cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 10/18 [chat]

clock-img

06.10.2018, 16:51

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobar dan. Ja sa decom u dvoristu. Prepodne sam vila efektivna. Svasta po kuci i imala dva casa.

Rosita u istom smo sosu sa tim zakazivanjem. 

clock-img

06.10.2018, 17:14

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Bas si "vila"!Malo pre sam dosla od frizera..bogami 5h sam bila.morali su 2 puta pramenovu da se mazu,jer mi je tamna kosa,da ne budem zuta..i posle feniranje

clock-img

06.10.2018, 17:33

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

user posted image
Ljisho, svaka ti cast.
Ja sam, evo, kod frizera, nadam se da necu bas zaglaviti 5h... mada koliko nisam bila, vrlo moguce da hocu user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

06.10.2018, 18:06

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Cekamo sliku mama jo!

clock-img

06.10.2018, 18:11

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Von ako si,bar si odmorila 😊
Mi bili u sumi pa smo odmah po povratku djecu kupali.Crni su bili od glave do pete 🤣

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

06.10.2018, 19:40

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

I vila i bila 😂 evo i P muci nos. Komesa se vec a sad je zaspao. Bice ovo duga noc. D sutra ima utakmicu. P i ja ostajemo kuci 😞Bratancu je sutra rodjendan P i ja ostajemo kuci 😞 

clock-img

06.10.2018, 19:44

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27036

Dobro vece.  Toliko sam se naradila danas i plus animacija dece.  Rekoh u kafanici cisti,  kuvaj.  T nije rucala.  Pojela je samo supicu.  Rekla sam gladuj ako hoces.  Sad sam ispekla mafine sa tikvicama. Sofi mi je pomagala.  Sad vecera i krevet svi. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.10.2018, 20:14

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Vece mame
Ja sa S lezim. Uspavala sam je vec ali je L probudio. Pa sad opet....
Moj L voli da zajedno spremamo u kuhinji. Danas smo pekli palacinke. On je i mutio mikserom i sipao mi kutlacom u tiganj. Ja pekla. Tako se zanimamo.
Inace i njemu je bas pun nos. Sazrelo mu pa bas tesko izbacuje kad duva nos

clock-img

06.10.2018, 20:21

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Dobro vece. Mi bili u komsiluku na rodjendanu. Maca se nesto unervozila, sad je zaspala. Mada je i danas slabo spavala.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.10.2018, 22:03

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ljiso sto ne odete na rodjendan bar?
David je danas 4 puta kakio,prvo kuci pa u prodavnici,onda u sumi i na kraju u kadi 🙄

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

07.10.2018, 07:13

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Jutro! Bila sam sinoc na susretu generacije i oko pola 2 smo se razisli,da sednem u auto,upali i ugasi se..ja opet,ono opet..i svetli akumulator!!??!nikad nam se to nije desilo! Zar meni,prvi put sam izasla i zezne me auto,izgleda ni za di sam nisam😏 dosao mm po mene, inace je bilo odlicno,bilo je nas 22je..nismo se dugo videli.I jutros se M budi,muz ne moze da reaguje..dobro da nisam posle otisla u dalji provod...oni svi otisli..

clock-img

07.10.2018, 08:22

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Dobro jutro devojke. Evo mene.
Moje dete od dinoc opet malo temp, jutros u 5 opet. Dala Brufen, cekam mm da mi se javi da vidim kako je sada.
Oh...
Inac nema nekih spec novosti kod nas, ili smo u vrtic, sve je bilo perfektno do sinoc.
Danas imam posle podne neka posla, a kao cu zbog malog ne znam.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

07.10.2018, 08:43

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27036

Dobro jutro.  Mi smo lose spavali.  Cele noci smo se budili.  Svasta sam sanjala.  Sofi je buncala i plakala. Mm se isto nesto trzao.  Jedino T je spavala kao top. Sad cemo u crkvu. Posle kod mojih.  Moram da vidim moje.   

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

07.10.2018, 08:46

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Sanjice user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

07.10.2018, 09:09

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Dobro jutro.
Sanjice, identicno. Maca je užasno spavala, a ja svasta sanjala. Glava me opet boliuser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.10.2018, 09:27

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Sanjice,jeste se premorili pa lose sanjali.Gledam Zikinu sarenicu,u Pa,puno poznatih...Mm ode da vidi sta je sa kolima..

clock-img

07.10.2018, 09:31

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ej a svi su nesto grozno spavali, svi. Evo i koleginica mi se zali, evo ga ovo moje dete isto nikakav je.
Mozda nesto ima, u vazduhu da smo svi ovako kao pokoseni.

clock-img

07.10.2018, 09:35

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja sam 3h spavala,ali koma😂

clock-img

07.10.2018, 09:42

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Von ti i ja smo izgleda samo bile u komi, doduse ja sam uvek u komi, dalkeo bilo, kao da u bunar padnem kada legnem da spavam.user posted image

clock-img

07.10.2018, 11:23

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27036

I mene od jutros boli glava.  I juce me je bolela.Sofija mi je sumnjiva. Uvek tako kad bunca se razboli.  Sva mi je nikakva. Videcemo. 

clock-img

07.10.2018, 11:41

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dobar dan!
Sanjice, nadam se da se ipak neće razboleti.
I mi smo loše spavali. M se hiljadu puta budila i pričala u snu. Tražila mi je i sladoled user posted image
Ja se inhaliram, zaribala sam dobro. Sad ću sa njom malo da odspavam, jedva držim oči otvorene.

clock-img

07.10.2018, 11:46

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Mene ne da boli,nego rastura glava!

clock-img

07.10.2018, 12:46

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobar dan. Da se upisemo i mi smo grozno spavali. Budio se P kako sam i ocekivala. Jadnicak. Moji na hokeju. Ja koordiniram iz kuce, Navodim mm gde ima patike da kupi D isti model kao i prosle god. Gde da ode i kupi poklon. Sve naravno provereno preko neta. Resila sam klizaljke user posted image I to vrlo jeftino za 1500 din user posted image a mislili smo da ce nam otici bar 60e na to. Imala sam i cas. P drema drugu turu. Bili do prodavnice. U setnjici. Ja evo ukljucila masinu i zezam se na kompu

clock-img

07.10.2018, 14:46

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Dobar dan, mame!

Bas ste nam nedostajale!

Mi nikako da popravimo komp, na telefonu nemam dovoljno memorije, pa mi otkazuje poslusnost,...user posted image Tvrdoglava sam i necu memorijsku karticu, nego planiram da promenim ceo telefon.user posted image

Sada sam se usunjala kod mm i uzela njegov lap top.user posted image

Veca deca se igraju na ulici sa drugarima, J se igra u kolicima na terasi dok jos ima svezeg i toplog vazduha. I mene boli glava, samo gundjam po kuci. Sve pod kontrolom!user posted image

clock-img

07.10.2018, 15:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27036

Smeskouser posted image