cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Klomifen II deo

clock-img

22.11.2022, 15:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34140


IZVORNA PORUKA: Anoniman

Zdravo,nova sam ovdje pa cu pokusati da objasnim moj problem u kratkim crtama. Imam 21 godinu u braku sam vec 1 god. i sa partnerom pokusavamo napravit 👶🏻 ali bezuspjesno. Isla sam kod gin. i rekla je da imam pcos i nisam imala 6 mj. pa mi je prepisala mi je cycle proginova i dobila sam 👹. Kad sam to popila rekla je da imam probleme sa ovulacijom i prepisala mi clomid/klomifen pila sam ga prvi ciklus od 5 dana cikl. do 9 dana cikl. I sad trebala sam dobit prije 12 dana ali nista i radila sam testove i svi su bili negativni ne znam sta da radim. Jedva sam i ove testove napravila zato sto se samo razocaram svaki put iznova. Molim vas pomoc.




_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Poslednji tekstovi

article-img