Daca88 -> RE: DRAGI TRUDNA SAM, a on kaže? (23.11.2009 17:08:12)
|
Evo da se i ja oglasim na ovoj temi[sm=smiley1.gif].Ja sam 1 dan pre ne ocekivane menstruacije radila test koji je bio negativan,i bas sam se razocarala.Ali mi je menstruacija 2 dana kasnila,ali ja sam bila ubedjena da cu dobiti[sm=hudicek1.gif],posto su mi svi trudnicki simptomi bili isti kao predmenstrualni.Onda sam ja-"anti kiselista",tog cuvenog dana pojela pola tegle krastavaca,a zatim sam se okomila na tursiju,pa posle na kiseli kupus.Moj dragi me gleda,i neveruje da ja jedem kiselo,pogotovo u toj meri.On je samo izasao,seo na biciklu i otisao.Ja se mislim gde je tako naglo otisao,i cekam ga da dodje.I konacno,stigao je!Kaze bio je u apoteci,i kupio mi je test.Ja sam bila bas besna,rekla sam mu"Sta me smaras covece,pa radila sam test pre 3 dana i bio je negativan.Nemoj me muciti,ako sam trudna,onda sam bila trudna i pre tri dana i sada,a ako nisam nisam ni sada".Ja sikcem,a on se smeska[sm=smiley1.gif].Odlazim u kupatilo,piskim u sterilnu posudicu za mokrenje.Umacem test...zatvaram oci...zatvorenim ocima stavljam test traku na poklopac od casice...okrecem se da ne gledam...i tako se borim sama sa sobom...okrecem se,virnem na jedno oko,pa od radosti sirom otvorim oba[sm=smiley1.gif].Ugledala sam moje[sm=rozacrtici.gif].Prvo mi pocelo udarati srce kao ludo,pa mi drhtalo celo telo,i pocele su mi se tresti ruke.Drzim test,gledam ga,i neverujem da je moj.Odjednom sam tako vrisnula,da imam osecaj da me je i peti komsija cuo.Ulece mm u kupatilo...gleda test,smejemo se na sred kupatila,grlimo se,ljubimo se,placemo[sm=smiley1.gif].Onda je on iz sveg grla vrisnuo.Na to ulecu baba,mama,i deda u kupatilo sa recima"Ju deco,pa sta se derete,sta se desava?"Onda smo im saopstili vest,i tako smo svi stali,i zagrljeni napravili jedan krug[sm=smiley1.gif]Bili smo presrecni!Danas sam bila na UZ,i dr.mi je potvrdio trudnocu,veliki smo 1mm,i nalazimo se u 3 nedelji[sm=smiley1.gif].Ja sam mislila da sam peta nedelja,ali mi je dr.rekao da mi zato prvi test bio negativan,jer sam ja verovatno imala zakasnelu ovulaciju,pa su mi se samim tim pomerili i plodni dani,pa na dan kada sam radila prvi hcg test nisam imala dovoljno hormaona da detektuju trudnocu,zato su se moje[sm=rozacrtici.gif]pokazale tek tri dana kasnije[sm=smiley1.gif].Za 2 nedelje idem opet na UZ[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|