RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vikiveki -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 13:10:43)

IZVORNA PORUKA: cuba juba

Izvinite mame ako sam promasila temu ali ja ovo moram da podelim sa vama.

Sinoc mm je izveo malog napolje i kad je prelazio ulicu, na pesackom prelazu sa detetom u narucju, ih je oborilo vozilo! Vozac je pobegao! Oni su ostali da leze na sred puta! MM ne moze da se pomeri, mali place... Nikog u blizini da im pomogne. Sreca, ubrzo je naislo vozilo iz suprotnog pravca i vozac je stao i pomogao im da ustanu. MM i mali su dobro. Bez povrede. Bog sam zna kako. Mali za koji dan puni 10 meseci, beba. Vozac ih je ostavio na sred puta i da se ne okrene, produzio je dalje kao da se nista nije desilo, cak je dodao gas! Ne mogu da zamislim sta je moglo da se desi! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Čitam i ne mogu da verujem...pojedini ljudi su stvarno gori nego najkrvoločnije životinje...pitam se da li je taj vozač osetio i malo griže savesti,ipak je udario čoveka sa bebom u naručju...sva se ježim...hvala bogu da su nepovređeni

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 13:15:09)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Torbica

Razocarano...

ko je smeo da te razocara??

Dragaaaa, [sm=smiley31.gif]

dve osobe za kratko vreme..... Jedna jako bliska (ne garantujem za ubuduce) resila se na brak radi papira.... Iako je dozivela potpuni fijasko sa istim tim i svasta sam se naslusala, bila tu, pomogla.... I sad posle godinu dana, djavo ne spava...
Druga - koleginica koja me dozivela kao konkurenciju za posao [sm=smiley19.gif] Pricacu ti detalje na kafici...

superm -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 13:17:06)

CUBA, vazno je da su ti dete I muz dobro.
TORBI, zli I podlih ljudi ima sve vise, nazalost...

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 13:21:24)

Superm, ja sam mozda ludak, ali tvrdim da u ljudima ima puno dobrog, pitanje je samo cemu svi tezimo, ali verujem da mozemo svi biti dobri, ako to zelimo.

superm -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 13:23:37)

Superm, ja sam mozda ludak, ali tvrdim da u ljudima ima puno dobrog, pitanje je samo cemu svi tezimo, ali verujem da mozemo svi biti dobri, ako to zelimo.

Slazem se. Ja verujem u ono sustinsko dobro u svakom coveku. Ali, mnogi ljudi me demantuju. I na privatnom I poslovnom planu.

superm -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 13:25:45)

Inace imam mali krug ljudi koje pustam u svoj svet. Prosto, ne pustam svakog u taj svoj krug.

superm -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 13:26:48)

IZVORNA PORUKA: superm

Inace imam mali krug ljudi koje pustam u svoj svet. Prosto, ne pustam svakog u taj svoj krug.

Bas sam objasnila[sm=jezicek.gif] Danas su mi izgleda misli konfuzne.

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 13:28:39)

[sm=smiley36.gif] hihihihi.
Posle ovoga, ne znam koliko blizu cu moci da pustim nekoga, preplakala sam dva dana..

superm -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 13:39:09)

[sm=smiley36.gif] hihihihi.
Posle ovoga, ne znam koliko blizu cu moci da pustim nekoga, preplakala sam dva dana..

Eh, Torbi... Takva sam I ja. Svako razocarenje preplacem.

cuba juba -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 14:17:12)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: cuba juba

Izvinite mame ako sam promasila temu ali ja ovo moram da podelim sa vama.

Sinoc mm je izveo malog napolje i kad je prelazio ulicu, na pesackom prelazu sa detetom u narucju, ih je oborilo vozilo! Vozac je pobegao! Oni su ostali da leze na sred puta! MM ne moze da se pomeri, mali place... Nikog u blizini da im pomogne. Sreca, ubrzo je naislo vozilo iz suprotnog pravca i vozac je stao i pomogao im da ustanu. MM i mali su dobro. Bez povrede. Bog sam zna kako. Mali za koji dan puni 10 meseci, beba. Vozac ih je ostavio na sred puta i da se ne okrene, produzio je dalje kao da se nista nije desilo, cak je dodao gas! Ne mogu da zamislim sta je moglo da se desi! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Čitam i ne mogu da verujem...pojedini ljudi su stvarno gori nego najkrvoločnije životinje...pitam se da li je taj vozač osetio i malo griže savesti,ipak je udario čoveka sa bebom u naručju...sva se ježim...hvala bogu da su nepovređeni

Meni su pune oci suza, kad vratim film u glavi, sta nam se sinoc desilo [sm=smiley19.gif]

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 14:26:42)

o,boze,da li je moguce[sm=smiley13.gif]kakvih ljudi ima,necovek totalni,strasno.koji kreten,da ne poverujes[sm=hudicek1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 14:31:51)

Cuba juba grli malenog.
Torbice pih za onu drugu drugaricu. Bas cekam sta ces da mi javis.
Za onu prvu sam ti vec rekla.

bubulence -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 15:11:32)

Torbi [sm=smiley31.gif] , na zalost, takve stvari se desavaju. ljudi nisu svesni koliko neke stvari mogu da nas povrede... bas zato sto verujes u dobrotu ljudi jer si i sama takva, desava se ovako nesto...

branki* -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 15:19:06)

torbice,cim su u pitanju isti interesi,javi se odredjena doza ljubomore i zavisti,osim ako nije u pitanju bas bliska,najbolja prijateljica.ne valja samo da ta zavist predje u zlobu ili mrznju i da dovede do prekida druzenja.

cuba juba -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 16:47:11)

Hvala drugari [sm=smiley1.gif] Ja kazem hvala Bogu, ispalo je sve dobro kako je moglo biti... A dace Bog da policija uhvati majmuna !
[sm=zz_furious.gif]

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 17:12:53)

Cuba Jubo, hoce, nadamo se! Samo da nije neki budza! [sm=smiley35.gif]
Devojke [sm=smiley31.gif] Bubi, ma nisam ja nekakav primer, ali ako ne mogu da pomognem, necu odmoci...

mtajcica83 -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 17:48:47)

Osjecam se kao kreten, ovca, kao da me svi ljudi oko mene izdaju [sm=smiley19.gif]
Knedla mi je u grlo i najradje bi se negdje izvristala..[sm=smiley19.gif]

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 17:56:37)

mtajcice, ajmo zajedno! [sm=smiley31.gif]

big mum -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (3.8.2014 18:55:36)

Osjećam se baš bezveze jer ne mogu Sofki da objasnim zašto nije pozvana na rođendan kod svog druga a on je bio na njenom.U pitanju je dječak od one osobe sa kojom sam imala problema oko dj.gardarobe.Evo o čemu se radi KLIK I sad je ona ljuta na mene i zato nije htjela da zovne moje djete na rođendan.Rođendan je slavila u igraonici i ne bi imala nikakve dodirne tačke samnom.Dovedem je i ostavim,kad je gotovo vratim je kući.

Ona se jadniče ubi plačući i stalno me pita zašto nije išla.I šta da joj kažem,kako da joj objasnim[sm=zmeden.gif]Djetetu sam čestitala rođendan preko FB jer ga nisam vidjela taj dan.

Nije mi jasno zašto djeca ispaštaju zbog problema odraslih.Djeca su tu najmanje kriva[sm=smiley19.gif]

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (3.8.2014 23:46:53)

Ja mojoj kazem - svet ume da bude surov, i nije nam uvek sve kako bi mi zeleli... Ali, sutra je novi dan, osmeh na lice i idemo dalje. [sm=smiley1.gif]

pocahontas -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (4.8.2014 0:31:29)

Ja mojoj kazem - svet ume da bude surov, i nije nam uvek sve kako bi mi zeleli... Ali, sutra je novi dan, osmeh na lice i idemo dalje. [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley20.gif]

big mum -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (4.8.2014 7:48:34)

Hvala na savjetu upamtiću ove rječi.[sm=smiley1.gif]

Sinoć smo bili u kratkoj šetnjici oko zgrade i malo se smirila.Danas je okupirana odlaskom na bazen i kaže mi "znaš šta mama nema veze što nisam išla, išla sam kod svojih drugarica (nabraja)i njih više volim[sm=smiley36.gif]

NadaR -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (4.8.2014 10:42:13)

Danas sam lijenaaa!
Juce smo imali puno posla na selu , danas ne mogu nigdje.

Torbica -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (4.8.2014 10:52:10)

Big mum [sm=smiley31.gif]
Ja se nekad zaprepastim koliko oni lako prebole gomilu stvari. Primetila sam da ja puno uticem sa svojim stavom. Ako se snuzdim (faktor iznenadjenja), njoj bude katastrofa, a kad nastupim sa pozitivne strane (sto mi je i manir) sve bude drugacije. Sigurno je ona osetila koliko je tebi to tesko palo.. Tek nam predstoji svasta, a nepravde ima i bice je, treba cuvati mir u dusi, to je najvaznije.

doktorkakristal -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (4.8.2014 16:36:26)

besna kao ris [sm=zz_devil.png] vratili dokumenta pise ponisten konkurs,a danas saznam od kume koja radi na hirurgiji da je devojka primljena [sm=zz_banghead.gif] ,ma koga bre vise prave budalom,ta devojka nije ni zivela ovde niti stazirala niti volontirala i dosla iz pi..ke materine i primljena i to ni manje ni vise na hirurgiju [sm=zz_furious.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>