IZVORNA PORUKA: Nedja RR
Možda bračni staž utiče na to da žena poželi nekog novog, zanimljivog, ko je spreman da je obara sa nogu i skida joj zvezde sa neba, a ne pomisli kakav bi bio taj muškarac nakon što se udvaranje završi.
Evo lično (non anonimus

) sam pre nekih godinu dana imala fazu-bila sam jako umorna (bebac je bio 6 meseci), akumuliralo mi se neispavanih noći, izgledala sam kao pokisao pacov, sve mi se skupilo, a mm mi je delovao tako nekako jihh- svaku njegovu sam doživljavala kao prekor, žaljenje, zaspivao je pre nego što stigne do kreveta

(i njega stigle neispavane noći).... I onda sam tako počela da maštam................. I to o "poslednjem" pre njega

Nismo nikad bili u vezi zato što su postojale okolnosti koje su nas sputavale, a opet smo bili ludi jedno za drugim... I sve među nama je bilo jedno beskrajno osvajanje (o čemu žene stalno sanjaju-da budu osvojene) i ti leptirići u stomaku na svaki pogled i osmeh-ma čarolija!!! Ali ja znam da mi ne bi uspeli (nekako mislim da smo bili različiti temperamenti) i znam zašto sam se udala za mm i verujem da ga nikad ne bih prevarila.... I zaista to je bila samo faza koja je prošla kad su prošle i moje frustracije, nezadovoljstvo i iscrpljenost...
Sretnemo se mi, čak se mister X i poigra sa mojim detetom, i uvek imamo taj neki smešljiv pogled u očima, jer delimo jednu tajnu koja je samo naša, ali samo toliko.... Ja nisam, mislim, nikad ni bila zaljubljena u NJEGA, već sam bila opčinjena IDEJOM o nama
Trenutno sam jaaaakkkkkoooo zaljubljena u mog mužića pužića, došli smo u neku potpuno novu fazu braka i super mi je slatko sve to