cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 2026.

clock-img

28.04.2026, 21:13

clock-img

Tiziana

pencil-img

2748

Dobro vece devojke, jel uzivate u ovom prolecu?Ja bila na vezbama, nesto je danas jace radila sve me boli🤣 Videcemo kako cu sutra do posla🤣
Flam hvala na pitanju. Po meni je super prosla, u svojoj kategoriji je osvojila osmo mesto sto mislim da je fantasticno jer je to republicko talmicenje, ona nikada u zivotu nije imala jedan privatan cas, uci engleski od petog razreda. Puno dece nije preslo prag na usmenom, ona jeste.

Mi smo bas zadovoljni, ali ona nije 🫩
No to je vec zaboravljeno odavno. Svakog cuda za tri dana dosta🤣

IZVORNA PORUKA: flamingos

Dobro jutro.Tizi,kako je prošlo takmičenje?Lepo je vreme.Uživajte u vikendu.Pozdrav svima.❤️

Kako su ostala decica? 

clock-img

29.04.2026, 17:32

clock-img

flamingos

pencil-img

25632

Super,Tizi.❤️Ne odgovara mi ovo vreme.Naoblačilo se,pa mi baš ne prija.U 19 h imamo roditeljski.Ostale mame?Kako ste,kako su dečica?Pozdrav svima.❤️

clock-img

30.04.2026, 16:56

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24876

Cao, cao. Ja danas pravila ukrase za slavski kolac prvi put 😁 nije lose za prvi put. Sad odoh po macu u skolu. Nadam se da cu veceras malo odmoriti uz neki film ili knjigu. Uhvatio me prolećni umor 😁 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.05.2026, 09:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27076

Dobar dan, mame. Bas nam se uspavao forum. user posted image

Ivana, srecno u pravljenju kolaca. user posted image
Nadam se da je kod svih sve potaman. Puno vas pozdravljam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.05.2026, 09:22

clock-img

flamingos

pencil-img

25632

Dobar dan.I kod nas teku pripreme za slavu.Pozdrav svima.❤️

clock-img

13.05.2026, 19:16

clock-img

flamingos

pencil-img

25632

DrugaRRke moje,samo da vam mahnem i da vas sve pozdravim.Putujemo u Beč na par dana.Javljam se kad se vratimo.Planiramo povratak u nedelju,noću da putujemo,pa u sredu Anđela ide na ekskurziju.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

clock-img

16.05.2026, 10:41

clock-img

Tiziana

pencil-img

2748

Dobro jutro.

Flam nadam se da ste uzivali u Becu.
Sta radite devojke?

Ja ispijam kafu i pripremam se da idem na vezbe. Cerka otisla na pripreme, sin spava. Muz juri neke plocice. Planiramo neke radove u kuci kad decu posaljemo na leto van zemlje pa smo danima u nekom merenju, crtanju itd..

Kako su deca? Jos malo i kraj godine. Verujem da je svuda dinamicno, ali jos malo da izdrze pa ce da uzivaju.

clock-img

18.05.2026, 15:14

clock-img

flamingos

pencil-img

25632

Dobar dan.Tizi,uživale smo sa mojom sestrom i njenom porodicom.Jeste da nismo dugo bile i nije nam baš vreme bilo lepo,ali smo iskoristiili svaki trenutak za obilazak grada,šoping itd.Najbitnije od svega je to što je Anđela super putovala (naravno,uz lekove).Sad se raspakovah i pere mi mašina.Da pripremimo stvari za ekskurziju.Kako ste vi?Dečica?Pozdrav svima.❤️