Verolina -> RE: Danas sam srecna zbog (ili tema za podizanje samopouzdanja)..... (21.4.2014 1:00:46)
|
Ja imam samopouzdanja sto nikada nisam morala da se krijem iza bilo cega. Imam testise vece od Muse Kesedzije! Kad je rec o meni uvek sam bila direkna. Moje misljenje svako zna, jasno i transparentno. I takva cu biti uvek. Sto me vise bezvredni ne vole zbog toga, sve me vise oni vredni vole. Sto bi rekao moj muz u zezu-mrzite me jer sam lepsi od vas[sm=smiley36.gif]I obrni okreni, uvek trijumfujem. Dovoljno za jednu temu samopouzdanja. A da, i srecna sam sto vrsim podelu ljudi na one koje volim i postujem , na one koje samo volim ili samo postujem, na one koji me zabavljaju, na one kojih se plasim i na one prema kojima sam ravnodusna. Oni koji misle da ih mrzim, zapravo su oni koji me sve vreme zabavljaju, oni kojih se plasim su malobrojni, ali sam SRECNA sto me njuh nikada u zivotu nije prevario kad je trebalo drzati se podalje od njih. I srecna sam sto cu u septembru na VTO. I rodicu tri ceri majci za udaju[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|