lothroniell -> RE: DRAGI TRUDNA SAM, a on kaže? (12.1.2010 14:32:29)
|
WOW! Pola vas me je rasplakalo pricama, bas smo nenormalne dok smo trudne! :) Nasa prica kaze ovako: Vec posle nekih 6-7 meseci veze on je poceo prica o tome kako zeli da bude tata, u pocetku su svi razgovori o tome bile ciste zezancije a vremenom je to postajalo sve ozbiljnije. Dok njega nisam upoznala smatrala sam da je trudnoca nesto najgoro sto moze da me zadesi sada, ovako mladoj, tek na pocetku falkulteta i slicno, ali vremenom sam shvatala da ja to sve vise i vise zelim. Dogovorili smo se da cemo poceti da radimo na tome kada se malo sredi njegova i moja finansijska situacija. I tako smo se u jednoj firmi se zaposlili zajedno, posle prve plate poceli da zivimo zajedno i da radimo na dobijanju bebe, medjutim njemu je stigao poziv za vojsku i odlucili smo da je bolje da ode u vojsku pa cemo nastaviti zapoceto. Mesec dana pre odlaska u vojsku ja sam se vratila kod mojih a i on samnom... [sm=smiley17.gif] Dve, dve i po nedelje pred odlazak u vojsku ja primetih da mi kasni, ali ja to pripisem mom neredovnom ciklusu i tako nedelju dana, deset dana... Miki je bio ubedjen da sam trudna i lukavo mi se smeskao svaki dan, a ja sam navodno bila potpuno ravnodusna i kulirala to... Nas drug proslavlja rodjenje deteta i ja odlucim da pri povratku kuci (u 3 ujutru) [sm=smiley2.gif] kupim test. Kada smo ustali ja krecem u wc, podsvesno znam da cu videti [sm=rozacrtici.gif] ali ubedjujem sebe da mi se poremetio ciklus (jer prethodnih puta nam nije uspelo) i kazem mom dragom: KADA SE VRATIM POKAZACU TI TEST, CISTO DA ZNAS- JEDNA CRTICA JE NISTA A AKO BUDU DVE BICEMO TATA I MAMA! U wcu nije proslo 10 sekundi da sam nakapala na test kad ono [sm=rozacrtici.gif], hvatam sebe sa kezom od uha do uha, malo iskuliram pred ogledalom, obrisem suze koje su krenule, dodjem u sobu stavim test pred buduceg tatu, uhvatim isti onakav kez i na njegovom licu. Podigao je glavu, pogledao me jednim od najlepsih pogleda ikada, jedva kroz zube isecio BICEMO MAMA I TATA, zagrlio me, na vratu sam osetila suze i zagrljeni smo ostali... cini mi se vecno! Eto to je nasa prica! Nadam se da ne zamerate sto je ovako dugacko!
|
|
|
|