RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Rosita -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 8:20:10)

Meni je Djurdja ok, nije mi omiljeno, ali nije ni lose. Znam dve. Obe su sjajne!

Misha i Ljisha -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 8:39:25)

Maraj ako ces da das neko "izumrlo" ime onda komotno mozes i Ljiljana [sm=smiley36.gif] Nisam imala nijednu ucenicu Ljiljanu. Evo Rosita ne znam kako je njeno iskustvo sa imenima djaka, ali ja bukvalno u 5 skola i ko zna koliko privatno casova i dece za 11 godina NE ZNAM NIJEDNU devojcicu koja se zove Ljiljana [sm=smiley36.gif]

A tata kad narucuje pesmu moze da ga pogodi ona Sve bih dao za Ljljanu i svi srecni ahahahah...

Rosita -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 8:43:01)

Aaaa, nije lose da ima pesma [sm=smiley36.gif].

Ne znam ni jednu Ljiljanu mladju od 25. Lepo je ime[sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 8:49:42)

Ahaha izumrlo[sm=smiley36.gif] ti si ljiso sou. Pa i mm je rekao da je bas staro ime, meni je simpaticno. Nisam jos presekla. Samo mi je to ime palo na pamet. A Sofija...mislim da je precesto ime sada.
Ali jer verujete kad nemam ni jedno ime. Mm ne mislio da ako je decak, bude Dusan. Ja kao , pa ok. Nemam ni kedno ni za decaka. Al sad kad znamo da je devojcica...totalno smo...fiju... nemamo ni jedno ime

Ana RR -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 8:56:13)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Nasi prijatelji imaju Djurdju[sm=smiley1.gif] meni je simpaticno, mada mozda mi se malo vise svidja Sofija.

Takođe. Ćerkica mog druga je Đurđa i njoj lepo stoji ali meni ne bi bio izbor, recimo. Ja imam averziju prema imenima zvučnim suglasnicima.

Rosita -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 8:59:20)

Ma, izabrace ime nju [sm=smiley1.gif]. Samo ce da ti klikne. I bas lepo sto ces imati devojcicu, super ces joj mama biti!

AnaTamara -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 9:01:28)

Kada sam saznala da je devojcica, u opticaju su bile Djurdjina i Martina, posto nisam mogla da odlucim, prihvatila sam predlog mm Tamara. [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 9:22:06)

Meni je Djurdja onako [sm=smiley36.gif] nisam bas po svaku cenu neko neobicno i retko ime.
Sofija sad bas ima dosta, iznenadila sam se koliko. Ali mi je lepo.
Kad sam procitala Djurdja setila sam se da je moja poznanica skoro nazvala cerkicu Djina (valjda zbog tog Dj)...
Pisala sam vec mislim ovde, nasi rodjaci imaju cerkicu Simona se zove. To mi je bas lepo, neobicno i nije cesto

Milena18 -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 9:28:05)

AnaTamara, po meni ste izabrali najlepše od ta tri. Meni se, na primer, ni Đurđina ni Martina nikako ne sviđaju, a sviđaju mi se Đurđa i Marta (tako mi se dete i zove - Marta). I uopšte, nekako ne volim duža ženska imena koja se završavaju na -na.

mama Jo -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 10:01:38)

Komsinica se porodila mesec dana pre mene i dali su ime Andjelija.
Dina je, isto, staro ime. Znam dve Dine, jedna ima +40 a druga 10 😊
Mm se svidjalo ime Anja.
Meni je Tara sve lepse ime.
Nikolina isto.
Tijana mi je lepo.
Vidim da je popularno Lara (Larisa)....

Maraj, valjda ti, bar malo, pomazemo sa predlozima 😊
Jeste vi odlucili da bude neko staro ime pa za tim tragate, ili prosto koje vam se svidi?

emicaa -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 10:26:55)

Maraj izvini,ali gdje nadje Djurdje.Pa bolje Sofija,i neka se jos svako drugo dijete tako zove.
Naravno svako zna svoje,to je samo moje misljenje

Sarav -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 10:39:48)

Ja imam Sofiju i uopšte me ne zanima što se svako drugo dete zove tako. Ime joj prelepo stoji. Imam i Petru. Nisam za ova nova imena tipa Rea, Mia.. Nekako mi ne idu uz naša prezimena i nisu za naše podneblje. To je svakako samo moje mišljenje, ko kako voli..

Misha i Ljisha -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 10:42:16)

KAzem ja Ljiljane izumrle [sm=smiley36.gif]

Krenes sa pesma, Danka, Branka, Ljiljana [sm=jezicek.gif]

Salim se. Ali sta fali Dusana? Mislim ako ste hteli Dusan, sta fali da bude Dusana. BAs mi je lepo i znam jednu Dusanu koja je divna osoba, a nijednu malu Dusanu ne znam

milicicak -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 10:48:47)

Kad god razmisljam o imenima ja se odmah zapitam kako bi se to izgovaralo na engleskom. Valjda sto sam godinama mislila da necu ziveti ovde i sto se potajno nadam da ce mi deca ziveti negde u inostranstvu. Za mini bubu sam znala da ce biti Tara od 12-e nedelje kad smo je videli na uz i ni jedno drugo ime nije dolazilo u obzir.
Djurdja mi je lepo ali ne bih ga dala svom detetu, bas iz razloga koje sam gore navela

Rosita -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 10:57:05)

Dušana mi je baš neobično. Ima i Duša, Duška... Jedna komšinica je želela sina Damjana, dobila je devojčicu i ona se zove Damjana. Malo mi nategnuto.

Sarav -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 11:09:37)

Ima jedna Ljiljana u grupica kod Sofi. Devojčica je preslatka, nežna, ma odlično joj stoji ime.

Peace* -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 11:09:45)

Jedna od mojih najboljih drugarica se zove Dušana. [sm=smiley27.gif]

Jekica86 -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 11:24:36)

Meni je Hana lepo.
Djurdja , ne bi bio moj izbor . A Dusana mi se tek ne dopada, kao ni Petra, Sasa..
Mada ukusi i izbor imena je samo njihovih roditelja.

Misha i Ljisha -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 11:33:51)

Eto ja navijam za Dusanu [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Iako moje dete ima kratko ime, od tih kratkih imena mi se eto svidja Dunja, Ana i otprilike je to to [sm=smiley36.gif]

Nego nema nijedne Miroslave, Jasmine, Aleksandre, i td.

I ta imena izumrla haaah

mama Jo -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 11:50:26)

Meni isto ne smeta je neko ime cesto. Moje su Jana i Una... i jedno i drugo su cesta danas imena, ali to mi je najmanje bitno.

Ako vam je drugi izbor bio Sofija, sto da ne... internacionalno je 😊 ako jednoga dana ode u beli svet, nece morati da trazi neku zamenu 😊
Da moja sestra nije pre mene dobila cerkicu i dala joj Sofija, moja bi sigurno bila...

Ja znam jednu Ljiljanu koja ima 4 godine i bas mi je slatka 😊
Kao i jednu novorodjenu Ljubicu 😊

Kada je Una trebala da se rodi dvoumili smo se izmedju Una i Sara. Sara je meni divno, nekako bas nezno i zenstveno 😊

IvanaSK RR -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 11:54:52)

Ja cu opet da se ponovim, najlepše je Tara [sm=smiley36.gif]

Sarav -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 12:05:16)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ja cu opet da se ponovim, najlepše je Tara [sm=smiley36.gif]

I ja sam htela da tako nazovemo Petru pa da nam budu slična imena, ali je mm bio ljubomoran[sm=smiley36.gif] I Petra je moj izbor, to je prihvatio.

Sanjica26 RR -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 12:13:12)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ahaha izumrlo[sm=smiley36.gif] ti si ljiso sou. Pa i mm je rekao da je bas staro ime, meni je simpaticno. Nisam jos presekla. Samo mi je to ime palo na pamet. A Sofija...mislim da je precesto ime sada.
Ali jer verujete kad nemam ni jedno ime. Mm ne mislio da ako je decak, bude Dusan. Ja kao , pa ok. Nemam ni kedno ni za decaka. Al sad kad znamo da je devojcica...totalno smo...fiju... nemamo ni jedno ime

Kad smo davali Sofiji ime uopste nije bilo cesto. Sad jeste, ali meni to uopste ne smeta, jer je carobno[sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 12:50:04)

Joj kad se setim mene oba puta u ovoj temi[sm=smiley1.gif]
Maraj, iskreno meni se ne dopada ni jedno. U mestu gde sam zivela sve Djurdje su zvali Djudja[sm=zmeden.gif]
Polako, ima toliko imena[sm=smiley1.gif]

madre -> RE: ime za devojcicu (23.3.2018 13:01:02)

Maraj, meni je Đurđa vec neko vreme bas lepo ime, ne znam zasto, ali bas mi se dopada.
Sofija mi je mozda najlepše ime danasnjice, ali ga sigurno ne bih dala svojoj devojcici, nije cesto nego precesto. Mislim da kad se na igralištu vikne sofijaaaa, okrene se bar cetiri devojcice[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>