetim detetu, nista! Oni su gore u bg, uzeli su odmor i nasli stan da joj budu blizu, i sada samo cekao tu operaciju, i tu biopsiju, dr, je rekao da je na vreme dovedena, i da s enada najboljem ! Tako ce i biti , moram biti pozitivna!

Ali ja stvarno mislim da nije nista ozbiljna. Drzi se[sm=smiley31.gif]

panicarka1 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (13.2.2014 17:34:36)

GROZNO,dal da vristim od besa? puknem od muke? da se isplacem ko covek ......

nina26 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 15:21:31)

jako jako tuzno[sm=smiley19.gif]

umrla mi je danas skolska drugarica, 31 god, kancer, a udala se pre 3,4 meseca....[sm=smiley19.gif]

'bem ti sudbinu i sve[sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 15:28:12)

Nina[sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

nemam reci, i sami se trenutno borimo protiv toga...[sm=smiley19.gif]

Ana RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 15:29:38)

Joj bože, strašno [sm=smiley13.gif]

nina26 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 15:35:38)

UM, znam, zato sam se i dvoumila da li da pisem ovde ili ne, zbog tebe najvise, ali sam htela da puknem....[sm=smiley13.gif]

Sto je najgore,malopre gledam njene slike na fb, i komentarisala je nesto u decembru, u roku od 2 meseca je nju to unistilo....a i mama joj je isto od toga umrla, jos se ona kao i testirala iz tog razloga,i nije mi jasno kako joj nisu savetovali neku preventivnu intervenciju, da izvade jajnike, matericu...ne znam...mnogo mi je zao i ljuta sam u isto vreme, a tako je bila divna osoba[sm=smiley13.gif]

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 15:36:52)

Uf, grozno je čuti tako nešto. U zadnje vreme sve češće čujem kako mladi ljudi umru. Šta se to dešava????!!!!! [sm=smiley19.gif]

UM, kako je sestra?

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 15:37:23)

IZVORNA PORUKA: nina26

UM, znam, zato sam se i dvoumila da li da pisem ovde ili ne, zbog tebe najvise, ali sam htela da puknem....[sm=smiley13.gif]

Sto je najgore,malopre gledam njene slike na fb, i komentarisala je nesto u decembru, u roku od 2 meseca je nju to unistilo....a i mama joj je isto od toga umrla, jos se ona kao i testirala iz tog razloga,i nije mi jasno kako joj nisu savetovali neku preventivnu intervenciju, da izvade jajnike, matericu...ne znam...mnogo mi je zao i ljuta sam u isto vreme, a tako je bila divna osoba[sm=smiley13.gif]

Pisi slobodno, gde ga je imala, strasno, za 2 meseca je zavrsila, je li osecala nesto?!

Mrizm ovu podmuklu bolest[sm=smiley19.gif]

Lela, na poluintezivnoj je, lepo izgleda, oporavlja se, sutra bi trebali da budu reyultati

lelaigor -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 15:44:02)

Javi čim saznate. Držimo fige da sve bude ok! [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 15:46:33)

Hocu Hvala Vam svima puno![sm=smiley31.gif]

nina26 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 16:26:21)

na materici...samo su je otvorili i zatvorili odmah jer joj napalo sve unutrasnje organe....[sm=smiley19.gif]

ne znam da li je osecala nesto, posto nismo bile u kontaktu, znam samo sta su mi preneli, ali mislim da nije, sobzirom da je bila ok u decembru, mozda je otisla samo na neku rutinsku kontrolu posto joj je i mama preminula od toga....i onda sok....uzas,uzas....

mislila sam da vam danas stizu rezultati, ajde navijam da sve bude kako treba, mora biti[sm=bravo.gif]

doktorkakristal -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 16:32:13)

strasno [sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (18.2.2014 16:33:32)

Jaojjj[sm=smiley19.gif] to je najgore, kad otvore i zatvore[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>