RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (10.11.2012 20:16:33)

IZVORNA PORUKA: sanji

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Danas sam najsrecnija na svetu, moja bebica puni godinu dana, mamina ljubav raste[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Srećan rođendanko mojoj škorpijici! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Hvala Sanji[sm=smiley31.gif]

Nedjo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za farke

tanjica85 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (13.11.2012 9:37:50)

srecna, juce se vratili sa Zlatibora. napunila baterije, odusevljena odmorom i mm.

adulence -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (13.11.2012 9:42:30)

Danas sam srecna jer sam danas usla u deveti mesec,a i mm i meni je danas godinu i tri meseca kako smo zajedno...

bratzz -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (13.11.2012 10:21:07)

Sedim sam kuci pored kamina, toplo mi je i uzivam u miru i tisini. Ovakvi trenuci mi u poslednje vreme najvise nedostaju.

Figaro88 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (14.11.2012 21:58:59)

Tata javio da on placa apartman na Divcibarima,sto znaci vise para za mene[sm=smiley36.gif]Tako da sam jako srecna sto konacno idem na odmor i sto ne moram ja da ga platim[sm=bravo.gif]

Olga75 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (16.11.2012 22:19:12)

posle vise od cetiri godine uspela sam da stavim burmu na prst [sm=sloncek.gif]
to znaci da sam se sasusilaaaa [sm=bravo.gif]

jole82 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (22.11.2012 14:50:56)

Kupila ja juce u Lilly neki komplet bioten/orzene...kad danas da otvorim, a umesto sampona koji pise za farbanu kosu, stoji sampon za masnu kosu[sm=zmeden.gif] Skoknem malo pre da vidim moze li da se zameni...kad tamo menadzerka prodavnice pootvarala sve kutije i u svima stoje "pogresni" samponi...zamenise mi i da mi se zahvale sto je utvrdjena greska dobijem na poklon ljubicasti lak za nokte (moja boja) [sm=smiley1.gif]

imperial -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (22.11.2012 15:05:30)

Srecna,srecna,srecna,upravo mi javio muzic da mi je kupio masinu za susenje vesa,a to sam mu juce rekla da bi htela da imam[sm=bravo.gif]

Leptiric123 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (22.11.2012 20:41:53)

Dobila sam puuunooo komplimenata od članica RR foruma
[sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (28.11.2012 21:34:31)

Oduvek sam želela da moji praaaavi tekstovi, oni u formi poezije, budu otpevani. Nažalost, prodaje se samo šund pa sam silom prilika takve tekstove stvarala i neki od njih su kupljeni i otpevani, i šta sad... Svi jurimo za parama.

ALI... Jedna moja prijateljica, inače profesor klavira i muzičkog obrazovanja (čudim se kako mi ranije nije pala na pamet [sm=hudicek1.gif]) danas je rekla: ej, pa znaš, ja bih volela da probam da otpevam ONU TVOJU pesmu... Nešto sam komponovala, u glavi mi je prva strofa danima, pa ako se slažeš, možemo da odradimo celu pesmu...

Presrećna sam... Pesma zvuči kao dobro parče jazz-a, totalno dobro, poetski... Drugačije. Me happy, and proud.[sm=smiley27.gif]

Ana RR -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (28.11.2012 21:40:39)

Bravo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] možda ćeš i nas obradovati tim zvukom..?

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (28.11.2012 21:43:01)

Hoću, Anči, čim snimimo išta. Danas mi je pevala uz klavir, prvi put sam čula i naježila se.

Imam neke pesme koje je snimio jedan lik, ali su teški šund, time vas ne bih zagađivala. [sm=smiley1.gif]

Mogu ti postaviti tekst, jedino, ako ti išta znači...

MarijaBg -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (28.11.2012 22:04:55)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Milojka

NadaR -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (28.11.2012 22:21:10)

[sm=bravo.gif] Samo naprijed !

Ana RR -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (28.11.2012 22:22:26)

Kako god ti želiš, možemo mi da sačekamo da pesma bude gotova [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa posle zajedno da pevušimo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anoniman -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (28.11.2012 22:25:40)

Onda tako neka bude. [sm=smiley1.gif] Hvala, cure.

Lu -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (29.11.2012 18:24:28)

Danas sam sretna jer sam obavila dva teška posla, fizički teška[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Drago mi je da sam to završila, sad sva sretna pijuckam koficu i razmišljam o sutra[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Olga75 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (31.12.2012 10:42:32)

danas sam vrlo srecna , ima razloga ali posebno me je obradovalo sto sam u postanskom sanducetu nasla novogodisnju cestitku
ne pamtim kad sam u njemu nasla nesto sem racuna a danas cestitka [sm=bravo.gif]
doduse pomalo me je i sramota jer se ja nisam setila da joj posaljem , to obavljam telefonski
ali cestitka , hvala teta Ruzice [sm=smiley27.gif]

boba 11 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (14.1.2013 0:18:55)

videla sam vatromet a mislila sam da cu omasiti ove godine,zbog magle a i kratkog trajanja sve sam propustila,ali sam ga veceras gledala[sm=sloncek.gif]

Jole84 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (14.1.2013 20:55:30)

Zbog druženja sa ringerajkama [sm=sloncek.gif]

Verolina -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (14.1.2013 21:51:15)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Zbog druženja sa ringerajkama [sm=sloncek.gif]

Srecna sam sto imam toliko prijatelja i ljudi koji me vole. Danas medju njima pozdravljam tri koze, koje su sticajem okolnosti i zene koje sam zbog foruma upoznala-Miljanu, Beu i Ninu. Zivuljke moje "haremske"[sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]

World -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (11.3.2013 19:32:29)

zato sto je baba otisla da uspava unuku... [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (16.3.2013 20:26:04)

Prihvatili mi rad, idem na kongres u avgustu [sm=bravo.gif] sreca, sreca radost [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Figaro88 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (18.3.2013 22:24:24)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Figaro88 -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje raspolozenja)..... (8.4.2013 11:42:57)

Moja dusa mi napravila srce jutros
[img]http://www4.slikomat.com/13/0408/puz-DSC044.jpg[/img]
Ljubav moja[sm=smiley27.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>