boba 11 -> RE: Šta kad beba padne sa kreveta? (26.12.2012 16:06:35)
|
IZVORNA PORUKA: Guardian Joj postavila sam post na pogrešnoj temi izgleda. Evo me sad ovde. Mamice drage, molim vas za savet. Beba nam je sinoć pala sa kreveca dok sam otišla u toalet [sm=smiley19.gif] Išli smo odmah u dečju bolnicu, snimili joj glavu, vadili krv, sve je u redu Bogu hvala, izgleda da je pala na guzu, tako se dočekala pile malo. Ja sam sva u stresu, pod lekovima za smirenje sam. Prva beba, duuugo čekana, ja mlada nisam, pa vas pitam da li da uzmemo ogradicu? Sve se bojim da je ta ogradica nestabilna i da bebac može i iz nje da ispadne, da se prevrne...krevetac, odnosno, dušek smo skroz spustili, nema više gde, ali se ona propinje na prstiće i naginje.[sm=zmeden.gif] Šta da radim? Ne bih prenosivi, a u sobi nam je preusko da bih imala oba, i ovako ne možemo da prolazimo kroz nju nikako. Ljubim vas sve.[sm=smiley27.gif] Ja imam stari krevetac za decu jos moj kad sam bila beba samo restauriran a tata mi je napravio dodatke od gvozdja na koje se spusti dusek za jos nekih 15-tak cm sto bi trebalo da je dovoljno ali ako stanu na igracku i to je dzabe.Inace meni je ovo bas posluzilo dok su deca bila mala.napravi se jedan deo ravan i odgore i odole malo savijeno da moze da stane sraf kojim ce se zasrafiti na krevet i na daske od duseka.cetiri komada od 5cm sirine i duzina da ne moze da propadne dusek.bolje nego da stoji na zemlji ili prostirci jer kontam da dete moze da se zaglavi izmedju duseka i ogradice. Inace ne moze nekad da se spreci padanje nemoj da se nerviras.Meni je sin pao sa 3 meseca sa kreveta preko pola metra visokog tek sam tad skontala da moze da se okrene[sm=smiley9.gif].Drugi put je pao sa bracnog preko jastuka...A cerka iz kreveca direkt na glavu.Bitno je samo da ne povracaju jer to znaci da ima potres mozga,a kad je sve ok ne treba da se opterecujes pricama tamo nekih zena koje su na zalost imale strasno iskustvo.Samo pripazi opet da je ne ostavis sa nekom igrackom ili vecim stvarima u krevetu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|