Masažer za stopala (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika



Poruka


cvećka -> Masažer za stopala (2.7.2013 9:09:21)

Znacilo bi mi ako neko ima iskustva sa ovim aparatom, npr. ovakvim ? Ne mora da bude bas ovakav, nasumicno sam prenela sliku sa Google-a, cisto da objasnim o kom tipu se radi... Bas bih kupila mm za godisnjicu, ali nikako da ukapiram na koji fazon radi.. Posto je vecina "hidro" masazera, znaci li to da treba sa njime biti blizu izvora vode, da bi to moglo da se prikljuci ili se samo sipa voda odozgo? Kako se odrzava? Znaci li zaista nesto za stopala ili je cisto reklama? I na sta treba obratiti paznju pri kupovini?




Trcosava -> RE: Masažer za stopala (2.7.2013 9:22:00)

Cvele, u te masažere se sipa voda, a mora da bude blizu izvora struje jer se uključuju u struju. Te fore imaju kod svih pedikira i meni lično nije ništa WOW, mislim posle skoro sat vremena u istim ja nisam osetila nikakvu razliku.




Bebilina -> RE: Masažer za stopala (2.7.2013 9:45:32)

Moze voda, a moze i parafinska kupka. Moja kozmeticarka prvo vodom razmeksa, isturpija, pa u drugi takav sa parafinom potopi i uvije.
Cvecka u koju svrhu si uzela? Relax masaza ili otklanjanje grube koze? Sto kaze Trcosava nista wow za masazu, meni dok ne odradi rucno nista... Masazer samo salje mehurice okolo, bolji imaju i vibraciju, al opet je to slabo... Al dobro, zavisi i od osobe... [sm=smiley1.gif]




cvećka -> RE: Masažer za stopala (2.7.2013 11:29:04)

Pa ako je to ono sto kod pedikira kiselis noge, onda necu [sm=zmeden.gif] to stvarno nista ne masira, meni treba prvenstveno u svojstvu masaze.. tj, njemu, ima bolju kozu na stopalima nego ja, njemu je samo da ga neko ili nesto masira, a ja ne mogu bre stalno [sm=smiley36.gif] sad nadjoh i ovako nesto, bez vode, mozda je bolje? Neka clanica je pisala na forumu da je kupila decku ili muzu, a uopste ne mogu da nadjem ko i gde, i kometar je bio da se ne odvaja od njega...




NadaR -> RE: Masažer za stopala (5.7.2013 12:11:05)

Tema o masazerima KLIK




Stranica: [1]