degu -> RE: Šta kad beba padne sa kreveta? (27.9.2014 21:29:55)
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Od kako sam je trasnula u ljuljašku,rešila sam da uvedem bezbedonosne mere po stanu,da mi ne bi i sa kreveta pala pa da svisnem. Izbacila sam bračni krevet (ionako tu više niko ne spava,služio je svrsi 8 godina ihaaa [sm=smiley36.gif] ),napravila razmeštaj,unela prenosivi krevetac,tj ogradicu,tako da mi je preko dana u njemu ili u kolicima (odakle gleda baby tv,pa joj je to omiljena pozicija),stavljala sam je i na pod ali nešto se buni,a noću spava isključivo u krevetiću. Ne ostavljam je ni sekund dok je presvlačim,teram mm-a da stoji pored za svaki slučaj. Al ne lezi vraže,tresnuh je o kvaku kad sam je unosila u sobicu. Baš sam nekako smotana majka,koliko pazim toliko pravim gluposti. Htedoh reći i pored mera opreza,ako hoće da se desi neki udarac,desiće se... Joj Jole [sm=smiley36.gif] a gde vi spavate, u njenom krevetiću? :D mi za sad u neko doba izbacujemo tatu iz kreveta i nas dve se razbaškarimo, a sad kako smo skinuli široki povoj me strah da je bilo gde ostavim, uglavnom je u kolicima, ležaljci ili na trosedu pa primaknem stočić. Sve mi je rano ogradicu da aktiviram, sad mi je višak sav nameštaj. Kontam da sve izbacim i prostrem jorgane po podu i milina [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|