writing-img

RE: Oko čega se svađate s partnerom

clock-img

25.06.2012, 12:40

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Snelle

Oko čega ste se toliko posvađali da si za malo oterala muža u drugi stan?

Pa krenulo je od toga sto ja uvek isprskam vrata dok se tusiram pa on na to poludi iako sam ja jos uvek bila pod tusem i nisam mogla da obrisem,pa smo nakon toga opleli jos sto stvari(uglavnom gluposti),to je gundjalo veliko a meni bas nakon celodnevnog provedenog dana sa decom,kuhinjom,sudovima,vesom,forumomuser posted image samo jos fali da me neko kritikuje,navikao covek u firmi da naredjuje pa se osilio i tako,nisam ga ja oterala on je sam hteo da ode user posted image ...ja kazem ajde idi,on pa gde cu sad usred noci a i nisam jos primio platu user posted image od juce se opet volimo user posted image

clock-img

25.06.2012, 14:12

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: lanajelena

ja kazem ajde idi,on pa gde cu sad usred noci a i nisam jos primio platu user posted image od juce se opet volimo user posted image

Jel ovo zato što si ti već primila platu? user posted image
Znam da situacija nije nimalo smešna niti bilo šta slično, ali samo ti umeš svojim postovima tako da me nasmeješ kao što je i ovaj sada user posted image
Nadam se da se ponekad uhvati nekog "ženskog" posla po kući kad zna oko takvih stvari da gunđa.
Mm je gunđao kako mu crne pantalone mašina nije dobro isprala, kao da ja imam neke veze sa tim i kao da sam za to ja kriva. Rekla sam mu da ako mu se ne sviđa kako sam ih ja "oprala", nek'' ih on ubuduće pere user posted image  user posted image
Ah te male "slatke" gluposti u braku.

< Poruku je uredio Snelle -- 25.6.2012 14:15:41 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

25.06.2012, 14:48

clock-img

mirela78

pencil-img

15

Ja mog juce cio dan tjerala da izidjemo napolje,al on nece pa nece,milion razloga ima,te ne idemu se,odmara covjek,utakmica bla,bla....
Ja se naljutim nos do plafona.....
Jutros me zove,a ja na pijaci "reko sta hoces" ona mene prodavacica gleda kaze jel vam to dijete jeste reko al velikoooooooo
user posted image user posted image

clock-img

25.06.2012, 14:57

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

user posted image ...ma nije ni to,moju smo vec potrosili inace bih mu pozajmila user posted image ...hoce ponekad da pomogne ne mogu da gresim dusu samo da nikom ne pricam da je usisavao user posted image

clock-img

25.06.2012, 15:57

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mm kad nam god neko od mojih dodje on bas u to vreme dzogira stan ili usisava i redovno pere sudove iako imamo masinuuser posted image
inace sve to radi i kad smo sami ali uziva kad ga moji hvale a ja sedim i onda meni nabijaju na nos,kako me nije sramota da mi muz radi po kuci a ja za laptopomuser posted image
inace se svajdamo oko gluposti,oko njegovih uniformi gde su(uvek ih rastrka po stanu)user posted image i oko toga sto ja bas i ne volim da kuvam pa se hranimo ko gde stigneuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

25.06.2012, 20:25

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Danas smo se strasno posvadjali! Dobio je otkaz u firmi gde je radio samo mesec dana. Pri tom je na taj posao presao sa drugog posla, dao tamo otkaz da bi radio ovamo i sad ostao bez oba !!!! A dobio je otkaz zato sto se nije snasao u tom racunovodstvu (to mu uopste nije struka), bla bla bla, a sigurna sam da se nije mnogo ni trudio. Misli ako ima fakultet da ne mora da se trudi....jao poludela sam! Uz to je i zaspao par puta! I jos mi to tako nonsalantno govori kao da je potpuno prirodno zaspati na poslu!

Urlala bih!

A on opusten, kaze nece da se nervira, bice i boljeg posla, kaze nemam razumevanja za njega, umesto da ga utesim da mu bude lakse, ja mu otezavam.

Ma sad bih ga zadavila!

clock-img

26.06.2012, 12:26

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

pandina, razumem te. ali opet pokusaj da shvatis i njega. jedino mi nije jasno kako je zaspao na poslu? user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

26.06.2012, 15:22

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Kaze on meni, nisam zaspao nego sam par puta zadremao user posted image
Kako sedi za racunarom, samo zazmuri i ugasi se na par minuta, ma to samo ja znam kako izgleda!
Razumem da je neispavan, cesto mi nocu pomogne oko bebe, ali to nije nista puno, mozda svake noci izgubi sat vremena od redovnog spavanja.

clock-img

26.06.2012, 15:41

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

user posted image pandina, izvini, ali mi je smesno. pa nasao je gde ce da drema user posted image
ne brini, Pandina, bice to sve ok. Naci ce drugi posao, mozda mu se ovaj nije ni svideo, pa se zato tako ponasao.

Jovan Dučić

clock-img

26.06.2012, 18:11

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Ne nalazi se tek tako danas posao, zato se i nerviram. To mi je jako neodgovorno sa njegove strane, narocito sada kada smo dobili bebu.

clock-img

27.06.2012, 11:44

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

sta on kaze na sve to?

Jovan Dučić

clock-img

27.06.2012, 13:13

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: pandina

Kaze on meni, nisam zaspao nego sam par puta zadremao user posted image
Kako sedi za racunarom, samo zazmuri i ugasi se na par minuta, ma to samo ja znam kako izgleda!
Razumem da je neispavan, cesto mi nocu pomogne oko bebe, ali to nije nista puno, mozda svake noci izgubi sat vremena od redovnog spavanja.

Znam da si ljuta i da tebi sigurno nije smesno ali ja sam se bas ismejala i bas je u okviru ove teme jer smo se ja i mm "raspravljali" ciji roditelji su se vise namucili u zivotu i ja tako hvalim moju mamu kako se bas naradila a on njegovu pa usput kako je njegov tata radio nekad i tri smene zaredom a kad god ga pozovemo on spava na poslu user posted image

clock-img

27.06.2012, 13:27

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: isidora88

mm kad nam god neko od mojih dodje on bas u to vreme dzogira stan ili usisava i redovno pere sudove iako imamo masinuuser posted image
inace sve to radi i kad smo sami ali uziva kad ga moji hvale a ja sedim i onda meni nabijaju na nos,kako me nije sramota da mi muz radi po kuci a ja za laptopomuser posted image

A sto si luda neka ga hvale do besvesti, neki ni neznaju sta je to dzoger, gde mu stooje uopste sudovi user posted image
user posted image Budi srecna i uzivaj sto je vredan!

clock-img

27.06.2012, 15:02

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

srecna sam ja,ne verujem da bi nasla boljeg user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.06.2012, 15:25

clock-img

pandina

pencil-img

2039

IZVORNA PORUKA: tanjica85

sta on kaze na sve to?

Kaze da zna vrlo dobro kakva je situacija, ali je bilo jace od njega i prosto je dao sve od sebe (garant nije istina inace mu ne bi dali otkaz), a ja mislim da se nije trudio dovoljno. Jasno je da mu se posao nije dopadao, ali ipak....

Da sve bude jos gore, otisao juce na fudbal da se istrese malo i dosao sa povredjenim ramenom. Srecom nije prelom niti uganuce, nego je povredio tkiva, ali dovoljno da mi ga bude zao. Ne moze ni kosu sam da opere, jer ne moze da drzi tus user posted image , pa mu ja jutros prala kosu, kao da imam dve bebe.

Ja idalje kao ljuta, a on ce meni : "Pa, sto si na kraj srca, vidis da sam potpuni invalid" i ja sta cu, poceh da se cepam.

clock-img

27.06.2012, 15:43

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

ajoooj, bre. razbudi ga jednim razgovorom, pa da vidi koliko je sati

Jovan Dučić

clock-img

02.07.2012, 11:37

clock-img

Anoniman

U poslednje vreme nase svadje su bizarne !
Nestala mu je pracka sa terase user posted image i napao je decu da su je uzeli , sto je istina ali ne treba nikog ti da napadas pogotovo sto deca mesaju pracku sa igrackama , jer pracka i jeste igracka !

clock-img

02.07.2012, 11:53

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

mm i ja smo se za vikend posvadjali jer je gospodin sreo svoju ljubav iz mladosti. wow user posted image bas sam se obradovala. ne pricamo vec dva dana. ovo se nikad nije desilo

Jovan Dučić

clock-img

02.07.2012, 11:54

clock-img

Anoniman

Sta , da se sretnu ? Pa to je bas lepo , sto si na kraj srca , ja nikad ne sretnem svoje ljubavi a volela bih . Pa nema tu vise osecanja , sta se brines user posted image
Moj recimo svoju veliku ljubav cesto sretne na koncertima ( slusaju istu vrstu muzike i imaju mnogo zajednickog drustva ) ali ona je udata , on je sa mnom , pa ne mogu sad ljudi iz proslosti da nestanu zato sto smo se mi pojavile , ili oni u obrnutom slucaju user posted image

< Poruku je uredio ribizla -- 2.7.2012 11:57:37 >

clock-img

02.07.2012, 11:58

clock-img

marince1

pencil-img

4824

IZVORNA PORUKA: ribizla

U poslednje vreme nase svadje su bizarne !
Nestala mu je pracka sa terase user posted image i napao je decu da su je uzeli , sto je istina ali ne treba nikog ti da napadas pogotovo sto deca mesaju pracku sa igrackama , jer pracka i jeste igracka !

Tm ima pracku user posted image
Izvini,neznam sto mi je smesno,a user posted image user posted image user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

02.07.2012, 11:59

clock-img

Anoniman

i meni je smesno , on je jako ozbiljan user posted image

clock-img

02.07.2012, 12:01

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

naprotiv, meni je bas bilo drago sve dok ona nije pocela da flertuje s njim, da ga mazi pred mojim ocima i da glumate zrtvu posle razvoda. potpuno sam iskulirala sve dok nismo dosli kuci kad me je on napao zasto nisam reagovala... valjda ume sam da se odbrani. ukoliko zeli nesto, moze slobodno, ne mogu da mu zabranim, a ukoliko ne zeli nije malo dete

Jovan Dučić

clock-img

02.07.2012, 12:02

clock-img

Anoniman

I tvom treba pracka tanjice user posted image

clock-img

02.07.2012, 12:04

clock-img

tanjica85

pencil-img