Walk max obuća (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Lepota i moda

Poruka

liliana -> Walk max obuća (5.11.2012 16:48:42)

Devojke, interesuje me ima li neko iskustva sa "Walk max" obućom?
Videh da imaju baletanke veoma povoljno (2 para po ceni jednog), pa nešto razmišljam da ih sada poručim, pa neka stoje do proleća.
Ne znam nikoga ko ima nešto od njihove obuće, pa me zanimaju iskustva.[sm=smiley1.gif]

magnetic -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 16:54:38)

Svi koje ja znam da imaju nesto od njihove obuce su prezadovoljni.Kazu da je na pocetku malo cudno,imas osecaj da ces se prevagnuti u nazad[sm=smiley36.gif] ali kad naviknes super.
Inace,i ja sam bas razmisljala da uzmem te sandalice ili vec sta su...jako su mi slatke.

JMPM -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 16:57:49)

Isto tako, koga god poznajem da ima - prezadovoljan je, bilo musko bilo zensko. Stvarno nisam cula ni jedan negativan komentar.

boba 11 -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 17:06:05)

Moji svekijevci su uzeli ali su zaboravili pri kupovini na vrlo bitnu stvar-moras setati da bi imalo efekta a ne sedeti u fotelji obuven ili prosetati par koraka po kuci[sm=smiley29.gif]A pukli bi da nisu spizdili pare na to[sm=hudicek1.gif]

miva -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 17:11:22)

Ja imam patike. Moje subjektivno misljenje je da su udobne, teraju te na pravilno drzanje kicme, ali su teske. Nisu za "trcanje". Ali od kada imam njih kicma mi je u odlicnom stanju. I bas zatezu noge. Ja jako puno setam u njima (dva puta dnevno vodim bebu u setnju) i dnevno predjem po 6-7 kilometara, pa su mi mozda i zao teske.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Dve_srece_najvece_ -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 17:25:19)

I ja sam prezadovoljna... Ja imam patike, danas sam kupila baletanke, a moji svekijevci takodje imaju patike...svi smo prezadovoljni...
Meni npr nisu teshke za trchanje...chak su mi puno bolje od obichnih, jer je nabadam petom u pod kao sa obicnim....

Anoniman -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 17:27:48)

Ja nemam Walk max patike, ali imam Pumine sa tim bio ride đonom. Walksice su mi teške, probala sam, ali zato ove Pumine - extra su! Lagane, mekane, a hodaš baš kao na federe, ko po oblačićima. Đon im je, u suštini, isti, evo:

[img]http://www4.slikomat.com/11/1105/ztf-puma.jpg[/img]

Dve_srece_najvece_ -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 17:39:28)

Kako su vam svima teske? [sm=smiley3.gif] U rukama kad ih drzim deluju teske, ali na nogama nisu uopste [sm=bravo.gif] Naravno, svakom odgovara drugachija obuca, ali ja sam zaista prezadovoljna patikama, inace ne bih ni kupovala baletanke... [sm=smiley1.gif]

marince1 -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 18:11:22)

Ja ih imam,mislim da su jos na snizenju ,1990 din i prezadovoljna sam

Anoniman -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 18:28:37)

Meni su teške jer sam po ceo dan u klompama i na nogama, pa eto, obuća mora da mi bude baš, baš lagana da bih bila zadovoljna.

malinaja -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 20:09:35)

Meni se ta obuca NE DOPADA. Mislim da je to marketing i da patike nisu nista posebno.Moja drugarica na poslu je kupila i razocarana je. Naravno, sto ljudi sto cudi.Ja bih radije kupila neke super , poznate marke, lagane, lepe i skupe pa da mi traju sto duze.Eto.[sm=kava.gif]

Dve_srece_najvece_ -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 22:51:04)

IZVORNA PORUKA: malinaja

Meni se ta obuca NE DOPADA. Mislim da je to marketing i da patike nisu nista posebno.Moja drugarica na poslu je kupila i razocarana je. Naravno, sto ljudi sto cudi.Ja bih radije kupila neke super , poznate marke, lagane, lepe i skupe pa da mi traju sto duze.Eto.[sm=kava.gif]

hahah, joj sto sam alergicna na ovakve izjave [sm=smiley36.gif] Ja sam samo jednom kupila patike poznate marke i skupe...koje su se za jednu sezonu unistile tako da su izgledale ko najgora kineska bofla....i to izvikani skechers....za 7 000 din.... tada i vise nikad....pa bar da sam ih iznosala da mi nije zao, nego sam po dvoristu nosala stare, a ove samo za grad i to kad je lepo vreme....[sm=hudicek1.gif]

Naravno da ne odgovara svima ista obuca, ali kakva ce obuca nekom odgovarati svakako nema veze sa "poznatom markom" i skupocom istih....

boba 11 -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 22:54:53)

Nike rulesi to maxare al ne mogu da prezalim 10500 hiljadarki

Anoniman -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 22:55:04)

Po meni su bolje skečersice sa tim akrivljenim đonom. Keva moja ima dvoje patika, dvoje baletanki, sandale (sve skečers) i walk max papuče, i potpuno mi je neuporedivo, skečers rulz! I da, ona kaže da je leđa više ne bole, i mnogo se bolje oseća. Sad je naravno kupio i tata. Meni ne odgovaraju, ljuljam se u njima, dobiću morsku bolest.

malinaja -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 23:32:05)

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

hahah, joj sto sam alergicna na ovakve izjave [sm=smiley36.gif] Ja sam samo jednom kupila patike poznate marke i skupe...koje su se za jednu sezonu unistile tako da su izgledale ko najgora kineska bofla....i to izvikani skechers....za 7 000 din.... tada i vise nikad....pa bar da sam ih iznosala da mi nije zao, nego sam po dvoristu nosala stare, a ove samo za grad i to kad je lepo vreme....[sm=hudicek1.gif]

Naravno da ne odgovara svima ista obuca, ali kakva ce obuca nekom odgovarati svakako nema veze sa "poznatom markom" i skupocom istih....

A sto si mila alergicna na izjave..No no..Svako ima pravo na svoje misljenje sto ne znaci da ne postuje tudje tj alergija i ovo ono..Ja se drzim one stare AKO NE ZNAS STA JE DOBRO KUPI SKUPO . Da i jos jedne, NISAM TOLIKO BOGATA DA KUPUJEM JEFTINE STVARI...Naravno nisam mislila na cenu od 70 eura nego nesto skuplje, naravno..To nije cena za pravu marku. Meni kineska obuca smrdi.Vonja.[sm=kava.gif]

boba 11 -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 23:33:37)

Da si iz Temerina posumnjala bih da si mi svekriva ovo su njene reci[sm=smiley36.gif]

boba 11 -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 23:34:12)

AKO NE ZNAS STA JE DOBRO KUPI SKUPO . Da i jos jedne, NISAM TOLIKO BOGATA DA KUPUJEM JEFTINE STVARI...

malinaja -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 23:40:25)

IZVORNA PORUKA: boba 11

Da si iz Temerina posumnjala bih da si mi svekriva ovo su njene reci[sm=smiley36.gif]

Uh, dje nadje svekrivu..jos iz Temerina.Pu pu daleko bilo[sm=kava.gif]

bonita -> RE: Walk max obuća (5.11.2012 23:42:40)

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Ja nemam Walk max patike, ali imam Pumine sa tim bio ride đonom. Walksice su mi teške, probala sam, ali zato ove Pumine - extra su! Lagane, mekane, a hodaš baš kao na federe, ko po oblačićima. Đon im je, u suštini, isti, evo:

[img]http://www4.slikomat.com/11/1105/ztf-puma.jpg[/img]

Ove imam i ja kupila sam ih samo i specijalno za na posao,jer dosta se krecem u toku radnog vremena,i vise mi odgovaraju nego walkmax,jer su malo nize.
A ne znam zasto kazete da su walkmax teske.Licno nisam ih nosila,ali u ruci deluju kao perce lagane,i moja drugarica ih ima, i skoro svako od kolega,i prezadovoljni su.

Dve_srece_najvece_ -> RE: Walk max obuća (6.11.2012 1:18:34)

IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_

A sto si mila alergicna na izjave..No no..Svako ima pravo na svoje misljenje sto ne znaci da ne postuje tudje tj alergija i ovo ono..Ja se drzim one stare AKO NE ZNAS STA JE DOBRO KUPI SKUPO . Da i jos jedne, NISAM TOLIKO BOGATA DA KUPUJEM JEFTINE STVARI...Naravno nisam mislila na cenu od 70 eura nego nesto skuplje, naravno..To nije cena za pravu marku. Meni kineska obuca smrdi.Vonja.[sm=kava.gif]

Nisam rekla da nemas pravo na svoje misljenje, nego sam ja iznela svoje... Necu da zalazim u originalnost obuce koja moze da se kupi u radnjama kod nas, mislim na sportske radnje....u skecersu nema normalnih patika ispod 5000 din, a kvalitet je nikakav...bar sto se patika tice...moj tata ima njigove cipele nosa ih vec 10 godina i jos uvek lice na cipele....a patike krs zivi, i meni i mom muzu su propale za godinu dana... I slobodno nadji nekog drugog da se takmicis koliko si najvise para dala na obucu, posto ja nisam iz te price...meni je tih 7000 din tada bio velik novac, da se ne lazemo, i sada je ...ako mi pogledas ticker bice ti jasno. [sm=jezicek.gif]

pocahontas -> RE: Walk max obuća (6.11.2012 7:08:48)

www.walkmaxx.rs/walkmaxx_zimske_cizme.html
ja imam ove i zadovoljna sam! kao sto je neko rekao, na pocetku je cudno ali posle se naviknes...i nisu teske uopste, vrlo su tople i udobne.

Anoniman -> RE: Walk max obuća (6.11.2012 11:30:38)

JA kuoujem samo skečers patike, oduvek, i prosledim ih dalje posle 2-3 godne, kad mi dosade, nijedne nikada nisu pukle niti im se išta desilo.

Dve_srece_najvece_ -> RE: Walk max obuća (6.11.2012 13:30:19)

Pa eto... ja kazem da skecers meni ne valja- a ti kazes da tebi valja....
ja kazem da mi odgovara walkmax, ti da ne valjaju....

Zakljucak je da svakom odgovara druga obuca, i da ovakvi saveti mogu biti samo subjektivni, a nikako u fazonu "nemoj nikako to"....

Anoniman -> RE: Walk max obuća (6.11.2012 16:22:08)

Pa da, ovakve teme nisu samo za hvaljenje obuće nego za razna mišljenja, zar ne[sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: Walk max obuća (6.11.2012 16:33:54)

Naš svećenik nosi walk max i vidim ne izlazi iz njih [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>