13 - 24 recepti iz 176 | Stranica: | | 1 | 2 | 3 | 4 | ... | >> | 15 |
Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od šampinjona >
Sastojci:
Uputstvo:
Raviole služite prelivene sosom od šampinjona. Pošto su ravioli sa mlevenim mesom neutralni možete ih služiti uz bilo kakav sos, npr. sos od mirođije ili belog luka.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Zelena salata sa pasuljem >
Sastojci:
Uputstvo:
Ja sam dodala i mladog luka, ako volite, obogatiće Vam salatu!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Bataci i grašak iz rerne >
Sastojci:
Uputstvo:
Ja sam meso direkt iz zamrzivača stavila zajedno sa smrznutim povrćem, tako da ovo može biti varijanta odličnog jela bez po muke. Rerna sve završi za vas!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Od svega po malo...Rucak! >
Sastojci:
Uputstvo:
Uvek sačuvajte bistre supice u zamrzivaču, par čaša. Spasiće vas za ovakva jela!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Teletina i krompir iz kese >
Sastojci:
Uputstvo:
Sa različitim začinima i drugačijom kombinacijom povrća uvek možete dobiti drugačije jelo. Bitno je da se ne dodaje masnoća, nego meso samo pusti.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Začinjeni mladi krompirići >
Sastojci:
Uputstvo:
Ako želite da uvek imate drugi ukus, menjajte peršun za origano, majčinu dušicu, origano, ruzmarin, šta god volite!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Krompir sa povrćem u rerni >
Sastojci:
Uputstvo:
Probala sam i sa dodatnim povrćem - pečurke, cvekla... Prečurke puste mnogo vode, a cvekla zadrži ukus zemlje i nije mi bilo ok.
Sirće - obično ne može (alkoholno, vinsko). Probala sam i sa belim balamičnim i sa rozim - nije isto jer ovo tamno (to kao iz Modene) prilikom pečenja postane slatko i ne oseća se ni malo kiseline.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Moje pohovane tkvice >
Sastojci:
Uputstvo:
Dodavanjem praška za pecivo tikvice budu vazdušaste.
Na isti način možete pohovati i karfiol - skuvati ga prethodno, izmrviti pa sve kao i sa tikvicama.
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Tortilje by me >
Sastojci:
Uputstvo:
Tortilje uvek savijam kao na slikama. Nema curenja i ispadanja. Uvek ih isto uvijam u foliju jer se onda ne presuše.
U nedostatku salsa dipa, napravim gvakamole sos. U slučaju da ni njega nemam - uvek možete pomešati kiselu pavlaku sa malo senfa i dodati začine.
Ko voli, može da doda i luk naseckan na trake. Može se praviti i sa mlevenim mesom, a može i bez mesa. Meni su najlepše bez mesa :)
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Testenina sa mlevenim paradajzom iz zimnice >
Sastojci:
Uputstvo:
Jako je važno da često mešamo jelo, da ne bi zagorelo i da vatra bude lagana. Prijatno!
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Cezar salata >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept
Tuna salata i povrce sa paradajz prelivom >
Sastojci:
Uputstvo:
Vreme pripreme: /
<< Sakrij recept