RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

jabudic -> RE: ime za devojcicu (22.7.2015 10:35:56)

Jos niste odlucili [sm=smiley36.gif]
Mm je pominjao cesto Julijana. JeSte da nije imao bivsu Julijanu, niti neku neprezaljenu po kojoj bi dao ime, ali mu ne bih ni dozvolila da bira. [sm=smiley36.gif]
Meni je fino i Karolina. Mm kaze zna jednu kucku Karolinu [sm=smiley36.gif]
Anika (izmjenjena verzija od ex tm), Len(k)a, Larisa...

megi85 -> RE: ime za devojcicu (22.7.2015 10:46:33)

Moja cura će se zvati Marija a da se ja ne zovem Ana sigurno bih njoj dala to ime[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: ime za devojcicu (22.7.2015 10:47:05)

Jedno vreme su bas preterivali sa tim imenima na L ( ne racunajuci Luciju-ona nije bila aktuelna)
Pa tako Lena, Lana, Lenka, Laura.... bas ga preterase..
ko jedno vreme Sara i Andjela.... kad krenu jedno ime da gustiraju nema kraja...

Rosita -> RE: ime za devojcicu (22.7.2015 11:58:07)

Internacionalna imena jesu praktican izbor, meni se neka od njih svidjaju. Mada najomiljenija mi nisu internacionalna. Kod mene bi prevladala omiljenost nad prakticnoscu [sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: ime za devojcicu (22.7.2015 22:01:11)

Ma kakva internacionalna imena, ako ih put odnese negde u beli svet snaćiće se bez obzira na to kako se zovu deca.
Meni je bitno da se meni svidi kako zvuči, i mom muzu, da ne budu previše česta imena, tj da ih nema u mom blizem okruzenju. Time se ja vodim.

veselicaa -> RE: ime za devojcicu (22.7.2015 22:31:26)

Moje slucajno imaju internacionalna imena,ali nisam ja tako planirala slucajno se pogodilo.Vaznije mi je bilo da nisu cesta i da ih ima u nasem kalendaru.

jess021 -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:25:37)

Danas pitam mm kako ce nam se zvati dete i on kaze Lena, Lenka, Milica, Mila ili Ksenija.
Eto, trenutno tako stoje stvari, a morate priznati nije me dugo bilo u ovoj temi[sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:33:51)

Jess nije te bilo jer ste izbegavali tu temu [sm=smiley36.gif]
Glasam za Kseniju!
Ja ne volim ta kratka imena a Milica mi se ne dopada, jer znam mnogoooo milica.

jess021 -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:35:53)

Pa ja se troumim izmedju Ksenija, Mila i Lenka.[sm=zmeden.gif]

suzi kju -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:38:30)

Meni je Mila nadimak,ja ću moju Emiliju zvati Mila ili Ema, a od ova dva opet lepše zvuči Ksenija.
Ipak napredujete, imate neki suzen izbor, i to je superr [sm=bravo.gif]

jess021 -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:40:56)

Ksenija je ok, ali brine me da ne dobije neki nadimak tipa Senja, Senka....to mi je bzvz. Sve Ksenije koje znam su Senke, a znam ih dve[sm=smiley36.gif]
Lenka mi je nekako bas milo i lepo, a nisam cula da je neko skoro dao to ime detetu.

suzi kju -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:46:15)

Ti si ta koja odlučuje [sm=smiley1.gif]naše je samo da iskomentarišemo. Moja dobra drugarica je dala pre par meseci devojčici Lenka.
I ja sam se vodila time da ne znam nikog sa tim imenom tako da te podržavam.

isidora88 -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:47:25)

Ja glasam za Milu ili Lenku[sm=bravo.gif]

BubaBubica -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:48:56)

Mila i Lenka su bile u opticaju kad sam trebala dobiti prvu ćerku [sm=smiley1.gif] U drugoj trudnoći Erika. A ustvari nijedno ime od ovih nismo dali ćerkama [sm=smiley36.gif]

World -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:53:39)

Najgore mi je kad neko da djetetu neko ime, a zvacemo ga tako i tako.. npr. Anastasija, a zvacemo je Ana.. pa ili je zovi kako se zove ili joj daj ime Ana pobogu! Tako sve srecem neku djecu i odusevim se imenom, a ono kaze a ne, ne zove se on/ona tako nego bla bla... I tako sve to nesto nazor ide, ako ga ima, nadimak treba nekako spontano da dodje, a ne unaprijed da se planira valjda.. Ako se slucajno neko pronadje uvrijedjen u ovome, ogradjujem se unaprijed, nisam ciljala ni na koga posebno.. [sm=smiley36.gif]

BubaBubica -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:58:40)

Meni je čak simpatično kad daju ime koje se inače koristi kao nadimak [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:59:44)

World, slazem se apsolutno. Iako svako dete dobije neki nadimak, mi u porodici imamo Anu koju zovemo Anci, Anuska...
Sve nesto naginjem na Lenka[sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 17:59:56)

Ne znam šta je loše u tome smisliti ime i nadimak od tog imena.
Svako od nas ima nadimak, a lepše mi je da dete ima definisano ime, konkretno, a da iz toga ima neki nadimak, nadimak je skraćena verzija imena iz ljubavi.

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 18:00:47)

Jess dugo te nije bilo[sm=smiley36.gif]
Meni se Lenka izdvaja od svih tih , podseca me na Lenku Dundjerski, meni je bilo na spisku za ovu bebu...

jess021 -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 18:02:27)

UM, kazem ja da me dugo nije bilo[sm=smiley36.gif] Iskreno, nismo ni pricali na tu temu, iako sad vec svi zapitkuju jeste li konacno smislili ime.
Daaaa, Santa Marija de la salute, a Dundjerski imaju kucu u Srbobranu, odakle je mm.

cockic -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 18:06:23)

Meni se cera zove Lena,a sad mi je Lenka lepše.mada je ja zovem Lenka [sm=smiley1.gif]

degu -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 23:33:54)

Jao pa još malo pa ćete smisliti ime, baš uzbudljivo [sm=smiley36.gif]
A slažem se sa World, uopšte nemaš pojma kakav ćete joj nadimak smisliti, to će doći samo od sebe. Eto mi imamo Teodoru, nije nam još ni Tea, ni Dora, možda postane vremenom, al mislim da će ona sama sebi dati nadimak, ili njeno društvo kad malo poraste,a za sad je Teodora. Ja glasam za Milu, naravno i za Lenku ako ti se sviđa [sm=bravo.gif] Ksenija nije loše, bar meni, al imam utisak od početka da ti nije to TO, a evo za Lenku mi se čini da osetiš ono uzbuđenje kad pomisliš na to ime i da se nasmešiš i pomisliš da bi to mogla biti tvoja devojčica [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: ime za devojcicu (15.8.2015 23:35:56)

Jess napredujete sa imenom [sm=smiley36.gif] Meni se svidja Lena i Mila,a i Lenka je lepo i nisam skoro cula da je neko tako nazvao dete,tako da sigurno i nije mnogo cesto.

jess021 -> RE: ime za devojcicu (16.8.2015 0:02:12)

Degu, sve znas[sm=smiley31.gif]
Veselice, ni ja nisam cula za neku devojcicu Lenku[sm=smiley1.gif]
Mm kaze 33% da smo smislili ime. Dobro je, bar imamo izbor.

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (16.8.2015 9:56:21)

kod nas ima jedna, godinu mladja od Une, preslatka devojcica[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>