cuba juba -> RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) (29.7.2014 14:17:12)
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki IZVORNA PORUKA: cuba juba Izvinite mame ako sam promasila temu ali ja ovo moram da podelim sa vama. Sinoc mm je izveo malog napolje i kad je prelazio ulicu, na pesackom prelazu sa detetom u narucju, ih je oborilo vozilo! Vozac je pobegao! Oni su ostali da leze na sred puta! MM ne moze da se pomeri, mali place... Nikog u blizini da im pomogne. Sreca, ubrzo je naislo vozilo iz suprotnog pravca i vozac je stao i pomogao im da ustanu. MM i mali su dobro. Bez povrede. Bog sam zna kako. Mali za koji dan puni 10 meseci, beba. Vozac ih je ostavio na sred puta i da se ne okrene, produzio je dalje kao da se nista nije desilo, cak je dodao gas! Ne mogu da zamislim sta je moglo da se desi! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Čitam i ne mogu da verujem...pojedini ljudi su stvarno gori nego najkrvoločnije životinje...pitam se da li je taj vozač osetio i malo griže savesti,ipak je udario čoveka sa bebom u naručju...sva se ježim...hvala bogu da su nepovređeni Meni su pune oci suza, kad vratim film u glavi, sta nam se sinoc desilo [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|