PUNJENI KROMPIRI >
Sastojci:
Uputstvo:
Fil možete praviti po želji, i posan i mrsan.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Punjeni paradajz >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Punjeni patlidžani >
Sastojci:
Uputstvo:
Meni lično je bilo previše 'izdubljenog' materijala, te tako odokativno vidite da li će i vama biti višak (zavisno je od veličine tikvica i patlidžana).
Umesto paradajz pirea, može se izgnječiti svež paradajz. Možete i u samo punjenje da stavite malo paradajza.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Punjeni sampinjoni >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od šampinjona >
Sastojci:
Uputstvo:
Raviole služite prelivene sosom od šampinjona. Pošto su ravioli sa mlevenim mesom neutralni možete ih služiti uz bilo kakav sos, npr. sos od mirođije ili belog luka.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Restovan krompir >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Rizi bizi sa sampinjonima >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Rizoto sa ljubicas_tim lukom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
RIŽOTO ZA DIJABETIČARE >
Sastojci:
Uputstvo:
Integralnom pirinču treba više vremena da se skuva.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
rolat od piletine i povrća >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Rustik rucak sa paradajz umakom >
Sastojci:
Uputstvo:
Uz ovo jelo mozete dodati i odredjene priloge a najbolje idu makarone. Takodje, kupus salata se odlicno slaze uz sve ove ukuse.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Salata sa belom rotkvom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept