RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Mariya -> RE: ime za devojcicu (6.1.2017 23:40:39)

Ana, pa sreća da je tvoja baka imala lepo ime[sm=smiley1.gif]
Emice,ni tvoje ne bi bilo loše, pretpostavljam da je ona bila Peeetra, a ti bi bila Andrijana Petra, sa kratkim e[sm=smiley36.gif] jel'da?

dijana1* -> RE: ime za devojcicu (6.1.2017 23:46:33)

Sto neko rece, zao mi deteta [sm=smiley13.gif] samo ce ona osetiti na svojoj kozi kada je druga deca budu zezala[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: ime za devojcicu (7.1.2017 21:41:50)

mriya ma i ja bih bila peeetra,tek od skora je pocelo modernizovanje imana,mada i dalj tariji ljudi izgovaraju po starinski.
Ja se samo nadam da ce joj Ana biti glavno a Stanojka ono sto je jos u dokumentima.

Bunnyca -> RE: ime za devojcicu (15.1.2017 12:57:16)

Prva devojcica Nina, druga ako bude devojcica , nadamo se , zvace se Ines
Oko muskog imena jos uvek ne mozemo da se dogovorimo, nikako

Sanjalicaaa -> RE: ime za devojcicu (15.1.2017 14:46:38)

I ja dobila ime po prabaki, Nadezdi. Sta znam, kada sam bila klinka nije mi se svidjalo, sada mi se bas svidja [sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: ime za devojcicu (15.1.2017 16:53:55)

Meni je to divna tradicija dati ime po prabaki.Ja sam maštala da je ovo treće žensko i da joj dam ime Krinka po mojoj baki(zato sam Krin).Ali dečko je pa ništa od toga

Divnica -> RE: ime za devojcicu (15.1.2017 17:38:32)

Lepo je po prababi dobiti ime , ja sam dobila Divna.Pre ga nisam volela a sad bas volim,retko je. Devojcice su mi Ivana i Nevena a musko ime omiljeno mi je Dusan.[sm=jezicek.gif]

krin 40 -> RE: ime za devojcicu (15.1.2017 17:49:22)

E Divnice moj sin,ako Bog da da se rodi živ i zdrav i maju,će dobiti ime Dušan.Ja sam htela Jovan ali deca su odlučila.Inače sin mi se zove Strahinja a ćerka Nadja

MicinaMama -> RE: ime za devojcicu (15.1.2017 21:20:49)

Ja sam uvek mastala da imam dve devojcice i dva sina.To mi je zelja. Imena: Milica,Dunja,Mihail i Dusan.

Samo eto izgleda da ce trece opet biti zensko pa ce biti Anastasija...ako ne promenim do juna.

tamara837 -> RE: ime za devojcicu (17.2.2017 13:28:26)

Od mnogo imena uglavnom duzih i neobicnijih nasli smo kompromis ya Eleonora i bice Elena ukoliko bude cura naravno

AnaAna1 -> RE: ime za devojcicu (14.3.2017 8:25:07)

Evo mi smo konacno odlucili da to Boze zdravlje bude Sara :) bilo je malo tesko za zensko, musko smo vec odavno imali u glavi, a za zensko smo poceli da razmisljamo tek kad su nam rekli da je devojcica u 20.nedelji [sm=smiley36.gif] pa su u opticaju bile Petra, Sara, Nadja, Nina i pobedilo je Sara... staaaro biblijsko ime, u prevodu znaci vladarica, kneginja, žena visokog ranga, prevodi se i kao princeza ili boginja ili njena visoka svetost. Eto, malo i istorije [sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: ime za devojcicu (14.3.2017 8:56:40)

Lepa imena❤Micina m sada vidim da si htela sinu da daš ime kao što će se moj zvati. Dušan❤.A šta ako se ispostavi da su pogrešili pol kao kod Bunnyce😎?
Imaćemo dva Dušana (silna) u grupi.Extra❤

Zemunka85 -> RE: ime za devojcicu (14.3.2017 9:42:47)

Mi prosli put nismo imali ime za decaka. Ni jedno nam nije oboma podjednoako bilo drago. Za devojcicu jednoglasno Lara.
Ovog puta, sve razlicito [sm=smiley36.gif].
Lara hoce - Ines/Uros
MM - Ema/Stefan
Ja - Jana/Viktor
Nemam pooojma sta cemo i kako na kraju. Za 2 nedelje cemo znati pol, pa makar tako da smanjim izbor [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: ime za devojcicu (14.3.2017 11:31:03)

Zemunka slusaj sebe [sm=smiley1.gif]
Tvoja dva od svih nabeojanih mi se najvise svidjaju.Viktor posebno

vocicana -> RE: ime za devojcicu (14.3.2017 11:59:30)

Ines i viktor...mmm kakva divna imena. Ma sva su ti dobra Zemunko.
Bas sam srecna zbog tebe, eto kako ti se ispunila novogodisnja zelja.[sm=smiley1.gif]

choopa choops -> RE: ime za devojcicu (14.3.2017 13:25:16)

Zemunka [sm=bravo.gif]

Meni se sviđa Larin izbor [sm=smiley36.gif] Znaci Ines/Uroš [sm=smiley1.gif]

Mariya -> RE: ime za devojcicu (14.3.2017 21:09:47)

Zemunka, ja glasam za tvoje predloge[sm=smiley1.gif]

MicinaMama -> RE: ime za devojcicu (14.3.2017 23:08:14)

Krin ja bih volela da ima ikakve sanse da na kraju bude kao kod bunnyce heheheh [sm=smiley36.gif]

Ma nema od toga nista,mene samo cure hoce.Da je to musko nebi skupilo toliko nogice[sm=smiley36.gif]

Dusan je divno ime!

Anaana Sara je bas lepo ime za devojcicu,kod nas ima dosta Sara u familiji.Tri devojcice sa istim imenom i prezimenom.
Tako da je kod nas ostala Anastasia i izgleda da nemamo boljih ideja.

Zemunka meni se svidja Ines i Uros.

Marta 33 -> RE: ime za devojcicu (23.3.2017 10:10:28)

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Mi prosli put nismo imali ime za decaka. Ni jedno nam nije oboma podjednoako bilo drago. Za devojcicu jednoglasno Lara.
Ovog puta, sve razlicito [sm=smiley36.gif].
Lara hoce - Ines/Uros
MM - Ema/Stefan
Ja - Jana/Viktor
Nemam pooojma sta cemo i kako na kraju. Za 2 nedelje cemo znati pol, pa makar tako da smanjim izbor [sm=smiley36.gif]

Meni se sviđa jedino Jana od ženskih a od muških sva tri su prelepa ali bi ipak prednost dala Viktoru

Anck Su Nmaun -> RE: ime za devojcicu (23.3.2017 10:17:50)

U mom okruzenju ima toliko Jana.... mislim da je svaka druga koja se rodi Jana.. a od muskih Luka. Tako da su mi ta imena koliko god bila.lepa.... preko glave 😂 da se niko ne uvredi al kad zapnu za neko ime ..

krin 40 -> RE: ime za devojcicu (23.3.2017 10:56:38)

Ja juče u Ziri srela neku malu čupavicu sa mamom.Šećer nema više od dve god.Mama je doziva sa Majda😃Ja se oduševila.Super mi zazvučalo

AnaKasija -> RE: ime za devojcicu (23.3.2017 11:15:36)

Ines je baš lepo ime

degu -> RE: ime za devojcicu (23.3.2017 13:40:24)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

U mom okruzenju ima toliko Jana.... mislim da je svaka druga koja se rodi Jana.. a od muskih Luka. Tako da su mi ta imena koliko god bila.lepa.... preko glave 😂 da se niko ne uvredi al kad zapnu za neko ime ..

Hahaha upravo ti se u starom komsiluku rodio mali Luka, koji ima sestru Janu [sm=smiley36.gif]
A verovatno si i cula cim si ovo napisala [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: ime za devojcicu (23.3.2017 23:07:44)

Jeste,Majda je baš simpatično[sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: ime za devojcicu (24.3.2017 7:31:35)

IZVORNA PORUKA: degu

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Hahaha upravo ti se u starom komsiluku rodio mali Luka, koji ima sestru Janu [sm=smiley36.gif]
A verovatno si i cula cim si ovo napisala [sm=smiley36.gif]

Hehhee jeste moji kumici , al pisem propo ovog gore posta ali stvarno, kod T u vrticu tri Jane, i dva decaka po imenu Luka, imamo dva brata i sad kumica Luku... bas ih je dosta. A i kod H u grupici dve Jane [sm=smiley5.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>