cicko -> RE: Svuda zajedno sa mužem (8.9.2009 15:04:42)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Iz teme "Žena se švalera zbog...": IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: pahulja76 IZVORNA PORUKA: Rivana Ja nikada se ne bih svalerisala meni je to jako ruzno, a mislim da se zene svalerisu zato sto ih uhvati dosada u braku, pricala sam sa jednom starijom zenom koja je dugo u braku i ima dvoje sada vec odrasle dece. Ona mi kaze kad vidi da hvata dosada njen brak ona uzme i upise se na ples sa muzem, odu na plivanje ili otputuju negde sami, bez dece, ona kaze deca brzo rastu oni ce uskoro svojim putem a meni ovaj covek treba i kad oni odu, zato ne smem da dozvolim da mi brak zahvati virus dosade znaci, uvek muza pod ruku pa sa njim svuda... onaj ko te voli icice sa tobom svuda nece reci ja bih malo sa prijateljima... evo mog primera, kad sam imala spontani pa sam bila par dana u bolnici, moj dragi je bio kod svojih jer mu je bilo prazno u nasem stanu bez mene... jedno vece je otisao kod prijatelja, ostao samo 30 min. nije mogao nesto da sedi duze i to mu je bilo predugo... kad je odlazio kod brata i snaje, ista prica (iako je sa mnom bilo sve ok tada jer je sve proslo) pa mi je jednom i poslao poruku da on bez mene ne ume vise da se ponasa i da mu je sve totalno bezveze... kada ga kolega pozove na pice moj dragi vodi i mene iako sam mu par puta rekla da idu sami, da ne treba da idem i ja al on ne zeli... od prvog dana svuda idemo zajedno i razdvojila nas je samo "sudbina" tih 5 dana (kada sam imala spontani). i zato ja licno ne mogu da razumem zene koje varaju muzeve... pahulja tako je i kod nas i mi svuda zajedno, tako nam odgovara i lepo nam je kad smo zajedno [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: pahulja76 znaci, uvek muza pod ruku pa sa njim svuda... Ja ne mogu da se složim sa ovim. Ne mislim da muž i žena treba da budu vezani pupčanom vrpcom i nikuda ne idu jedno bez drugog, ali to je već druga tema. Tasho jel ima ta tema bas me zanimaju misljenja Dakle, uvek svuda sa mužem, ili ipak ne? Kad kazu "svuda sa muzem" predpostavljam da se ne misli bukvalno vec samo da odbijanje muzevog poziva negde ne predje u naviku i da se podrazumeva, jer nas onda vise nece ni pozivati.
|
|
|
|