Lepterija -> RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedelje ) 11/13 [chat ] (7.11.2013 14:15:11)
|
I ja juce bila na ultrazvuku, moji maleni 17-18mm. Ja odlucila da ne radim ni dabl ni tripl, nesto mislim da nemam potrebe, 31 god. imam, a i sta god da mi kazu ja ne bih verovala. Tako da sam se dogovorila da cu u Spebo (tamo sam radila VTO - ko ne zna) u 12. nedelji na malo detaljniji ultrazvuk. Ja zene moje, uopste mucninu nisam imala, bas sam super po tom pitanju. Mucio me zatvor, nekakva alergija kao ujedi komaraca ili buva, imala samo 2 dana. Dosta se dobro osecam, osim sto mi se malo vise spava. Lavice, je li se dabl i tripl u Nisu rade u KC ili privatno? Ja imam uputnicu za ultrazvuk, ali mi se oni smucili prosle godine kad su nas isklucili iz VTO jer kao mm nema spermice. Svet su mi srusili, tako da mi se ne da uopste otici na Gak Nis. Sreca da su pogresili, pa sad rado idem u Leskovac, ma jedva cekam da opet odem tamo. Jole, vec sam poslala Pipi podatke, ali sad cu i tebi, pa koja pre vidi i stigne da mi napravi taj ticker. Hvala vam.
|
|
|
|