cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sta vaseg muza nervira kod vas?

clock-img

14.04.2010, 15:16

clock-img

diamond

pencil-img

823

kaže da puno zvocam...pih...a ja se još suzdržavam...user posted image

clock-img

14.04.2010, 15:17

clock-img

Mivica

pencil-img

866

Što sam spora.
A zapravo sam samo temeljna user posted image za razliku od njega koji sve završava u mikrosekundi.

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

clock-img

14.04.2010, 15:19

clock-img

Anoniman

što mu non stop pričam koliko mi nedostaje....

izem ti muške,kad su operisani od emocijEuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 15:22

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

- sto prebrzo pricam pa nekad moram da vratim na replay, jer me nista nije razumeo

-sto sam veoma impulsivna, burno reagujem kada me nesto iznervira

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

clock-img

14.04.2010, 15:25

clock-img

Iva979

pencil-img

590

Sto moze brzo da mi se promeni raspolozenje, sto lako planem, i sto umem da budem prilicno bezobrazna.
To su mi i roditelji zamerali user posted image

clock-img

14.04.2010, 18:11

clock-img

Anoniman

Sto, ako ga zamolim da mi nesto pomogne, i on to ne uradi tog momenta, izgubim zivce i prvo sve sama uradim, pa onda pi*dim po kuciuser posted image I sto umem da budem bezobrazna, ne prema njemu, nego prema nekim clanovima porodice i nekim "prijateljima", on to ne voli, on bi sve lepo i kulturno...a ja o'ma djonomuser posted image

clock-img

14.04.2010, 18:23

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Mog dragog nervira to sto sve mora da bude tacno kako sam ja zamislila i tog momenta user posted image

clock-img

14.04.2010, 18:39

clock-img

usamljena

pencil-img

756

IZVORNA PORUKA: Nedja

Sto, ako ga zamolim da mi nesto pomogne, i on to ne uradi tog momenta, izgubim zivce i prvo sve sama uradim, pa onda pi*dim po kuci

Takva sam ti user posted image user posted image user posted image     Mislim da ga trenutno sve nervira, a da-  sinoc je rekao nije sve kako ti smutis u svojoj glavi!

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

16.04.2010, 00:15

clock-img

bratzz

pencil-img

982

kaze da sam neodgovorna i zaboravna

clock-img

16.04.2010, 00:31

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Moja obrva!

Kada je podignem u toku svadje, onda poludi.

A sve ostalo mu je u redu sto razbijam mesecno bar 2 tanjira i set casa, sto vicem, sto kada se probudim cutim bar 1h, sto svako vece sa klincima smugnem u deciju sobu a ona ostane da rasklanja od vecere tanjire i igracke po dnevnoj sobi.... Sve mu je to o.k.
Ali obrva....
Cudan je, zar ne?

clock-img

16.04.2010, 00:35

clock-img

Dora

pencil-img

3456

user posted image jedna obrva umesto 1000 reči. Bravo majstore, ja to ne umem. Ja kad počnem da blebećem i vrištim na njega, on se samo isključi na neki nevidljivi prekidač. Ali ga izluđuje to što sam tvrdoglava i nestrpljiva.

clock-img

16.04.2010, 01:07

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Kada vicem ne slusa me. Ovako je bolje! On vice, a ja dignem obrvu i prebazim se na off. Cesto pogledam ceo film dok on pricom i drekom pokusava sa skrene paznju na sebe.
Jos mu bezobrazno dodam - Pomeri se ne vidim TV.user posted image To je vrh!!!

clock-img

16.04.2010, 03:54

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

IZVORNA PORUKA: bratzz

kaze da sam neodgovorna i zaboravna

ja se pridruzujem user posted image user posted image user posted image user posted image +da dodam -neorganizovana(nemam pojma gde se sta nalazi )user posted image

clock-img

16.04.2010, 06:59

clock-img

zvezdica009

pencil-img

374

IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T.

Kada vicem ne slusa me. Ovako je bolje! On vice, a ja dignem obrvu i prebazim se na off. Cesto pogledam ceo film dok on pricom i drekom pokusava sa skrene paznju na sebe.
Jos mu bezobrazno dodam - Pomeri se ne vidim TV.user posted image To je vrh!!!

e ovo je prava stvar user posted image i ja sam to provalila user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2010, 07:39

clock-img

zvezdica009

pencil-img

374

mislim da je poenta pokazati im postupcima a ne recima, jer ako im zvocate samo cete ih nervirati, a ako im se smeskate a URADITE PO SVOM, brateeeee sve se okrene user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2010, 13:09

clock-img

Anoniman

Tvrdoglavost, i uvek radim suprotno od onog sto mi kaze...user posted image

clock-img

30.04.2010, 18:53

clock-img

minimax

pencil-img

3

Isti slucaj i kod meneuser posted image

clock-img

01.05.2010, 00:20

clock-img

Anoniman

Nervira ga to sto sam pricalica..Cesto mi govori:"Ti Vera uvek imas nesto da kazes...Ali uvek"user posted image user posted image user posted image Sta cu mucna, kad volim da pricam...
A da, i nervira ga to sto sam se ugojila (ali tu je u pravu), zatim moje kuckanje na netu, nedostatak interesovanja za politicke emisije i filmove iz 1974user posted image ...Uglavnom, nerviraju ga glupostiuser posted image

clock-img

01.05.2010, 00:30

clock-img

Pipi duga carapa

pencil-img

459

Nervira ga sto ujutro pijem kafu sat vremenauser posted image i popusim tri cetri cigarete(NEPUSAC I NEPIJE KAFU).user posted image

clock-img

01.05.2010, 12:06

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Nervira ga što sam tvrdoglava i što ga ubeđujem u nešto čak i kada nisam u pravu.
Nervira ga što kada kačim veš da se suši sve mora da bude savršeno poređano, redom i sa smislom.
Nervira ga što stalno nameštam zavesu da bude ravna. Čak i kad legnemo u krevet, teram ga da ustane da poravna zavesu.
Luuuuuudiiiloooooooooooooo!!!!!!!!!user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

01.05.2010, 23:28

clock-img

bratzz

pencil-img

982

i mi imamo problem sa zavesom. jedva sam naucila mm da ne guzva masne na zavesi ili bas da ih vrati u normalu kad ih pokvari 

clock-img

02.05.2010, 22:08

clock-img

JULIE

pencil-img

624

Nervira ga to sto kad krenemo da pricamo o necemu ozbiljnom tipa finansije,kuca ja pocnem da se smejem jednostavno to je jace od meneuser posted image user posted image

clock-img

07.05.2010, 09:55

clock-img

caca81

pencil-img

642

Nervira ga što nikad ne kažem reč-IZVINI-a ne zna da se ja izvinjavam samo kad nisam u pravu. user posted image

clock-img

07.05.2010, 09:59

clock-img

Tara

pencil-img

648

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2010, 08:07

clock-img

micketta

pencil-img

795

IZVORNA PORUKA: Mivica

Što sam spora.
A zapravo sam samo temeljna user posted image za razliku od njega koji sve završava u mikrosekundi.

kod nas obrnuto. on ko usporeni snimak a ja bih sve brzo da zavrsim. primera radi, rucamo i ja odmah sve sklanjam, perem, samo da bi sve ponovo bilo na svom mestu jer u haosu ne umem da funkcionisem, a on malo odmori pa tek nakon pola sata se mozda seti da raskloni sve sa stola. inace, kad radi, radi. temeljno bas. user posted image
i onda ga nervira sto ja zvocam i kaze mi da postajem ista moja majka. gadna baba rastes user posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja

Sto, ako ga zamolim da mi nesto pomogne, i on to ne uradi tog momenta, izgubim zivce i prvo sve sama uradim, pa onda pi*dim po kuci

i ja isto ovako. i dok tako pizdim i sama radim to sto sam ga zamolila da mi pomogne, sve razmisljam da l' ce da mu bude zao sto mi odmah nije priskocio u pomoc user posted image

zna baba