cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Osam super moći koje imaju trudnice

Rađanje života je potpuno čudesno, a trudnoća ženama zaista daje neke supermoći, sa kojima mogu konkurisati junacima poput Supermana ili Spidermana.

Osam super moći koje imaju trudnice

Trudnoća je vreme kada zaista možete uživati u nizu prednosti.


Ako ste trudnica, onda ste možda već isprobali neke, ali mi vam svakako donosimo spisak super moći, koje možete koristiti narednih 9 meseci.


Super emocije

Sreća, tuga, ljutnja: sve trudnice se mogu složiti da su emocije prilično intenzivne u trudnoći. Ako vam se suza spusti niz obraz dok na ultrazvuku slušate otkucaje srca vaše bebe ili dok gledate reklamu za pelene, onda sigurno znate o kakvoj supermoći pričamo. Prihvatite ih i uživajte u njima! I koristite ih! Na primer...ako vaš partner ne želi da ode i kupi vaš omiljeni sladoled (oko ponoći, jer ste ga baš tada poželeli), "uključite" svoje super emocije, jer kako se uopšte usuđuje da odbije buduću mamu, u kojoj raste živo biće! Verujte, uz pomoć supermoći, sladoled će brzo biti u vašim rukama!

 

PROČITAJ JOŠ: Veličanstvene fotografije i činjenice o pupčanoj vrpci


Čvrste grudi 

Iako će mnoge žene prvih dana trudnoće biti u šoku i neće znati šta da rade sa svojim novim grudima, za vrlo kratko vreme zavoleće svoje super čvrste grudi. Koristite svoju ženstvenost i uživajte u promenama.


Moć rađanja

Mogućnost da nekom podarite život je divan dar. Vaša baka je bila trudna, vaša majka takođe, i sada je vaš red da osetite snagu rođenja deteta.


Kosa i koža kao kod supermodela

Znate one fotografije iz časopisa na kojima modeli imaju savršeno sjajnu kosu punu volumena i isto tako besprekornu kožu? Ove fotografije su takve zahvaljujući Photoshopu, ali vaša kosa i koža su takve upravo zahvaljujući vašim super trudničkim moćima! Volumen krvi se povećava tokom trudnoće čineći kožu sjajnijom, a što se kose tiče, ona u trudnoći najčešće izgleda bolje nego ikad, mada nažalost, mnogo žena nakon poroda izgubi ove supermoći bujne i sjajne kose, a gustina i kvalitet dlake nakon porođaja prilično oslabi.


Moć uživanja u hrani bez griže savesti

Uživanje u ukusnim jelima u kasnim noćnim satima, kombinovanje nespojivih ukusa i besramno žvakanje svega što vaše čulo mirisa može da detektuje, bez griže savesti, prilika je koju ne smete propustiti.


Moć ubeđivanja 

Iskoristite trudnoću i prepustite mužu da opere i prostre veš, pripremi ručak ili pospremi stan. Ko zna kada će se to ponoviti? Možda u sledećoj trudnoći.

 

PROČITAJ JOŠ: Zašto je stomak veći u drugoj trudnoći?


Moć natprirodne komunikacije 

Možda nećete moći da komunicirate sa duhovima, ali osećaj da neko biće raste i razvija se u vama, i da sa njim možete komunicirati jednostavnim dodirom ruke, osećaj je koji se ne može uporediti ni sa jednim drugim.


Moć kopiranja

Možete li da zamislite da ćete vrlo brzo roditi bebu koja ima iste oči, kosu, glas ili ponašanje kao vi ili vaš suprug? Vaša mala kopijasamo što nije stigla, a šta će naslediti od vas, pokazaće vreme.

news-img

Pomozite svom tinejdžeru da izađe na kraj sa aknama

Masna koža, akne, bubuljice...ovi izazovi su veliki za tinejdžere i nije im lako. Bitne i dinamične hormonske promene u organizmu utiču na njihovu kožu, ali i na njihovo samopouzdanje.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img