RE: Klinika Ivanović (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana



Poruka


mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (9.11.2020 10:59:41)

Da, nadam se da krećem odmah u postupak, jer su mi rekli da ne gledam datum na pozivnom pismu iz Fonda za konsultacije, nego da se javim kad krene ciklus i dodjem trećeg dana od tad. Tako da se nadam da je to to [sm=smiley1.gif]
Meni je sam taj postupak stresan i uvek briga za ishod, ali nadam se da ću ovaj put prevazići to i ući ovaj put bez nekog velikog očekivanja.
@lesli nisam sigurna da li si ti ili neka druga članica pisala da Goca traži presoterapiju, ali da može da se odbije ako ne želim dodatne troškove, nadam se da prihvata ako ja kao pacijent kažem da ne želim ovaj put




lesli -> RE: Klinika Ivanović (9.11.2020 16:48:23)

Ona je sad po defaultu pocela da salje zene na te tretmane. Ja sam ovaj put otisla na jednu i to na sam dan transfera, jer mi tako bilo lakse da se pripremim za transfer (da ne moram da odmeravam koliko vode, koliko mi je puna besika i sl.). Ovog puta je uspelo i sada sam u 10. nedelji.
Pre 3 godine presoterapija nije ni postojala. Uspelo je iz prve.
Pre par meseci sam imala neuspesan postupak. Nisam isla do kontrolnog uz na presoterapiju i na njemu mi je bio los endometrijum. Kada mi je dala jos 5 dana fore da popravim taj endometrijum sa jacom dozom estrofema, rekla je obavezna presoterapija. Na to sam otisla, ali cisto da smirim svoju savest. Endometrijum je bio dobar za 5 dana, ali sam sigurna da nije do tih terapija. Zakzali smo transfer i tada nije uspelo.
Ako ne zelis da ides, slobodno reci.Ili samo klimaj glavom i uradi kako tebi odgovara.Te terapije jesu opustajuce i meni su prijale, ali bas da pomazu nisam sigurna 🤔 


Srecno!




lesli -> RE: Klinika Ivanović (9.11.2020 16:54:39)

A za stres razumem, ali ti kazem da se ne opterecujes oko tog stresa. Malo koja zena moze da bude hladne glave kad se dodje do vto. I to je sve prirodno. Nemoj da osecas krivicu zbog toga i da u tome trazis razlog neuspeha.


Ja sam za sebe mislila da ce mi drugi put biti lakse zato sto vec imam dete, pa mi nimalo nije bilo lakse...




mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (10.11.2020 9:39:54)

Cestitam na bebi, nadam se da cu se i ja po prvi put ostvariti kao majka [sm=smiley1.gif]
Za presoterapiju sam pitala, jer je meni inace endometrijum uvek bio dobar 10 mm tako da mislim da nema potrebe za tim, pa bih zbog toga odbila a ionako sam imala trošak, jedne analize, druge, treće, sve privatno naravno, tako da ne bih dodatno da se trošim ako to nije garancija za uspeh




lesli -> RE: Klinika Ivanović (10.11.2020 9:52:32)

Hvala.Ja ti zelim da se uskoro obradujes.A presoterapiju slobodno odbijes. I da ti nije dobar endometrijum, nema dokaza da presoterapija pomaze. I pre 3 g i sada mi je endometrijum bio super bez ijedne jedine preoterapije. ;)




mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (10.11.2020 9:58:35)

Hvala [sm=smiley1.gif] i hvala na savetima... Idem danas po prvi put u kliniku pa cu videti kako cu proci [sm=smiley1.gif]




lesli -> RE: Klinika Ivanović (10.11.2020 11:33:03)

Sa srecom onda! I javi kako je proslo :)




mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (10.11.2020 14:10:33)

Hvala...ali microgynon [sm=zmeden.gif] dve nedelje pa videcemo.
Ne svidja se Goci asimetricnost folikula, posto imam policisticne jajnike, pa da to malo umirimo, pa videcemo sta dalje..
A ja se ponadala da cemo odmah krenuti, ali neka verujem joj, pa ako ne bude ovaj mesec, nema veze, bitno da na kraju bude [sm=nosecka.gif]




lesli -> RE: Klinika Ivanović (10.11.2020 14:21:34)

To je to sto rekoh. Ako ima cista ili ako antralni folikuli nisu ok, ona daje mikroginon. Mene je drzala puna 4 meseca i na kraju punktirala cistu koja joj je smetala i krenula u postupak. Znam da je razocarenje, ali samo polako i slusaj sta kaze.




mkgirl -> RE: Klinika Ivanović (10.11.2020 14:36:15)

Ovaj put sam spremna na sve pa mi ne preostaje nista drugo nego da je slusam.
Mislila sad da cemo odmah krenuti, a da ce sam transfer biti odlozen za naredni mesec jer imam tu tendenciju ka hiperstimulaciji,ali nema veze. Verovatno je ovako trebalo da bude, korak po korak do uspeha.
Imam srecu sto sam upala bas kad je prekinula da radi pacijente preko Fonda zbog corone, tako da je rekla ako je prihvatila da radi par zapocetih preko Fonda da hoce da odradi onda to kako treba i samo da je slusam..tako da sta cu, moram [sm=smiley1.gif]




Truntica -> RE: Klinika Ivanović (13.11.2020 12:05:29)

Pozdrav, nova sam na forumu, ali ne i u pokusaju da se ostvarim u ulozi majke. Suprug i ja vec nekoliko godina pokusavamo, ali nikada do trudnoce nije doslo. Uradili smo brojne pretrage i dosli do dijagnoze- blaga endometrioza po peritoneumu, nema je na jajnicima.Sada smo u postupku, tacnije cekamo transfer, zbog rizika od hiperstimulacije. Od dobijeh 15 jc, dosli smo do 2 blaste, koje su zamrznute. Interesuje me da li je neka od vas imala problem sa endometriozom i da li je uspjela osvariti trudnocu i iznijeti do kraja. Hvala.

Takodje, svim curama u postupku zelim uspjeh i da sto prije ostvarite svoje zelje. 🤞




Aandjaa -> RE: Klinika Ivanović (29.11.2020 21:21:13)

Cao,meni je dr Balić iz Tuzle otkrila da imam hronicnu upalu endometrijuma,nakon sto mi je uradila histeroskopiju,jer je na UZ videla da mi je materica srcolikog obika umesto 🔻,sto mi dr Goca nikad nije spomenula. Dala mi je da pijem Bactrim pa mi je nakon njega uradila vag i cervikalni bris gde se pokazalo da imam eserihiju vaginalno,dobila Dovicin da pijem 3 sedmice i sve ok bilo. Otisla sam kod nje jer imam dosta prijateljica kojima je pomogla da se ostvare kao majke i  jer sam imala 2 neuspesna transfera kod dr Goce,zena me pripremila i poslala kod Goce da uradim ponovo transfer jer smo imali jos 2 zamrznute blaste. Transfer je bio 24.11. pa sada cekam betu. Da napomenem da je dr Balic endokrinolog i ginekolog,dala mi je Euthyrox i Glucophage da pijem jer mi je usporen rad stitne i skace insulin,kaze za "normalno" zatrudnjivanje mi je nalaz relativno ok,a za vto mora da se spusti ispod 2,a Goca mi to nije rekla. Veliko razocarenje! Jos kada sam je pitala da li da uradim pre transfera briseve jer sam imala eserihiju pre 2-3 meseca ona se izderala na mene kao ona to nikom ne radi,ako hocu da idem negde drugo da mi rade briseve. 





fresita -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 14:48:20)

Ne idite na ovu kliniku.
Proguglajte "klinika ivanovic iskustva" i "klinika teofanovic iskustva" i pronađite najnovije komentare i recenzije - jezive su.
Možda je ova klinika nekada bila sjajna, ne znam, ali nešto se desilo i postali su, malo je reći JEZIVI, BAHATI I KRIMINALNI.
Napomenula bih da nisam preko fonda, sama sve plaćam uredno - dakle nema veze sa parama, klinika je jeziva i prestrašna, kao i svi koji rade tamo, na čelu sa doktorkom Gordanom.
Meni nisu pomogli, ali nisu ni pokušali embriotransfer... Jer dr Gordana nije zadovoljna mojim endometrijumom, jer ne idem kod njene ćerke na kiseonik.
Nemam reči... Ja ću svoje zamrznute embrione pokupiti i potražiti pomoć na drugom mestu, a vi budite pametniji od mene i ne idite ovde ni za živu glavu!!!




lesli -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 14:58:05)

Fresita, koliki je bio endometrijum pa su odlozili transfer?
Slazem se da nisu vise sto su nekada bili, ali... raditi transfer ako endometrijum nije ok je suludo. Za kiseonik sam vec komentarisala. Izvlacenje para.




fresita -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 16:07:03)

Doktorka uopšte neće da kaže, samo kaže "ništa ovo ne valja, endometrijum očajan, vidimo se tad i tad".
Verujem da joj je neko simpatičniji, neko ne, ali moje iskustvo je zaista jako strašno, pa sam želela da potvrdim svoju priču od pre nekoliko meseci, kada sam prvi put ovo pisala. A vidim da nisam jedina, ima sve više komentara iste ili slične sadržine.
Ja nisam za transfer po svaku cenu, ali Gordana nema ideju šta bi sa mnom, kada je pitam šta joj je ideja, kaže "jesi li ti doktor ili ja". Zaista, nemam komentar...
Drago mi je ako neko ima "srećnije" iskustvo, ali ovo je zaista nedopustivo šta i kako oni rade, pa nisam ja stoka, nego osoba koja pošteno plaća i dolazi tu mesecima i u najmanju ruku zaslužujem da znam šta planira i kako.
Iskreno, ja više ne želim nikada ništa sa njima da imam, daleko im lepa kuća. Ostalima želim mnogo, mnogo sreće i bolje iskustvo od mog, ali ako mene pitate - idite bilo gde drugo.




Aandjaa -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 16:30:05)

Fresita,sve te razumem u potpunosti! Grozni su u svakom smislu. Zanima me da li si rekla dr Goci da ces nositi embrione? Taj dan kad mi je radila trasnsfer bila je uzasno ljuta i rekla mi je kako joj je neka zena rekla kako ce odneti svoje embrione na drugu kliniku,kaze zamisli mi napravili,a ona hoce da ih nosi negde drugo! :-) Ja kada sam je pitala da li mozemo dobiti neki popust jer nam je to treci put u godini da radimo kod njih,kao da sam joj oci vadila,izderala se na mene kako mi nemamo pojma koliko to sve kosta,kako su oni stavili najminimalnije cene,kako nam dosta toga ne naplacuju,a trebali bi jer mi njih zaboga ne razumemo. Meni je hvala Bogu i dr Devleti Balic ovaj transfer bio uspesan,beta mi je pozitivna,ali sve zasluge idu dr Balic iz Tuzle jer me ona pripremila,ovi ovamo su mi haos napravili oko terapije,da se ne duzim na kraju sam odlucila da idemo na spontanu ovulaciju bez lekova i eto uspelo je. Jos jednom cu otici kod njih,na tu prvu kontrolu nakon pozitivne bete i goodbye Charle!





fresita -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 16:41:48)

Ne, reći ću joj čim odaberem gde idem dalje, imam nekoliko opcija pa ću odlučiti u narednih nekoliko dana.
Može da se ljudi do sutra i može da bude članica vladajuće stranke u Srbiji isto do sutra - ja možda nisam politički aktivna niti imam milione, ali zato radim sa medijima i imam fantastične kontakte u svim medijima u Srbiji, kao i sa vodećim medijima u regionu. Mnogi su raspoloženi da objave ovu priču.
"Ćeraćemo se", što bi narod rekao. A može i da popije prijavu za neizavanje računa.
Sve ima svoju granicu, ja sam njeno ponižavanje trpela šest meseci.
Dosta je. Baš, baš mnogo je preterala.
Uostalom, ja sam njoj platila da napravi te embrione, oni su moji, ne njeni, i ja imam pravo sa njima da činim šta želim i odlučim.
Spremna sam na horor kada uđem u proces sa tim, ali spremila sam i dokaze za tužbu ako zapne, pa ćemo videti da li joj se isplati sve to ili lepo da mi da moje embrione i karton i da se raziđemo u miru, daleko joj lepa kuća, da je nikada više ne sretnem ni slučajno.




lesli -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 16:50:19)

Fresita vidis, meni je u junu kada je endometrijum bio los, rekla: “ovo nista ne valja, nije ni 7mm, ispod (da li rece) 9-10mm necu ni da razgovaram o transferu”. Bila je nabusita kao i uvek, ali mi je bar dala neke informacije. I 2-3 puta me je pitala da nisam pila obe vrste tableta iz Cyclo Progynove (sad ne mogu se set_im koje su koje boje). Pojacala mi je dozu na 4x2mg i endometrijum je za 5 dana bio ok, ali nije uspelo.Za sledeci transfer mi je promenila semu pripreme. Kada sam pitala “sto kad je tako uspelo pre 3 g” isto tako mi je nabusito odgovorila “zato sto prosli put nije”. I ovaj put je uspelo. I prvih 13 nedelja je proslo mnogo blaze nego prosli put. Da li ima veze sa terapijom, ne znam.Ona je takva neprijatna i nadobudna sa svima - pacijentima, zaposlenima... E sad bezveze je skroz sto ti nije dala nikakvu povratnu informaciju sta misli da je problem, kako da se resi itd. Nadam se da ces uspeti da dobijes svoje embrione, samo spremi celicne zivce za tu bitku jer se moze desiti da se prave ludi.

Andjo, a zasto bi isla kod njih na taj prvi uz?Meni je ovo druga trudnoca. U prvoj nisam otisla jer sam havarija krvarila, imala menstrualne bolove i bilo mi cimanje da idem na drugi kraj grada, pogotovo kada mi je vec ustanovljena srcana radnja odlaskom u dezurnu bolnicu, gde su mi uz to rekli - obavezno mirovanje.Ovaj put se nisam ni dvoumila oko odlaska tamo. Odmah sam zakazala kod svoje dr. Nece ti oni nista pametno reci.Jos pogotovo ako sam dobro razumela da si iz Banja Luke...




lesli -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 17:02:44)

Odlicno fresita.Srecno!
A za neizdavanje racuna...i o tome smo pisali.Pitala sam nedavno ovu na blagajni “ vi bese ne primate kartice?”. Ona meni “ne i ne verujem da cemo uvoditi”. Pa naravno, kako biste drugacije muljali sa porezima 🙄
E bre klinika za VTO gde se placaju ogromni iznosi za postupke, lekove, preglede i intervencije...  da ne prima kartice?! Nego treba da nosam po 2-3.000 € u dzepu i jos me pita je l’ mi treba fiskalni?Ranije to nisu radili. Mi smo za postupak vto, za zamrzavanje, za sve lekove uredno dobijali racune. Sada svaki put pitaju da li treba 🙄





Aandjaa -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 17:08:33)

Kada smo zavrsili transfer,rekla mi je,napisala sam ti na otpusnoj terapiju,ako bude sve u redu javi se za prvi pregled,tada cu ti reci sta od terapije nastavljas,sta iskljucujemo,a ti onda nadji svog dr u tvom gradu da se ne cimas stalno ovamo. Tako je i bilo,kad sam uradila betu,javila im,zakzali mi pregled na tacno mesec dana od transfera i rekli da svu terapiju koristim do tada,a onda ce mi dr reci sta ostavljamo,sta izbacujemo. Zbog toga sam odlucila da ipak odem na taj prvi pregled kod njih. Inace,ukljucila sam sebi 2 dana pred transfer bez konsultacije sa njom,Fraxiparin od 0.3 jer imam mutaciju na PAI,a ona mi nije nista za to dala. Farmaceut sam,znam i sama dosta stvari,ali sto kaze Fresita,kad upitas za nesto,dere se ko je ovde dr.





fresita -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 17:09:05)

Hvala Lesli, javiću kako se sve odvilo, mislim da će biti ozbiljna fešta...
Ma strašno je šta se radi, da je ovo jedino, pa ajde... Na svakom koraku je raspad sistema.
Ali, malim koracima do pobede, najvažnije da ja bilo gde i bilo kada uspem da se ostvarim kao majka, sve drugo ćemo rešiti <3
A njima na čast sve ovo... sve se slažem, sve znam, sve znaš... samo mislim da sada ima makar istih, ako ne i boljih doktora u Srbiji za ovaj problem. Ili nekoga makar ko ne vređa inteligenciju pacijenata.
Idemo dalje :)




lesli -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 17:20:38)

Andjo, nece ti nista menjati od terapije do 12. nedelje.Potpisujem.Moja cimerka sa transfera je nastavila da vodi trudnocu kod njih. Tek sa 12 nedelja su joj iskljucili tj redukovali terapiju.Inace, prvi pregled ni ne radi Goca, nego Brakus.




Aandjaa -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 17:31:58)

Jel? Vidis to nisam znala. Nema veze,kad sam im ostavila vec tolike pare,alal im bilo i za taj jos jedan pregled. 





lesli -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 17:36:05)

A sto se tice fraksiparina, ja ga ne bih uzimala na svoju ruku. Ne znam ni sto si nju pitala za fraksiparin. Heparine ni ne treba da prepisuju ginekolozi, vec hematolozi.
Inace prica o Pai. Moja poznanica ima Pai. Prvu trudnocu su je krkali fraksiparinom, napamet. Niko joj nije proveravao d-dimer i trombocite. U nekom momentu je prokrvarila. Imala je hematom. Tacnije vise njih. Na kraju je i izgubila bebu u nekom 4./5. mesecu. U Frontu su joj rekli da je potencionalni uzrok tog krvarenja fraksiparin.A beba je bila savrseno zdrava.Drugu trudnocu, nije primila ni jedan fraksiparin. Kontrolisala d-dimer, koji je bio ok. Eno, ima zdravo dete iz te trudnoce...
Ja sa druge strane imam pai i bila sam pod nadzorom hematologa. U prvoj trudnoci mi je uveden fraksiparin tek kada je d-dimer probio granicu. Na kraju sam imala i dvt, tako da mi je sada doktorka uvela fraksiparin od pozitivne bete. Ali me isto tako redovno salje da kontrolisem trombocite i d-dimer. Htela je da mi podize dozu, ali posto sam imala neki mali hematom pre par nedelja, odustala je od toga do sledece kontrole.





lesli -> RE: Klinika Ivanović (9.12.2020 17:37:22)



IZVORNA PORUKA: Aandjaa

Jel? Vidis to nisam znala. Nema veze,kad sam im ostavila vec tolike pare,alal im bilo i za taj jos jedan pregled. 





Taj prvi pregled mislim i da se ne placa. Trebalo bi da je u sklopu cene transfera... Ali opet, sto bi se cimala za Bg ako ne moras? 




Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>