cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Double test

clock-img

16.05.2010, 18:43

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

cipi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

17.05.2010, 19:00

clock-img

Anoniman

Ćao cure ... I ja radila dabl u 12+2 ... Evo brojčica, please nek neka od vas baci koji komentar o mojim nalazima ...

fb-hCG  19,5 ng/ml   corr.Mom 0,48

PAPP-A 1,61 mlU/ml  corr.Mom 0,70

Sve ostalo mi je "below cut of"  i <1:10 000

Grafikon mi je potpuno isti kao Tashin na nekoj od prethodnih stranica, mislim da smo čak radile i u istoj laboratoriji u NS (rekla bih , pošto je grafikon identičan , i po rezultatima na njemu i po "dizajnu" ) user posted image

NT je 1 mm .

Doktorka koja mi je radila UZ je na bebi videla sve , od nosne kosti do unutrašnjih organa, jedino me je prepala kad je rekla "i ruke su viđene, ali detaljnije proveriti na sledećem UZ"user posted image Malo sam se s*enjala ...

clock-img

17.05.2010, 19:01

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Bubamira rezultat je dlican user posted image

No sikiri!!!

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

17.05.2010, 19:03

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

O hvalim te Boze lepe vesti user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravouser posted image user posted image user posted image

To detaljnije je verovatno mislila da ce na sledecem UZ da broji prstice user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

17.05.2010, 19:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Grafikon mi je potpuno isti kao Tashin na nekoj od prethodnih stranica, mislim da smo čak radile i u istoj laboratoriji u NS (rekla bih , pošto je grafikon identičan , i po rezultatima na njemu i po "dizajnu" ) user posted image

Oni lopovi u centru na M? user posted image

clock-img

17.05.2010, 19:12

clock-img

Anoniman

Pa nee znam , Tašo , možda imaju dve - tri laboratorije, ja sam bila preko puta DZ u ZOV user posted image user posted image Jesu li to ti ??? 

clock-img

17.05.2010, 19:14

clock-img

Anoniman

user posted image GDE? 

clock-img

17.05.2010, 19:14

clock-img

Anoniman

I , sram me bilo , zaboravih da napišem , velikim slovima , al ne k'o da vičem , nego onako , od srca - HVAAAALA DEVOJKEEEEEEEE , lakše mi sad ... A Cipi, i ja se nadam to za prstiće , mada mi nije baš bilo svejedno .

clock-img

17.05.2010, 19:16

clock-img

Anoniman

Mikro - bla bla , Tašo user posted image , jel sam sad potrefila "lopove"? A ono Z iz ZOV je Zmaj user posted image Strah me da ocinkarim laboratoriju user posted image , će mi napakuju svašta u sledećem nalazu user posted image

clock-img

17.05.2010, 19:18

clock-img

Anoniman

user posted image Nije ta! Ja sam u onoj Med... 

clock-img

17.05.2010, 19:19

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

A Cipi, i ja se nadam to za prstiće , mada mi nije baš bilo svejedno .

Ma to je to , ne brini user posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 19:25

clock-img

Anoniman

Ma ja sam po***dela na mog doktora , koji me je poslao da vadim krv samo u jednu određenu laboratoriju, na sasvim drugom kraju grada . Čak mi je napisao i adresu ,i neke putokaze ... E baš sam se iznervirala , i iz inata otišla baš u drugu laboratoriju , cena nalaza je ista , a meni je muka od tog "navođenja" i njihovih pobratimskih dilova user posted image

clock-img

17.05.2010, 19:43

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Ćao cure ... I ja radila dabl u 12+2 ... Evo brojčica, please nek neka od vas baci koji komentar o mojim nalazima ...

fb-hCG  19,5 ng/ml   corr.Mom 0,48

PAPP-A 1,61 mlU/ml  corr.Mom 0,70

Sve ostalo mi je "below cut of"  i <1:10 000

NT je 1 mm .

Doktorka koja mi je radila UZ je na bebi videla sve , od nosne kosti do unutrašnjih organa, jedino me je prepala kad je rekla "i ruke su viđene, ali detaljnije proveriti na sledećem UZ"user posted image Malo sam se s*enjala ...

BubaMiro, ala leti vreme, user posted image user posted image user posted image user posted image za test i da do kraja sve tako bude user posted image user posted image user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

18.05.2010, 12:45

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

bubaMiro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 11:22

clock-img

mac24

pencil-img

20

cao svima da li neko moze da mi pomogne oko mojih rezultata molim vas??????????

fb-hCG 39.5ng/ml    0.94 Corr.MoM
PAPPA-A 3 mlU/ml    1.13 Corr.Mom
Nuchal translucency 1.9
CRL 59mm              1.23 MoM
Biochem.risk+NT 1:10000
Double test 1:10000
Age risk   1:1290
Trisomy 18+NT 1:10000 inace sve pise belowe cut off, molim vas mi pomozite, posto mi je lekar pogledao nista nije reko samo vidimo se za 4 nedelje,moli vas user posted image

Inace imam 26 god, ustvari punim za 20 dana

Hvala unapred

clock-img

19.05.2010, 11:24

clock-img

minna

pencil-img

3196

ja koliko znam ovo je dobar rezultat, tako da samo bez brige! a moze da ti napise jos neko ako zna...

clock-img

19.05.2010, 11:34

clock-img

JANA S

pencil-img

256

ma ovo ti je super rezultat !! bez brige !!!user posted image

clock-img

19.05.2010, 11:36

clock-img

JANA S

pencil-img

256

inace moji su bili mnogo losiji. radila sam UZ pre neki dan i sad dr kaze da je sve u redu, hvala Bogu, da nema potrebe da se nerviram. preporucio mi je da eto zbog sebe odem na 4D UZ tamo ce se sve mnogo bolje videti . idem u petak.

clock-img

19.05.2010, 12:07

clock-img

mac24

pencil-img

20

Drage moje hvala vam od srca , koliko ste mi olaksale hvala punoooooooooooouser posted image

clock-img

15.06.2010, 21:59

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam radila double u klinickom centru,tamo sam radila jer znam neku zenu pa preko nje idem da ne placam i mislim da mi nije dobro uradila user posted image
pise samo beta+ hcg 79,8 IU/ml
nigde ne pise papp-a vrednosti tog hormona

pisu samo srednje referentne vrednosti beta hcg i to pise za 10 nedelju trudnoce 71,0 IU/ml i za 14 nedelju 33,1 IU/ml
izgleda mi nije uradila ovaj drugi hormon user posted image
sta sad da radim,od EUZ je proslo vec nedelju dana,znaci da ne mogu sada da ga opet radim a ne placa mi se ponovo ekspertni uz

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

15.06.2010, 22:24

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

zar niko ne zna da mi pomogne?user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

15.06.2010, 22:57

clock-img

Anoniman

Isidora, ne razumem ?
šTa su ti radili?

Ovo nije double?

Ne znam čega su ovo rezultati?user posted image

clock-img

15.06.2010, 22:59

clock-img

gagins

pencil-img

680

IZVORNA PORUKA: isidora88

ja sam radila double u klinickom centru,tamo sam radila jer znam neku zenu pa preko nje idem da ne placam i mislim da mi nije dobro uradila user posted image
pise samo beta+ hcg 79,8 IU/ml
nigde ne pise papp-a vrednosti tog hormona

pisu samo srednje referentne vrednosti beta hcg i to pise za 10 nedelju trudnoce 71,0 IU/ml i za 14 nedelju 33,1 IU/ml
izgleda mi nije uradila ovaj drugi hormon user posted image
sta sad da radim,od EUZ je proslo vec nedelju dana,znaci da ne mogu sada da ga opet radim a ne placa mi se ponovo ekspertni uz

Nisam znala da tamo uopste rade Doubleuser posted image !

clock-img

15.06.2010, 23:15

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

isidora , koliki je NT?

clock-img

15.06.2010, 23:28

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

NT mi je 1,1 mm
sad sam se jako zabrinula,ma nisu oni tamo u laboratoriji ni znali sta je double testmuradili su mi samo taj hormon i sad ne znam sta da radim
da li vredi da sutra radim privatno ali proslo je nedelju dana od EUZ?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...