RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

daca77 -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 17:35:32)

Moja prva komsinica od 7 meseci se zove Iskra...a rodjaci i sa moje i sa mm strane uopste nisu odusevljeni imenom moje bebe-ne svidja im se Nadja [sm=smiley13.gif]

jabudic -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 17:38:10)

Daco, šta te briga, bitno je da se vama svidja.

Kata90 -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 17:50:12)

joj Daco,dobro kaze jabudic bas te briga sta drugi misle.....ko ih sisa,vazno da je ona ziva i zdrava.

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 18:12:05)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Meni je na N preslatko NEDA.

moja baba htela da se U tako zove, jer je rodjena u nedelju.

daco meni se ime svidja[sm=bravo.gif]

degu -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 19:21:02)

IZVORNA PORUKA: daca77

Moja prva komsinica od 7 meseci se zove Iskra...a rodjaci i sa moje i sa mm strane uopste nisu odusevljeni imenom moje bebe-ne svidja im se Nadja [sm=smiley13.gif]

Meni se sviđaaaaaa :) A kad sam saopštila kako će se T zvati, bilo je pa dobro nema veze [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 22:44:34)

Zenske, hvala na preporukama, ali meni se to nista ne dopada.
A sto se tice "svidjanja" nekom drugom, bas me zab...., valjda mm i ja odlucujemo.
Imam samo jedno ime koje mi je bas ruzno(musko), a ostala su mi lepa ili ne, manje ili vise.

bubulence -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 22:45:52)

Moja može biti crna, sa tamnijim tenom ( na mamu jelte), ali plave oči jedino na komšiju da povuče [sm=smiley36.gif]

Ako moze moja Ema da bude na komsiju sto ne bi mogla i Lucija?
A na N mi je Natalija predivno. Ali i Nadja, bas mi je nezno. Daco briga te sta drugi misle

Klarita -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 22:49:50)

Uuuuuuuuuuuuuuuuu sto me zabole kome se svidja ime mog deteta...pa 90% ljudi iz moje okoline i to najblize, bilo je zgrozeno mojim izborom imena Klara...paaaaaa[sm=smiley36.gif] meni je najlepse na svetu[sm=smiley1.gif]

jabudic -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 22:54:37)

Klara je prelijepo, meni se nekada svidjalo.
Moj muž bi odmah rekao nećemo te tvoje Francuze [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 22:55:47)

Nataša je meni lepo na N, imas jos i Nevena, Nikolina, Nina, Nadica, Nada,Neda, Nikolija, Nastasja, Nastja, Nata,Natali,Nevenka,Nena,Nea ma spisak je podugacak. Uzmes recimo Nea kratko (moze i ker ime zapamtiti[sm=smiley36.gif]) a internacionalno hehehehe

e da da ili npr Nikol, Totalno internacionalno a vrlo slicno srpskom [sm=smiley36.gif], ili Nela, Nila, Naomi, Neomi, ma uzmes spisak boginja i kliknes na N ispadne ti Niki barem a kladim se da ima svasta na N

mama krava -> RE: ime za devojcicu (29.3.2015 23:02:40)

IZVORNA PORUKA: branki RR

IZVORNA PORUKA: jess021

[sm=smiley36.gif]
Iskra mi je dugo bilo favorit, ali mm kaze da ga podseca na fabriku bele tehnike i upropasti mi covek ime.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Uf.... ja kad sam rekla da ce cera da se zove Nada.... mm odmah rekao....Neeee... moja razredna je bila Nada, a zvali smo je Nada-slina😐. ..

Naravno da za to nisam davala ni pet para...Zove se Nada😚

serpica -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 7:15:06)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Uuuuuuuuuuuuuuuuu sto me zabole kome se svidja ime mog deteta...pa 90% ljudi iz moje okoline i to najblize, bilo je zgrozeno mojim izborom imena Klara...paaaaaa[sm=smiley36.gif] meni je najlepse na svetu[sm=smiley1.gif]

[sm=smiley20.gif] nego kako,ja da vam ne pricam kako su reagovali ljudi kad su culi kako mi se sin zove... a znas sta me briga...sto reci Klari meni je najlepse

mali_mis -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 7:27:40)

Meni se oduvek svidja ime Dijana, a lepo mi je i Adela (mama mi se tako zove, pa mozda zato).

jess021 -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 10:41:23)

Joj zene, baciste me u problem[sm=smiley1.gif], a jos i ne znam da li je devojcica.
Nesto ne volim imena kao Nea, Nia, Nila...a i prezime nam je pravo crnogorsko, pa moram malo da vodim racuna i o tome da se bar malo slaze.
Natalija nije lose, ali sam primetila da je u poslednje vreme bas ucestalo, to sam primetila i za Nevenu.
MM hoce da bude Ksenija, nije lose, ali nisam ni odusevljena.
Divne ste sa predlozima[sm=smiley31.gif]

choopa choops -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 15:08:11)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Meni se dopada Nera,ako je neko čitao knjige Grička vještica, to je ime glavne junakinje kontese Nere [sm=smiley1.gif]

Meni je prelijepo![sm=smiley1.gif] Ali nisam htjela jer ne volim da se slaže Lara i Nera, ne volim te rime [sm=smiley36.gif]

A na N mi se dopadalo Neva (kao od Neva Nevčica od I.B. Mažuranić), ali nekako me odbila sva ta priča kako su joj roditelji loši ljudi [sm=jezicek.gif]

jabude odlično je Lucija <3 (da živite u Novom nadimak bi joj bio Luce :D)

jabudic -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 15:13:12)

Čupo, nismo daleko, a već mi je moj tata rekao: "Zvaće je Luce iz Škaljara (ne živimo u Škaljarima, ali njemu eto to bijaše asocijacija [sm=smiley1.gif]
Nemam pojma kako ćemo je zvati.
Nemanje su sve Nece, itd, mi našeg zovemo Necki.
Jakova puno nema, ali znam da ih zovu Jašo ( što mom može doći i po prezimenu [sm=smiley36.gif])- mi ga zovemo Jaki .
E sad, ništa mi još ne dolazi za Lucija, možda: "Luckasta si ti, takav sam i ja"... [sm=zz_wavespin.gif]

choopa choops -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 15:23:07)

[sm=smiley36.gif]

Mala Luci [sm=smiley1.gif] Lusita [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 15:25:25)

Odosmo na španske serije - Lusita, maldita bruha, dehame! [sm=smiley36.gif]

daca77 -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 15:26:10)

Daco, šta te briga, bitno je da se vama svidja.

U pravu ste...[sm=smiley1.gif]
Nego, ozbiljno me bacise u razmisljanje da smo mogli i neko drugo ime dati.[sm=smiley1.gif]

choopa choops -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 15:31:44)

[sm=smiley36.gif]
Što šta fali? Sjećate li se one serije Lusesita gdje je glumila ona prelijepa glumica!? [sm=bravo.gif]
Evo je!
[img]http://i.ytimg.com/vi/P5IBNR8RSOE/hqdefault.jpg[/img]

jabudic -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 15:35:12)

Lusesita ili Lus Marija [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 15:42:16)

Ta, ta. Prelijepa glumica!

Već vidim da će mala Luci da bude isto tako lijepa [sm=zz_wub.gif]

Nego da ne oftopicarimo, da nas ne viču moderatori [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 15:44:13)

Psssst, eto je Les sa motkom [sm=smiley36.gif]
Moja Lusesita će da bude ista mama [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 18:18:59)

Jao choopa, kako se seti Neve [sm=smiley1.gif] divno! Moja osnovna skola u Hrvatskoj se zvala po I.B. Mazuranic i spolja i iznutra je bila oslikana likovima iz njenih bajki. Prelepo je izgledalo.

jess021 -> RE: ime za devojcicu (30.3.2015 20:06:50)

A mene Neva asocira na neku rodbinsku vezu. Mislim da se u Hrvatskoj za jetrve kaze neve, pa mi to nesto nije lepo[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>