RE: ApRRilska kafanica [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

isidora88 -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (4.4.2014 15:39:26)

muz je zandarm[sm=zz_inlove.gif], zaljubila se u uniformu, ali u posao bas i ne, nikad nije kod kuce[sm=hudicek1.gif]
ja treba da pocnem praksu, ali izgleda necu pre maja, zbog uskrsnjeg raspusta, pih, a bas sam se radovala[sm=zz_cry.gif]

Ana RR -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (4.4.2014 19:41:35)

Žene, jedno pitanje - da li u opštini imaju pravo da mi ne izdaju izvod na latinici? Da li je neko upućen u takve stvari?

mama micki -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (5.4.2014 11:40:01)

Anči ja mislim da se izvodi izdaju na ćirilici osim u posebnim slučajevima ali tada se piše neka molba i to se dugo čeka. Što ih nisi pitala? Koja opština je u pitanju? Ja iskreno nikad nisam videla izvod na latinici.

Ana RR -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (5.4.2014 13:20:45)

Mama micki, na Čukarici su mm bez problema izdali venčani list na latinici (bitno je da su podaci na latinici, obrazac može da bude ćirilični) i nisu mu ni naplatili. Juče sam bila na Savskom vencu da izvadim izvod za dete, isto mi treba da podaci budu na latinici (jer šaljem u Hrvatsku, da upišem dete u njihove knjige i da izvadim pasoš) i nisu mi dali. Nudili su mi međunarodni izvod ali advokat mi je naglasio da to ne uzimam jer neće primiti u Hr. Mislim, ako ja plaćam taj izvod, hoću da ga izdaju onako kako mi treba a ne onako kako je njima lakše. Iskreno, baš me briga što je ćirilica zvanično pismo kad ja sa njom ništa ne mogu. Samo sam se iznervirala jer sam morala da platim i prevođenje.

Trcosava -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (5.4.2014 14:26:34)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Žene, jedno pitanje - da li u opštini imaju pravo da mi ne izdaju izvod na latinici? Da li je neko upućen u takve stvari?

kasno odgovorih.
Kako bre neće da priznaju na međunarodnom??????

Ana RR -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (5.4.2014 14:45:33)

Otkud znam TRco, tako mi je rekao advokat. Kaže ni slučajno međunarodnu.

Trcosava -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (5.4.2014 16:33:21)

Mameimgaspopatrljim! Moraju da prihvate emđunarodno.

Hm, pokušavam da se setim, mislim da sam ja donosila u latinici nešto ovde, a šta pojma nemam. Verovatno krštenicu zobg venčanja. A nešto znam i da sam prevodila.

branki* -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (6.4.2014 8:39:58)

anci,ja nista ne znam vezano za tvoje pitanje[sm=zmeden.gif]
ustali smo,pijem kafu,boza doruckuje,tmurno neko jutro......

Trcosava -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (6.4.2014 8:47:53)

Jutar žene!

Kod menja ništa novo. Juče ceo dan kiša, mada su rekli kao u toku dana razvedravanje. Šipak!
Danas je treblo da bude vedro i toplo, ovde oblačno skroz! A planirali smo do Bleda i da Ana vozi bajs!

I taaaaakoooo...

Olga75 -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (6.4.2014 8:58:27)

jutro [sm=smiley1.gif]
ovde je oblacno i hladno , supa mi se kuva , ja bauljam i tako [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (6.4.2014 9:20:05)

Dobar dan [sm=smiley1.gif]

Meni je dan odavno.
Što je čudno vreme i ovde, ima kao sunca, ali jako duva vetar, i nije nešto toplo... a juče je u jednom trenutku takav grad grunuo, pa recimo da je bio veličine solidnog klikera.

branki* -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (6.4.2014 9:22:38)

ja sad gledala video snimke[sm=smiley1.gif],i bas gledala kako lenka peva-dis iz okej i udri mujo,kakva je zabavljacica[sm=bravo.gif]

lesica -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (6.4.2014 9:24:15)

Branki srećo, to nije Lenka, to sam jaaa [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (6.4.2014 9:38:52)

IZVORNA PORUKA: branki

ja sad gledala video snimke[sm=smiley1.gif],i bas gledala kako lenka peva-dis iz okej i udri mujo,kakva je zabavljacica[sm=bravo.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ja sam crkla od smeha

branki* -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (6.4.2014 9:39:40)

[sm=bravo.gif]haha,neverovatno!sou!kako vas dve licite,kao preslikane!e,pa,lesice,nisam znala da si takav soumen.bas sam se nasmejala sad kad mi rece da to nije lenka,nego ti.i jos vidim ja-covek nosi onakve naocare,heklano preko kauca,ali reko dobro,na pamet mi nije palo da je snimak stari[sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (6.4.2014 9:41:27)

e,pa,plavusa sam u dusi.i jos da mi ne bude sumnjivo kako to da lesica pusta lenki bas lepu brenu i to udri mujo[sm=jezicek.gif]

lesica -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (6.4.2014 9:42:15)

Ma idi, ja sam se pokidala od smeha kad sam videla da pišeš o Lenki [sm=jezicek.gif]

Šta da vam kažem, oduvek sam bila hit [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (7.4.2014 8:10:48)

Jutar žeeeneeee!!

Šta raaaaaaaaadite?

mamin mish -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (7.4.2014 8:26:38)

Dobro jutro!
[sm=kava.gif]

mali_mis -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (7.4.2014 9:57:24)

Jutro [sm=kava.gif]
Grozno vreme, nisam ispavana, trese me pms, prezivecu [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (11.4.2014 7:28:47)

Dobro jutro!

[img]http://www.dodaj.rs/f/3Q/pN/2r7hTJGt/2/good-morning-coffee.jpg[/img]

Trcosava -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (11.4.2014 8:00:23)

Oooo Moood pa faala!

Ja sam sanjala neke grozote, do te mere da su me budile iz sna.
Nisam ispavana, napolju izgleda kao da će sekire da padaju i temperatura je spala na 8 stepeni.
Ana juče nije imala T. Barem nešto!

mali_mis -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (12.4.2014 19:49:25)

Dobro vece [sm=smiley1.gif]
Mi smo danas trosili tabane, bilo lepo vreme, pa da iskoristimo. Svratili do crkve, otisli kod mog bate i njegove lepse polovine. Saznali da se bebac planira za sledecu godinu [sm=zz_bounce.gif]
Sad punim zalihe pozitivne energije muzikom, i necu da se nerviram ni zbog cega, i ni zbog koga.
Sta ima kod vas zenske?

branki* -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (12.4.2014 22:04:15)

zdravo,misu!
zdravo svima...
ja malopre dosla..i juce i danas rintam i sredjujem stan,jos sutra da zavrsim i u ponedeljak donose namestaj...ruke su mi kao smirgla[sm=smiley13.gif],2 nokta mi otpala,a i oni sto stoje,bolje da ne,samo smetaju i zakacinjem ih...majstori lepo radili,mislim cisti su i pedantni,ali opet...koliko prasine..od kreca,i svega,svaki mikrocosak sam presla...sad uzela da jedem neku corbu,ceo dan nisam jela.sutra cu da imam upalu misica,garant.
da,danas bila vrbica...

Olga75 -> RE: ApRRilska kafanica [chat] (13.4.2014 10:40:54)

jutar [sm=smiley1.gif]
ajd ako neko ima raspolozne nek mi natoci nesto kratko , od juce sam nadrndana pa ako se sama budem sluzila u podne ce mi biti ponoc [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>