Dadilja usmrtila bebu (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu



Poruka


Lu -> Dadilja usmrtila bebu (16.6.2009 15:10:45)

 

Kad su Natalie i Josef K. svojeg 14-mjesečnog sinčića Christophera predali dadilji na čuvanje, nisu mogli ni sanjati da će im to biti možda i najveća greška u životu, jer je ista dadilja usmrtila njihovog sina.

Iziritirana bebinim plačem, 34-godišnja dadilja Suzanne K. objeručke je zgrabila dječačića te ga iz sve snage zatresla. Dječak je zapravo samo bio gladan i nije htio ići na spavanje, kako je dadilja željela, piše Bild, a da stvar bude gora, nesavjesna dadilja o djetetu se brinula tek drugi dan.
'Već je bio toliko velik i nisam mislila da ću ga ozlijediti na taj način', kazala je dadilja iznoseći obranu na sudu u Münchenu. Nakon što je protresla dječačića, on se umirio, no kad ga je dadilja drugi put pogledala, primijetila je kako su mu oči izokrenute te kako povraća. Upomoć je pozvala susjeda i Hitnu pomoć, no dječak je nakon dva dana u bolnici preminuo od izljeva krvi u mozak, kao posljedice dadiljinog nasilja. Suđenje protiv nje još uvijek traje, a neutješni roditelji svaki put sudnicu napuštaju u suzama.




bebać -> RE: Dadilja usmrtila bebu (16.6.2009 15:12:54)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]mene više ništa ne može iznenaditi,pa ni ovakvi slučajevi!




Ana RR -> RE: Dadilja usmrtila bebu (16.6.2009 15:15:55)

Grozno!! U šta se to ljudi pretvaraju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley6.gif[/image]




sneza24 -> RE: Dadilja usmrtila bebu (16.6.2009 15:19:43)

Nemogu da verujem da se i takve stvari desavaju.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




barbara -> RE: Dadilja usmrtila bebu (16.6.2009 15:30:37)

ne dao bog nikome!ne bi dadilja stigla do suda da je moje dete u pitanju!na nebu bi bila odavno,jadnicak[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Anoniman -> RE: Dadilja usmrtila bebu (17.6.2009 7:45:25)

Slazem se sa barbarom...ja bi joj presudila....makar zavrshila na dozivotnoj...nema mi ni zivota bez mog deteta....(iako ga josh nemam)[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Stranica: [1]