dunja RR -> RE: Grejanje (16.10.2016 23:15:27)
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Dunja jel vi zavrcete radijatore kad kazes da jos ne grejete, ako sam razumela imate centralno preko gradske toplane? Ne, ne, pisah gore da ja nemam centralno grejanje, zato mi je infostan 1.600, a mojoj tetki koja ima stan iste veličine kao moj je infostan oko 9.000 ( ona ima centralno). Mi se grejemo na struju, imamo dve velike kaljeve peći, koje su nekada bile na drva ali sam ja našla majstore, pre nego se S rodio, koji su u te peći ugradili grejače i zatvorili dimnjak, tako da sada te kaljeve peći rade na struju. Dobro greju, mada neuporedivo duže drže toplotu kada su na drva, i bude toplija kuća (sećam se iz perioda detinjstva, dok su te peći radile na drva). Ali i ovako su ok, mi smo zadovoljni. I imamo malu TA peć u dnevnoj sobi. Ali nismo još ništa od te 3 peći palili ove jeseni, jer nam je toplo u stanu. Struju plaćamo oko 2.000-2.500, a zimi oko 3.500 do 4.500 max, al 4.500 bude eventulano jedan najhladniji mesec, uglavnom oko 3.500 do 4.000 ta dva tri meseca.
|
|
|
|