|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nedostatak postovanja i podrske
18.2.2022 20:22:44   
Anoniman
Zdravo!Nadam se da ce neko od vas moci da odvoji malo vremena za mene i ukoliko dobijem neki koristan savjet mnogo bi mi znacilo.U 35oj nedelji trudnoce sam,vrijeme brzo leti i jos malo je gotovo.Prva je trudnoca,nisam imala nekih poteskoca,uglavnom je sve prolazilo kako treba.Ono sto mi pravi veliki problem je moj odnos sa muzem i puno se svadjamo a to jako lose utice na mene a mozda i bebu,i bojim se oce li do kraja biti sve u redu.Ne znam koliko stres utice na bebu a ni kako da rijesim problem sa njim.Jako mi tesko pada nepostovanje sa njegove strane,jer me vrijedja i naziva pogrdnim imenima,pokusavala sam da objasnim koliko mi smeta ali uzalud.Uvijek sam kriva za sve a on je gospodin savrseni.Ne mogu da shvatim kako ne razumije da cemo dijete dobiti za mjesec dana i da je mene birao da budem majka njegovog djetata a ovako se ponasa.Uglavnom su sve nebitni problemcici ali se od njih napravi haos,upravo zbog toga nepostovanja i nerazumjevanja.Ne bjezim od toga da mi hormoni rade pa sam mozda osjetljivija nego sto bi bila a i inace sam emotivac i sve primam k srcu.Ne znam kako da pomognem sebi i ovo malo sto je ostalo fokusiram na sebe i bebu a i period posle toga za sta ce mi trebati mnogo snage.Zelim i sa njim da izgladim odnos jer kad se ne svadjamo je sve savrseno,i znam da je dobar covjek i za mene i za bebu ce biti super otac,ali ne znam kako da se rijesim ovoga.Izvinite na duzem postu,i ako sam malo nepovezano pisala da bi mogla sto vise da priblizim problem.Hvala na vremenu
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Nedostatak postovanja i podrske
19.2.2022 9:20:33   
nata11
Da bih nesto konkrentno napisala imala bih vise pitanja
Koliko ste bili u vezi pre trudnoce?
Da li je i tada bilo svadja?
Kakva vam je finansijska situacij i sa kim zivite?


Znam da nista od toga ne opravdava njegovo ponasanja ali daje jasniju sliku kakav je on inace covek.

Ti pre svega moras misliti na dete. Setaj, citaj knjigu, lezi gledaj serije i zadaj sebi zadatak da te ne dotice nista i ne ulazi u diskusije. To mozes za sada a kada beba stigne smoci ces snage za vise.
Da li on ima nekog ko ima autoritet nad njim, koag postuje pr. starija sestra, brat a koji su sa tobom OK?
Jel mozes sa njima popricati i potraziti pomoc ?

_____________________________





(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Nedostatak postovanja i podrske
19.2.2022 10:52:13   
Anoniman
Sve se brzo desilo.Ja sam presla u njegov grad zbog posla i pocela da zivim s njim jer nam je tako bilo lakse,a brzo posle toga sam i ostala trudna.Bukvalno u godinu dana smo sve zavrsili.Mozda je greska,ne znam ali tad se cinilo da je ispravna odluka i da imam sigurnost za takve postupke ali evo sad kad je najpotrebnije te sigurnosti nema.On je napravio kucu,tu smo sami,i moji i njegovi su u drugim gradovima.Jako je vrijedan i radan,i ozbiljan po pitanju nekih stvari a onda se dese ovako neke gluposti i onda ne mogu da vjerujem odakle tolika nezrelost.Finansijski smo isto ok,on radi,ja sam na trudnicko za sad,ali planiram da radim cim budem mogla i kad prodje taj neki prvi period.Tu i jeste problem,nema tog autoriteta na ovom svijetu kojim bi njemu moglo nesto da se dokaze.On je savrsen,skoro nikad ne grijesi,zna najbolje,pa cak i u njegovoj porodici njegova rijec se ceka i pored oca.Ja sam nekako uvijek kriva za sve,ne cuje nista sto govorim,omalovazava i to malo sto cuje,a o nepostovanju ni da ne pricam,to mi tek tesko pada.Ali najgore od svega sto je to sve iz krajnosti u krajnost,kad je sve ok,med iz usta izlazi,nema zlatne sredine nego ili tako ili haos najveci.To mi crpi mnogo energije a sad mi je treba najvise.

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Nedostatak postovanja i podrske
20.2.2022 17:29:37   
nata11
Ne znam iskreno sta bih napisala. Upali SE na ignore do porodjaja a posle ces kada prodje bebi euforija sesti I razgovarati Sa njom.

Nekako mislim da u ovom trenutku razgovor ne bi imao smisla.

_____________________________





(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Nedostatak postovanja i podrske
21.2.2022 8:41:42   
Peace*
Vređanje i omalovažavanje u prvoj godini veze/braka, tokom trudnoće. Bolje da ne napišem šta mislim.
Izvini na iskrenosti.

< Poruku je uredio Peace* -- 21.2.2022 8:42:19 >


_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Nedostatak postovanja i podrske
21.2.2022 12:17:57   
Ivanka 75
Jos nocas sam razmisljala i pisala brisala.


Anonimna, samo zapitaj sebe da li, koliko i dokle mozes da trpis neke stvari. Da li mogu da se poprave ili ne? 
Prvo budi nacisto sama sa sobom. 

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Nedostatak postovanja i podrske
21.2.2022 12:36:43   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Peace*

Vređanje i omalovažavanje u prvoj godini veze/braka, tokom trudnoće. Bolje da ne napišem šta mislim.
Izvini na iskrenosti.


Slažem se.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Nedostatak postovanja i podrske
21.2.2022 20:43:57   
Mandorla*
Znam da ne bi trebalo da je ovako,i nisam od onih koji bi trpili ili precutali ovako nesto ali prosto nisam u situaciji sad da odlucujem o tako bitnim stvarima.Najrealnije sto mogu da uradim sad je da sacekam da prodje porodjaj pa onda da vidim sta cu dok malo stanem na noge,ali jedino sto me brine je to da je sad taj period kad mi treba najvise podrske i u periodu posle porodjaja a ja nisam sigurna da cu to imati.Hormoni prosto rade svoje i znamo koliko je ovaj period osjetljiv,ali oni nekad prosto izgleda da ne mogu da shvate kroz sta zena prolazi i ne dopire uopste do njih.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Nedostatak postovanja i podrske
21.2.2022 23:08:05   
Didy
Ja mislim da je sad pravo vreme da postaviš stvari na svoje mesto i otvoreno razgovarate o tome šta kome smeta i gde su čije granice. Sad ne treba ništa da trpiš i baš sad si u poziciji da insistiraš i na poštovanju i na podršci. Kad dođe dete, teže će ti biti i da prelomiš i da postaviš stvari na pravo mesto. Nadam se da imaš podršku svojih roditelja ili nekog bliskog. 



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Mandorla*)
Direktna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here