IZVORNA PORUKA: Lilla
Prevara je za mene nesto najgore sto se moze dogoditi u braku/vezi.
za mene, nešto najgore i u braku i u životu je ne izlečiva bolest!
Sve ostalo, ima rešenje!
elem, drage moje
Radim ovih dana naešto na fakultetu..i u kabinetu sam sa jednim "divnim" čovekom, profesorom, koji mi je mnogo puta u životu pomogao.
Prof je 60to godište, oženjen, isto prof sa drugog faksa, ima ćerku 21 i sina 17 godina.
Primećujem ja da njega nešto muči, odemo na kafu, i ja pucam: Prof, gde je zapelo?
Kaže on meni: Ostavila me ______! ja reko, kako Vas ostavila? Mada mi je bilo jako neprijatno, jer godinama kruže priče kako su on i prof sa susedne katedre zajedno...a on meni: Pa neće sa mnom na odmor!

Ja, pomodrela, ne pocrvenela, ali morala sam da se istresem: pa logično je da ide sa svojim ćerkama i suprugom! a on će meni: pa nek ide i sa njima, ali mi već 15 godina zajedno letujemo

. Koliko, pitam ja, kaže on 15, a ja, joj, prof, a ja mislila to fakultetska naklapanja, kaže on meni, ma jok!
Ona je mladja od njega 16 godina, ima divnog muža i 2 ćerkice. I ja ga pitamČ pa prof. što se ne razvedete? A on meni: Pa ja nemam probleme u braku!
Drage moje, i to se događa, i ljudi žive, i ko sam ja da sad sudim, da li je njima dobar brak ili nije..odosmo posle moj profa i ja i na sladoled..i priključi nam se i prof iz priče, i sledeće nedelje lete na Kipar..
Meni se sve ovo, katastrofa, ali se dogadja, i ljudi sa tim žive!