Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 10:12:27
|
|
|
|
little_one
|
Moram ja da se prijavim i ovdje...u prvom ce biti zanimljivo ovaj mjesec...dolazi nam puno novih trudnica
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 11:47:49
|
|
|
|
viking
|
Da, da, u Prvom ovog meseca očekujemo da će biti kao na autobuskoj stanici
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 11:54:28
|
|
|
|
17 joka
|
Vik, najlepše je drustvo sad u prvom
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 13:22:44
|
|
|
|
Jole84
|
Da znaš da je društvo na nivoJu,dugo očekivano
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 13:40:36
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo bas divno,eh kad bi sutra beta bila pozitivna ,da uzivam sa ovom druzinom. Da imam tvoj broj. Tel. Tebi bi javila prvoj betu ;-)
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 13:43:11
|
|
|
|
Jole84
|
Jao kumo dobra ti fora za muvkanje Jedva čekam! Šaljem ti na pp
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 17:34:24
|
|
|
|
New Mom
|
Da se zapišem. Prehlađena sam, svaki mišić me boli, grlo steglo... Užas. Joko, bre, ma biće beta pozitivna!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 17:39:12
|
|
|
|
17 joka
|
NM,leci se ,čaja,limuna itd. A za moju betu videcemo sutra ujutru.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 17:48:09
|
|
|
|
madre
|
NM, bas te poteralo a sta je sa mucninama, jesu li i dalje prisutne?
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 18:28:05
|
|
|
|
New Mom
|
Stalno. Još sam na -2kg. Samo nešto ređe povraćam, al bilo bi mi draže da više povraćam a da nemam 24-ročasovne mučnine. Veče je baš teško...
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 18:34:28
|
|
|
|
17 joka
|
NM,nadam se da ce te ta prehlada i mucnina u što skorije vreme proci pa da malo mozes da se opustis i uzivas.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 18:51:06
|
|
|
|
Gocavg
|
joko navijamo za tebe i cvrsto verujem da ce biti veeeeeeelika beta
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 20:32:42
|
|
|
|
17 joka
|
Goco, lepo bi bilo zaista ali Bog kako je presudio bice. A bilo bi lepo da nam je podario bar jednu mrvicu. A ti draga drzi se još malo izdrzite.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 20:37:21
|
|
|
|
viking
|
Joko, sutra beta?! Joooj, javljaj nam što pre!!!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 1.11.2013 23:36:16
|
|
|
|
17 joka
|
Vik,javljam cim budem kuci,ili ce vec neko od RR-jki pre mene zavisi kakav ce rezultat biti
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 2.11.2013 7:58:30
|
|
|
|
boba24
|
Dobro jutrooo,sve ste se uspavale...A ja imam problem sa spavanjem,ustajem u 6h svako jutro Joko drzimo palceveee i navijamo!!!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 2.11.2013 14:11:13
|
|
|
|
Lepterija
|
I ja sam imala probleme sa nespavanjem, pa naletelo samo da mi se spava. To se menja. Sad me napala nekakva alergija i zabrinula sam se jer ne znam od cega je IZVORNA PORUKA: boba24 Dobro jutrooo,sve ste se uspavale...A ja imam problem sa spavanjem,ustajem u 6h svako jutro Joko drzimo palceveee i navijamo!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 2.11.2013 18:04:16
|
|
|
|
pipi_coco
|
Samo da vas pozdravim prvaci. Ja sam nešto ko pokisla, mutno mi u glavi, mučnina evo pocela pomalo da me spopada, bezveze skroz
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 2.11.2013 18:24:49
|
|
|
|
Suncepravde
|
Samo da vas sve pozdravim, selim se i ja u drugi razred. Cekamo vas!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 4.11.2013 12:58:20
|
|
|
|
lavica28
|
Zdravo !! Nije me bilo par dana krajem oktobra i vidim da ima novih buducih debeljuca, bas mi je drago!! Meni prolaze mucnine, valjda cu krenuti da se gojim i vise ruckam I dalje nocu ustajem po dva, tri puta do wc i nema mi spavanja od zaceca, haos... Jedva cekam odmor da se vise kuckamo, jos malo pa se i ja selim iz ovog tromesecja, sve vas odoh na posao
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 5.11.2013 20:48:30
|
|
|
|
pipi_coco
|
Aloha prvaci, pa di ste se djeli, ja stalno virim ali ovde nikoga nema Lavice i ja sam ti u istom fazonu sa tim nocnim ustajanjima, tako da te potpuno razumijem. Cure je li se vama vidi stomače , meni se već pomalo vidi
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 5.11.2013 22:07:34
|
|
|
|
New Mom
|
Pa gde ste prvaci? Pipi, mene ne pitaj za stomak, samo je iskočio pre nedelju dana, i to ne samo gore od nadutosti već i donji deo ne mogu da zakopčam ništa. Al meni treća, pa je valjda za očekivati (u prvoj se video tek u 5., a tako nekako i u drugoj trudnoći).
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 5.11.2013 22:19:34
|
|
|
|
pipi_coco
|
Meni je ono ispočetka bilo malo od nadutosti ali ujutru ispuše i nema ništa, eh sada je tu u svako daba dana Ja mogu zakopčati hlace ali mi oći ispadaju koliko stišću u prevodu: hlace off. Za vikend moram kupiti trudnicke, znam da je rano ali šta da radim, treba u ponedeljak da krenem na posao, a nemam više šta obuci NM kako se boriš sa mučnimama, je li prolazi polako, da li ti je lakše ?
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 5.11.2013 22:22:30
|
|
|
|
New Mom
|
Subota popodne i nedelje sam stvarno bila OK, al od sinoć ne prestajem da povraćam. A taman sam se ponadala da se smanjuje sve to. Stvarno sam ispala smor, al stvarno mi dosta ovoga više.
|
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?