cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije - IX deo

clock-img

10.12.2013, 11:51

clock-img

Anoniman

sikter, bre!

clock-img

12.12.2013, 08:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sramota i strahota! Svaki oglas na NSZ je namesten ali svaki!!!!!

clock-img

12.12.2013, 14:02

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.12.2013, 14:17

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Bogami ja danas imam strasnu negativnu energiju,ja i muz smo trenutno u njegovoj kuci koja je totalno ne sredjena i treba se uloziti mnogo da bi imali osnovne uslove za zivot. Trazili smo stanove po svim oglasima i ili su preskupi ili uzasni. Vise zaista ne znam sta da radimo,a najvise bih volela da sredimo kuci user posted image

clock-img

12.12.2013, 14:22

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Imam previse posla I nista ne stizem ! user posted image

Mm veceras ide za Bec , vraca se tek oko petka . Ja do tada imam Deda Mraza , tri slave I sve ostalo sa M koji u zadnje vrijeme uopste nije raspolozen za saradnju. user posted image user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

12.12.2013, 16:57

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19016

Zub me boli vec 5 dana a kod dr idem tek sutra uvece...

clock-img

18.12.2013, 11:36

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Mrzim neodgovorne ljude kojima je uvek kriv neko drugi za sve njihove probleme,a oni su jadni ni krivi ni duzni sto im se neke stvari desavaju. GGGGRRRRR

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

18.12.2013, 18:13

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Haos sam napravila sa onim novogodisnjim sprejom user posted image

Prvo se razlilo ispod sablona pa onda ono sto se osusilo uzasno tesko skida . Strugala sam nozicem user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

18.12.2013, 21:38

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Ide mi se megdje, cisto da promjenim malo sredinu, tako je dosadno ovdje haos...Sve isti ljudi, ista prica bllala...Posla bih negdje samo da mogu

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

20.12.2013, 17:49

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Svima je danas na poslu uplaćena plata...samo meni nijeuser posted image
Verovatno opet postoji neko "logično objašnjenje"...i neću je ni primiti jer se NE DEŠAVA NIKADA da nekom uplate, a nekom ne..dešavalo se duplo da uplate ugovorcima, ali ovo ne...27.12. mi ističe porodiljsko dok me ponovo prešaltaju, a 13. janura otvaram ponovo bolovanje...eto meni plate negde u martu..jbm lim sve što i imaju..jbla ih bela kuga i prednost trudnicama i majkama sa malom decom... a da ne pričam koliko me izluđuje činjenica da se PORODILJSKO otvara dok si još trudna-ZAŠTO? ..i zašto mesec dana ranije..nek lepo otvore retroaktivno sa listom iz porodilišta ..a neeee to ne može..a mogu diplome da se dobijaju retroaktivno i zvanja vanrednih profesora isto tako retroaktivno, da bi se na brzaka neko izabrao u redovnog..pu....sad ja moram da majmunišem i otvaram fake bolovanja jer T ne primaju u jaslice pre navršene prve godine što je 1. februara...a sledeći petak treba da se javim inače na posao...ha ha...kako divan sistem...i zašto nisam primila platuuuuuuser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

20.12.2013, 19:31

clock-img

Moiraina

pencil-img

944

Mrzim, mrzim, MRZIM petarde user posted image

clock-img

21.12.2013, 00:56

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

mtajcice, divna vam je jelka na trgu, i odlican program u gradu za NG! rado bih se menjala sa tobom :) a iste ljude i iste cakule rado vidjala i slusala

clock-img

21.12.2013, 02:26

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Ne mogu vise da lezim na levoj strani. Hocu da svisnem od ove kiselincine

clock-img

21.12.2013, 02:29

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Verujem ti Dani,evo ja ustala ne mogu vise da lezim koliko ubija kiselina. Danas mi je svekrva rekla da probam da progutam jedno zrno pasulja,nisam probala jer trenutno nemam ali cu sigurno sutra probati jer je ne izdrzivo user posted image user posted image

clock-img

21.12.2013, 08:53

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19016

IZVORNA PORUKA: Nimfa

Verujem ti Dani,evo ja ustala ne mogu vise da lezim koliko ubija kiselina. Danas mi je svekrva rekla da probam da progutam jedno zrno pasulja,nisam probala jer trenutno nemam ali cu sigurno sutra probati jer je ne izdrzivo user posted image user posted image

Nimfa, probaj pirinac ako nemas pasulj, isti je ucinak.

clock-img

21.12.2013, 09:03

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Jel znate onu ''bež'te deco s puta, ide baba ljuta'' e to važi sad za mene. Nema neki poseban razlog odnosno sve mi se skuplja danima, sitnica na sitnicu i sada pucam po svim šavovima.

I flunked anger management! }:->

clock-img

21.12.2013, 09:31

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Nimfa za mene nema leka apoteka. Sve sam probala. Sad samo molim Boga da jos neki dan izdrzimo pa nek se rode i u osmom

clock-img

22.12.2013, 19:26

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19016

1. ustala sam rano, nenaspavana sam
2. glava pocela da boli oko 10h i jos uvek boli
3. mm naglo zakocio ja glav udarila u prednje sediste, glava jos vise boli
4. izdrala se na mm pred njegovima, ja ispala kriva
5. svi me ignorisu a glava mi puca
6. popila tabletu protiv bolova, toliko je jaka da ne smem do ponoci jos jednu, glava me razbija
7. olacem od bolova a niko ne vidi... mm je totalno neosetljiv
8. zao mi deteta user posted image

clock-img

22.12.2013, 19:29

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Uf Ivenčice user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

22.12.2013, 20:02

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

IVANKAuser posted image a da popijes jedan bromazepam ?

clock-img

22.12.2013, 20:49

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

mtajcice, divna vam je jelka na trgu, i odlican program u gradu za NG! rado bih se menjala sa tobom :) a iste ljude i iste cakule rado vidjala i slusala

Mama kukunka ja tek sada vidim ovo..Ma smori sve..Valjda sto je ovo mala sredina i kad se iyadje nedje uvijek sretnem iste ljude, na istim mjestima, itd...
Ako nije tajna odakle si ti ti?? Ili mi odgovori u PP.Kad znas ove izraze cakula itd..ili si zivjela ovdje ili si odavde??user posted image

clock-img

22.12.2013, 20:50

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jel znate onu ''bež'te deco s puta, ide baba ljuta'' e to važi sad za mene. Nema neki poseban razlog odnosno sve mi se skuplja danima, sitnica na sitnicu i sada pucam po svim šavovima.

Ovako se upravo ja osjecam, uh

clock-img

22.12.2013, 20:54

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19016

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

IVANKAuser posted image a da popijes jedan bromazepam ?

Mislim da mi ne bi pomogao, ipak je ovo meni dobro poznati napad migrene, popila sam Amigren, pocinje pooolako da deluje, ladi mi se glava user posted image
A i nemam Bromazepam... mozda ima sveki...

clock-img

22.12.2013, 21:00

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

IVANKA ja patim od migrene od svoje 9 godine ,meni lekovi protiv bolova ne pomazu ako nisu u kombinaciji sa cenim za smirenje,ja obicno popijem pola bromazepama od 3 da me ne bi mnogo osamutio

clock-img

22.12.2013, 21:03

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19016

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

IVANKA ja patim od migrene od svoje 9 godine ,meni lekovi protiv bolova ne pomazu ako nisu u kombinaciji sa cenim za smirenje,ja obicno popijem pola bromazepama od 3 da me ne bi mnogo osamutio

Ja od 13te... nikad mi niko nije rekao da kombinujem, probacu sl put, ili koliko jos sutra ako ne popusti nocas, ma ko slogirana sam, i jos pecem palacinke, na oci ne vidim.