Janncica -> RE: Šta kad beba padne sa kreveta? (21.8.2013 22:00:51)
|
Spremam ja veceras S za kupanje,on lezi na krevetu i place(besni) uzimam pelenu iz kese( okrenula se na sekundu i on na ledjima lezi na podu i urla(ja sam dozivela potres mozga i presekao me stomak). Uzmem ga,on prestaje da place i smeje se J(koja je isto u soku)...ok...i J je padala par puta,smirim se ja.Okupam ga,obucem,proslo nekih 20 minuta,place jer je gladan spava mu se.Sisa on jednu,malo se poigrao sa J,cikao na nju i govori tata,sve ok.Dam mu drugu da sisa da bi zaspao,on se penje po meni i sisa i vrti se sa sisom u ustima,zagrcne se,pocne da se davi,dignem ga i on povrati po meni...malo je reci da sam umrla od straha,panicno zovem halo bebu,sve ispricam i pitam gde da ga vodim. Zena me pita je l to on brblja u pozadini. Kazem da je on super veseo i da mi otima telefon. Kaze mi zena da nema potrebe da idem u bolnicu i da kod beba povracanje nije znak potresa mozga(pogotovo sto je jeo i zagrcnuo se). i da treba da bude bas velika visina za povredu.Jedino ako je bezvoljan i malaksao je problem i da gledam celokupnu sliku deteta....[sm=smiley12.gif] 300 puta sam ga obilazila,spava lepo,vrti se po krevetu,sve normalno.Jos samo da se ja smirim.[sm=smiley6.gif]
|
|
|
|