cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Prirodno rešenje za zapušen nos kod beba i male dece

Nosić ne mora biti zapušen samo kao posledica infekcije i gustog sekreta, već i zbog suvog vazduha ili alergija. Preporuka je da se nazalna sluz redovno uklanja kako bi se omogućilo dobro disanje, hranjenje, spavanje, kao i prevencija nazalnih infekcija i alergija.

Prirodno rešenje za zapušen nos kod beba i male dece


Starija deca znaju da se “izbore” sa ovim problemom, ali bebe i deca koja ne umeju da “izduvaju” nos su bespomoćna. Roditelji se sa prvim obrokom nađu zarobljeni u začaranom krugu svoje i detetove nervoze - bebe odbijaju dojenje jer ne mogu da da dišu, problemi sa hranjenjem vode u probleme sa spavanjem i neiscrpnim plakanjem… Kod nešto starijih beba zapušen nos menja čulo ukusa pa neretko i one odbijaju hranu.


Nosić ne mora biti zapušen samo kao posledica infekcije i gustog sekreta, već i zbog suvog vazduha ili alergija. Preporuka je da se nazalna sluz redovno uklanja kako bi se omogućilo dobro disanje, hranjenje, spavanje, kao i prevencija nazalnih infekcija i alergija.


Bronhiolitis je česta infekcija donjih disajnih puteva kod novorođenčadi i primarni je razlog hospitalizacije novorođenčadi u razvijenim zemljama i zemljama u razvoju. Ovu bolest karakterišu piskanje, kašalj i tahipneja. Slučajevi su uglavnom prisutni kod novorođenčadi starosti 1-6 meseci. Obično se javlja u rano proleće i zimu. Procenjuje se da 1 od 5 novorođenčadi svake godine pati od respiratorne infekcije izazvane respiratornim sincicijalnim virusom (RSV).


Utvrđeno je da upotreba hipertoničnog rastvora apsorbuje vodu iz submukoze, rešavajući pritom edem i poboljšavajući mukocilijarnu funkciju. Pokazano je da udisanje raspršenog hipertoničnog rastvora morske vode može poboljšati trenutno i dugoročno stanje malih disajnih puteva kod novorođenčadi sa bronhiolitisom.

 


 

 

Sinomarin® Babies

-         100% prirodan

-         hipertoničan rastvor morske vode (2.3% Nacl)

-         klinički potvrđen

-         patentiran nazalni dekongestiv

-         može se koristiti od rođenja

 

 

Sinomarin® Babies se preporučuje za problem zapušenog nosa kod beba i male dece jer prirodnim mehanizmom osmoze ublažava zapušenost i omogućava ponovno disanje na nos. Osim toga Sinomarin® Babies se preporučuje za vlaženje i čišćenje nosnih šupljina, eliminisanje nakupljene sluzi, krusta, prašine, alergena i infektivnih agenasa čime se predupređuju nazalne i sekundarne ORL infekcije i komplikacije.

 

 

 

Sinomarin® Babies je hipertonični rastvor koji se može koristiti od rođenja. Ukapava se nekoliko kapi u svaku nozdrvu, 2 do 3 puta u toku dana. U slučajevima guste i/ili obilne sluzi, veća količina proizvoda se može bezbedno uneti u svaku nozdrvu. Sinomarin Babies® se može primeniti u formi inhalacije u cilju poboljšanja respiratorne funkcije. Kod beba sa akutnim bronhiolitisom, inhalacija Sinomarin Babies respulama, pomaže da se umanje edem i sluz u disajnim putevima i tako smanji respiratorna opstrukcija.

Sinomarin Babies se može primeniti pomoću bilo kog tipa inhalatora dostupnog na tržištu

 

Pakovanje: 18 bočica x 5ml

 

 

 

Pre upotrebe pročitati uputstvo!

O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.



Promo objava

news-img

POKLANJAMO: Nova kosmička priča Dejvida Valijamsa!

Dejvid Valijams ovog puta vodi decu pravo do kosmosa! Iskoristi 35% popusta tokom prve nedelje!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img