RE: Kreme za lice (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

Duškić -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 6:25:35)

IZVORNA PORUKA: MimaKos

Ma to je katastrofa jedna, plus sto one i ne stavljaju hijalurom jer je skuplji i apsorbuje se pa.mora non stop da se dopunjava, a to kosta, nego polimer koji je jeftiniji, a koji se vremenom pomera i izvan linije usana jagodica i sl. Plus sto stvarno odvratno izgleda, cak su i zene po svetu pocele masovno da vade to, samo se ove nase dopumpavaju :) samo Bugari i mi (i nase i njihove pevaljke) mislimo kako je to lepo... 🤢

Bas si upucena, auu.

MimaKos -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 8:23:08)

Duskic, nazalost, za ovaj zadnji deo znam jer je gomila mojih drugarica (pa.cak i normalnih, obicnih devojaka) odlucila da bar malo dopumpa, kod nekih se bas vidi.kod nekih ne toliko. Meni je licno to odvratno, kao i tetovirane obrve i ove nadogradjene trepavice, koje sada svi nose, od doktorki do kasirki i bankarki, sestara u bolnici....

Maslacak15 -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 9:14:44)

i ja imam utisak da je bas rasprostranjeno i da odavno nije vise rezervisano samo za splavove, sponzoruse i estradu. Nego i bas ima svugde- i patkastih njuski i tetoviranih obrva. A sto je jos najgore mnoge od jih i nisu nesto negovane inace i onda to deluje ekstra neprirodno i nakaradno. Puno bi bolje bilo kad bi se malo vise paznje posvetilo onome sa cime si rodjen, evo Mima deli besplatne savete[sm=smiley36.gif]

Filadendronka -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 10:41:33)

Kupio mi mm korejsku emulziju Aeri korean beauty u DM-u, krecem sa tim jutro/vece. I jos da uzmem sad pred more Sundance kremu spf 30 da stavljam preko dana. Posle mora cu morati i nesto za fleke na obrazima koje sam dobila sad u trudnoci i nikako da se povuku. 

Duškić -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 11:23:03)

Meni se lice umasti od ovih krema za suncanje.

MimaKos -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 12:06:27)

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Kupio mi mm korejsku emulziju Aeri korean beauty u DM-u, krecem sa tim jutro/vece. I jos da uzmem sad pred more Sundance kremu spf 30 da stavljam preko dana. Posle mora cu morati i nesto za fleke na obrazima koje sam dobila sad u trudnoci i nikako da se povuku. 
  filanderonka, ta emulzija je jako dobrog sastava, javi kako ti prija. Za fleke.posle mora (i fleke inace) je vitamin C zakon, izmedju ostalog za sta je dobar. Ne treba ni preterivati i natrpavati lice previse. 

Maslacak, tu sam za ono sto znam :) Za masnu kozu sa aknama i bubuljicama nisam jer sa tim bas nemam iskustva i ne bih smela da recimo tu nekome nesto preporucujem.

Axi87 -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 13:18:50)

Devojke, koja obicna dnevna krema ima bas jak faktor, a da nije skupa? Ova za suncanje mi napravi lice kao da cu jaja na njemu da przim. 

Duškić -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 13:34:59)

Sundance su jAko pristupacne.

Maraj -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 16:00:37)

MK danas sam uplatila onu moju porudzbinu pa se nadam da ce uskoro poslati...
Bila sam i do lily_ja. Kupih onu zlaja kremu pd krastavca. Jos je akcija 1+1 gratis[sm=bravo.gif] tako da za manje od 500din uzeh 2 kreme. Stavila sam je odmah.bas lepo mirise. Osvezavajuce....ona nema spf faktor. Cekam taj retinol i jos ono drugo sto sam porucika(zaboravih kako se zove [sm=smiley1.gif]) da stigne pa da javim rezultate

MimaKos -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 17:49:19)

Maraj, za retinol treba barem.mesec dana da se vide rezultati, ali kad krene, vide se bas :) javi utiske obavezno! Drago mi je da si ubola tu akciju :) nisam videla uopste

Maraj -> RE: Kreme za lice (20.8.2019 21:46:40)

Potrefilo se [sm=smiley1.gif]
Ja zimi koristim tonirane kreme. Do sad sam vichy. Plavusa sam,pa jos kadje hladno pobelim u licu...zato volim zimi tonirane kreme...
Jesu one ok? Imas li preporuke za njih?

gocic -> RE: Kreme za lice (21.8.2019 9:06:17)

Ja koristim klasika neku Nivea dnevnu i nocnu, bas ne trosim puno novca na kreme, toniranu garnier bb.

MimaKos -> RE: Kreme za lice (21.8.2019 10:36:57)

IZVORNA PORUKA: Maraj

.zato volim zimi tonirane kreme...
Jesu one ok? Imas li preporuke za njih?

[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2000836-9388.jpg[/img]Od svih ovih, Missha je broj 1, nemam dovoljno reci da opisem.koliko je ODLICNA, em spf, em antiage, em na licu izgleda savrseno. Holikaholika je ok, bila dobra dok mishhu nisam.probala. Dr.Hauschku ne kupujte nikako, masnija je i od njihove kreme od ruze, bukvalno je koristim ko obicnu kad mi je lice bas suvo, ali ne valja, iskreno.I Mishhu samo sa Jolse sajta, vec sam rekla, u radnjama i na drugim sajtovima deru (od 30 evra pa navise) sada je na Jolse sajtu oko 7 dolara, za 50 ml! I ako ste svetle, nijansa 23, ako ste tamnije 27. Od mene svaka preporuka za nju!

emicaa -> RE: Kreme za lice (21.8.2019 11:04:53)

Meni je kuma narucila neku prirodnu kremu i ulje za lice.Posle sam na instagramu nasla da su zene odusevljene koliko im se ocisti lice.Primjetila sam da mi se miteseri polako povlace i akne manje izlaze.Jos nije to savrseno ali vidjecu.Dvije sedmice tek koristim.

Rosita -> RE: Kreme za lice (21.8.2019 14:05:00)

Emice, daj link.

Maraj -> RE: Kreme za lice (21.8.2019 18:22:13)

Mk kako porucujes porucujes tog sajta? Nesto sam na brzaka preletela...

MimaKos -> RE: Kreme za lice (21.8.2019 18:55:35)

Samo se registrujes(gornji desni ugao) i ubacis stvar koju hoces u korpu, ali samo stvar po stvar (znaci ubacis 1 stvar, platis, drugu stvar pa platis, da bi porudzbine bile stvar po stvar, jer je mene carina odrala kad sam odjednom porucila vise seruma i stvari..) . Kada ubacis stvar, ides na placanje, i kucas podatke sa kartice (izaberes opciju kartice, ali ipak placanje ide preko pay pala pa kucas podatke i dole. Kad zavrsis sve, pise ti da je placeno, stize ti mail, i stize ti za 2 nedelje otprilike. Nekad ima treba do 5 dana da posalju, da ne bude zabune, i super im je korisnicki servis pa saljite mailove slobodno.

Maraj -> RE: Kreme za lice (21.8.2019 19:10:05)

Ajd probacu....ja bih samo tu kremicu...da vidim kako "radi posao"[sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Kreme za lice (21.8.2019 19:42:32)

MK uspela sam [sm=bravo.gif] porucih i tu kremicu[sm=smiley1.gif]
Poslusala sam, sve tvoje savete [sm=zz_wub.gif]
Sad samo da stignu one iz Metropolitena, a i ova...

MimaKos -> RE: Kreme za lice (21.8.2019 20:07:37)

Maraj, jedva cekam da je isprobas!! 🤗🤗 najvise sto volim je sto je fantastican sastav antiage kreme po sebi, a plus je i puder, plus ima spf... javi mi svoje utiske kad stigne...

emicaa -> RE: Kreme za lice (22.8.2019 9:04:47)

Rosita poslala sam ti poruku.Jesi li je dobila,ja je vise nigdje ne mogu nadjem 😂

Duškić -> RE: Kreme za lice (22.8.2019 10:24:06)

IZVORNA PORUKA: Maraj

MK danas sam uplatila onu moju porudzbinu pa se nadam da ce uskoro poslati...
Bila sam i do lily_ja. Kupih onu zlaja kremu pd krastavca. Jos je akcija 1+1 gratis[sm=bravo.gif] tako da za manje od 500din uzeh 2 kreme. Stavila sam je odmah.bas lepo mirise. Osvezavajuce....ona nema spf faktor. Cekam taj retinol i jos ono drugo sto sam porucika(zaboravih kako se zove [sm=smiley1.gif]) da stigne pa da javim rezultate

To je ekstra cena Marsj.

Maraj -> RE: Kreme za lice (22.8.2019 13:52:14)

Stigao matrix i retinol[sm=bravo.gif]
Veceras krecem sa mackanjem[sm=smiley1.gif]
Mk jel samo stavis par kapi na vrhove prstiju,i naneses na lice?

MimaKos -> RE: Kreme za lice (22.8.2019 18:21:38)

Da, matrixil ujutru posle umivanja, sacekas 5 minuta pa preko kremu. A retinol nocu, operes i obrises lice, cekas da se osusi (10 minuta) i naneses svuda sem na oci. Preko ne moras nista jer je skvalan jako masan i hranljiv, ako imas normalnu kozu, ako ti treba jos hidratacije, preko kremu. Stavis 3-4 kapi, zavisi koliko ti je lice. Matrixil mozes i na podocnjake i oko ociju, retinol ne.

Ana RR -> RE: Kreme za lice (22.8.2019 22:08:21)

Ja sam danas bila na kod dermatologa, nisam dugo bila. Već neko vreme mi se povremeno peruta koža na vratu, bude jako hrapava pod prstima ali se ne vidi. Jedino mi pantenol pomogne. Preporučila mi je Vichy neovadiol phytosculpt pa ću sutra poručiti iz srbotrade. Po potrebi kaže da mažem sinoderm. Rekla mi je i da koristim Bioderma sebium serum za lice, svako drugo veče, uglavnom u T zoni.

Pitala sam je da li ima iskustva sa korejskom kozmetikom ali nema. Mada kaže da je čula samo pohvale.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>